'ВИНА' - новият сериал по БНТ

• 44 627
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Аз съм я гледала на доста места, но я харесвам. Точно сърдитата физиономия и отривистите движения ми харесват. Не харесвам женички тип куклета.

# 436
  • Другата България
Аз съм я гледала на доста места, но я харесвам. Точно сърдитата физиономия и отривистите движения ми харесват. Не харесвам женички тип куклета.
И аз така.

# 437
Гледала съм я само в Отдел издирване, една и съща игра и в двата сериала... И то не е въпросът да е кукличка, кифличка или кроасан, а просто добрият актьор може да се преобразява за всяка своя роля. Как пък все я избират за ролята на сърдита бунтарка... според мен толкова си може...

# 438
  • София
И според мен е една и съща винаги. И в театъра съм я гледала и там не ме впечатли.

# 439
Абсолютно, никой не коментира външността и стайлинга й, а как се преобразява в различни роли. А тя не се..

# 440
  • София
Аз също не коментирам външността и стайлинга й.

# 441
  • earth
Актрисата, която играе префърцунената американка често си държи очите така, че ирисът им се покрива от горния клепач почти до зениците. Получава се неприятен ефект. Бях го забелязал и преди в един друг сериал (батковци ли, татковци ли?).

Такива гримаснеченета са проява на актьорска импотентност. Сред тях най-разпростраено е бръчкане на челото. 

# 442
  • Галифрей
Татковци се казва.
Ягодката е добра актриса умее да играе неприятни жени като я гледам намразвам персонажа й. Свършила си е отлично работата. Криси може да играе такива добри,смели,умни жени които всеки ще хареса,обаче тя е се впуснала в дълбокото и го прави много добре! За което евала 🫶❤

# 443
Тази Елена както и Ралица П. и Евелин К. все сърдити го играят. Когато изисква ролята да е бойна мацка е ок, но не и във всяка роля. На другите две когато ролята е била да е мила и нежна, ами не им се получава. Тази не съм я гледала другаде, но и тук смятам, че е много близко до истерията. А Евелин чакам да омекне и да се научи, че много ми е красива и я харесвам.

# 444
  • Галифрей
Съгласна съм. Ралица не мога да я гледам, много ме дразни. Евелин да тя е много красива, изглежда ми доста по-голяма мен ( не е ) се задържа по-дълго от Ралица в Столичаните като гадже на Иван Ю. 😄 Дано омекне.
А за Елена аз не съм я гледала никъде, хубава е но ме дразни гласът, мрънка и се цупи. Напомня ми на Неда на моменти. Сякаш всичките актриси са били в един същ курс “ Как да се мръщим и играем истерична тийн + лелка в едно в ранна фаза”

# 445
  • София
Следващата серия се казва "Сандански мискет".

# 446
Четох темата на верев, извинете, ако е коментирано, Телбис псевдоним ли е ?
Или е от смесен брак?
Всеки път ми напомня на Телетъбис.
Кахърна млада актриса, все сърдита, скука.

П. С. Погледнах, не е толкова млада, на 32 е, това прави начумерената й физиономия още по нелепа.
Фамилията е унгарска, тя така обяснява в интервю от 2015.

Последна редакция: ср, 25 яну 2023, 17:17 от dany_nik

# 447
  • Mediterraneo
Ягодката е същата- никаква промяна. Мудна и скучна, никакъв живец. Явно и тя толкова си може.

# 448
  • София
Няколко снимки зад кадър
Скрит текст:

# 449
И какво имаше в багажника. Видях окървавен найлон и не разбрах какво е убито.
А глиган, разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт