'ВИНА' - новият сериал по БНТ

• 44 559
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
С пушенето е елементарно - той не пуши, неприятно му е, няма да пуши и тя, толкоз, грам не го интересуват нейните нужди образно казано, трябва да му е в услуга на него и да не му нарушава комфорта по никакъв начин.

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 18:08 от araselia

# 661
Според мен е поредното доказателство колко е контролиращ. Както каза Араселия - на него не му харесва, значи не трябва да го прави. Както ни обърнаха внимание в ресторанта как и поръчваше той какво да яде без да я пита дали иска.

# 662
И аз мисля, че Цвета знае за любовницата и коя е тя, в тоя малък град всичко се знае, и все ще чуеш от някъде, само Елина не знае - нали е темерут 🙂, просто не обръща внимание на клюките. Но и т. н. приятелка е много нагла и цинична

# 663
  • София
Самоличността на любовницата на Бончев не е обществено достояние.
И двамата не биха го допуснали.
Той е ясно защо, а тя се цели високо.
Иска ръководен пост и образ на мръсница не и е никак от полза.
Не е глупачка Антония, ама от толкова схеми не предвиди Елина.

# 664
А тази Антония бива ли е да е толкова нахална и безочлива? Как може да продължава да живее с Елина след като спи с баща й?? Защо просто не се изнесе, татенцето може да й купи апартамент. Как може най-нагло да живее с нея моля ви се......

# 665
само Елина не знае - нали е темерут 🙂, просто не обръща внимание на клюките. Но и т. н. приятелка е много нагла и цинична
Елина нали се е върнала  скоро от Франция, отдадена е на работата си и не я интересува нищо друго май. Но приятелката е много нагла!
Харизанов и Бончев мисля че ще гледаме кой е по-по-най... за да купят винарната, сега да видим как Бончев ще го изнудва, като му каже, че сина му е пи..л върху картините.

# 666
  • The point of no return
Обаче го разцъкахте Харизанов младши, за
има няма 5 минути екранно време и го направихте рецидивист и убиец. Надявам се, че няма да се окаже всичко това, но пък ще е голяма врътка точно той да забие нож в гърба на Филип. Другата ще е Елина или Наско да го сторят, но май клоня повече към Наско.
Относно Антония, има такива жени, що да се напъва да учи и да блъска в някоя фирма като може да е с такъв влиятелен човек и да й се поднася на тепсия всичко.

# 667
За съжаление маркетингът ни залива с безброй продукти и услуги, които супер, мега, гига стимулиращи сетивата и когато се появи нещо по-лежерно е трудно да се възприеме. В духа на филма, това е все едно да започнеш с Мерло и после да искаш да усетиш Шардоне Simple Smile
Сравнението със Скъпи наследници ми допада, харесвах го, може би затова харесвам и Вина. Чудесен сериал за разпускане в средата на седмицата, с много препратки в действителността и повод за размисъл.
И... интересен финал на серията, все си мисля, че Цвета знае, за изпълненията на приятелката на Елина и мъжа й. Тези няколко изречения, които размениха на вратата ме навеждат на това.

Мерло... ъъъ Има ли гледали 'Sideways' - 'Отбивки'?

Пак за вино пълнометражен  американски филм и там недолюбваха мерлото. Идея си нямам защо 😀

# 668
  • Берлин
Всъщност Антония не е получила нищо съществено, високият пост е обещание в бъдеще време. Бачка в ресторанта, дори не живее в любовното гнездо. Чака на повикване и с надежда за "голям мащаб". Жалка работа

# 669
  • Галифрей
Цялата работа,че ако купи винарната Бонев ще построи спа и хотел глупости и Антония ще управлява хотела. Тя за това писка а и харесва да го лашка. Доста картини беше нарисувала с този хотел,крипи.
Но сега са хванати от Елина. За което тя ще беснее повече, вместо да ги спре. Надявам се Филип да я укроти. Най- вече да спасят винарната и да и върнят блясъка. Поне в умовете виждам,че Филип и Елина искат това. Обединява ги.

# 670
  • Бургас
Цялата работа,че ако купи винарната Бонев ще построи спа и хотел глупости и Антония ще управлява хотела. Тя за това писка а и харесва да го лашка. Доста картини беше нарисувала с този хотел,крипи.

Е колко трябва да е тъп човек, че да се бори със зъби и нокти да си осъществи проекта (хотелски комплекс) и накрая да сложи начело една сервитьорка.

# 671
Мхм, сервитьорката е тъпа, че има Бончев за толкова тъп Grinning И между другото не е ли хостеса? Малко по-хай левъл Joy

# 672
Аз си мислих, че тя притежава целия ресторант... наистина ли е само сервитьорка?

# 673
Да притежава ресторанта? Абсурд! Щеше ли да живее под наем със съквартирантка и даже и наем не плаща..

# 674
Да притежава ресторанта? Абсурд! Щеше ли да живее под наем със съквартирантка и даже и наем не плаща..
АМи нали нещо говориха с Елина в последния епизод, че тя печели от доставичха си 2 лв ли нещо таквоа. Аз помислих, че става дума за малък ресторант в малък град, не се изкарват супер много пари, дори да е частен бизнес.
И ми изглеждаше да ходи едно важно, подслушва хората какво си говорят, докладва, помислих че като собственик лично отива да провери Билалов като важна клечка дали е доволен..

Общи условия

Активация на акаунт