'ВИНА' - новият сериал по БНТ

• 44 606
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Хаха Как' Сийке, ММ каза същото. И твърди, че бил Стойко Пеев.
Та печеля баса, но не можах да кажа кой е актьора.
Но бях убедена, че не е хан Аспарух.
Благодаря ви.

# 526
И на мен ми харесва много сериала, ама много! Всичко е изпипано, измислено, героите са плътни, всички играят добре. И е толкова реалистичен. Тези неща за корупцията и връзкарството си ги знаем, но е плашещо така като ги дават в сериала...

Иначе Харизанов младши и Филип може и приятели да станат накрая. Ще се усети Филката, че с едната гола честност няма как да се оправи с хора като Бончев и СИЕ. Адвокатът на Бончев, самият актьор, не помня името, все едни такива мазни, гадни роли играе, много му отива.

Адвокатът на Бончев не беше ли съпруг някакъв, вечно пътуващ с куфарите в един предишен сериал? Белези?🤔 Или къде там беше…помагайте🤣 Точно мазен беше, това е думата💪

# 527
Адвокатът на Бончев, самият актьор, не помня името, все едни такива мазни, гадни роли играе, много му отива.

Играеше Петър в „Отдел „Издирване“.

# 528
  • София
Беше най-големият мафиот в "Отдел издирване". Петър. Уж беше някакъв ай ти, а той се оказа подставено лице и беше убил детето на главните герои.
Роберт Янакиев.
Дано скоро има втори сезон.
И Телбис играе там. И Пламен Димов - синът на дядо Станко.

# 529
Янакиев играеше и полицай в "Под прикритие".

# 530
Адвокатът на Бончев, самият актьор, не помня името, все едни такива мазни, гадни роли играе, много му отива.

Играеше Петър в „Отдел „Издирване“.

Да де, хич не уцелих 🤣 Излагация😆🙌
Благодаря ти за поправката!❤
Като го видях, си рекнах “Тоз, мазния, пак гадости ще прави!”🙃🙃🙃

# 531
  • София
Янакиев играеше и полицай в "Под прикритие".

И там беше гадняр. Корумпиран.
Такива роли все му дават, но много му пасват.

# 532
  • София
Харесвам го Янакиев аз. В театъра съм го гледала само в комедийни роли и съм се смяла от сърце на превъплъщенията му.

# 533
Много ми е трудно да си го представя в комедийна роля Wink

# 534
  • да има едно лесно - на мотора
Много ми е трудно да си го представя в комедийна роля Wink
"Редки тъпанари" на Теди Москов. Страхотен !

# 535
Не всеки може да играе лош, а на него му се получава на 100%. Беше скандално противен в Отдел Издирване. Малко оффтопик, ама няма ли да има втори сезон?

# 536
  • Велико Търново
Мацката на гишето на паркинга е актриса-ромка. Справя се страхотно още от ОЖ.
Да, Наталия Цекова, за чието име, че е сгрешено във финалните надписи, забелязах снощи - незнайно защо са я написали Вероника. Затова и писах, че все пак се появи нещо, за което да ги критикувам. Grinning

djovana2, дисплея го показаха в снощната серия, а че има някаква загуба в семейството се подразбираше още от предишната. Със снимката вече стана ясно каква е точно.

П.С. Ооо, сега видях, че играе и в "Дъвка за балончета" и " С река на сърцето", който, честно казано, не го гледах след 2-ра серия.
Той накрая се появи. Беше в ролята на мъжа на Верчето, който беше зачезнал в Сирия.

# 537
Харизанов младши- "Учих една година в Холандия, щеше да ми се пръсне главата" 😆 И на бисери го докарват.

# 538
  • Берлин
Харесва ми, че е помислено и за малките неща- некролога, дисплея на телефона с детенцето, а и продуктовото позициониране е елегантно показано.
Не ми се иска клише Филип-Елина, щеше да ми е по-готино да станат добри приятели и екип, но май няма да се получи.
Искам и майката на Филип да дойде (нищо чудно да го направи, след като снахата й разкаже какво се случва в Бг).

# 539
  • Велико Търново
пеп-4o,че е доста тривиално да е катастрофа и аз писах, но djovana2 ме "светна" за едни подробности, които ми бяха убягнали:
DamaPika,
Тривиално е за катастрофата, но така си мисля, защото поне 2 пъти докато шофира Филип каза, че внимава със скоростта, а в днешния епизод направи забележка на Елина да намали.
Въпреки пък че може и да не е така, де. Ще видим.

*Биле омайно, не е било нужно чак да спорите Grinning
Скрит текст:
Освен ако не сте го направили, за да има какво да "потушавате" после. 

Ох, то този „дядо Станко“ да бяха направили Симеон, а не...
Не, не съм объркала темите, просто коментар за актьора.
Е, не е Симеон, ама...
Скрит текст:
"Дядо Станко" във Войната на буквите.

Освен него и Климентина кой/и ли още актьор/и са си "обменили" Grinning

Feliche, мозъкът даже, не главата Joy  Или пък "и аз седя заключен в тоя ш**ан хотел, бате. А може и "значи сме колеги" (щото и двамата са с починали родители), също и "а, ве, аз не трябва ли да тръгвам вече" Joy

Последна редакция: пт, 27 яну 2023, 23:56 от DamaPika

Общи условия

Активация на акаунт