Отговори
# 510
Привет! Hug Изгледах епизода с озвучката. Ами то  Халил и Зейнеп нещо се разминават в мислите и намеренията си. Халил, наранен, че Зейнеп се съмнява в него, директно я отряза. Че и я наблюдаваше отдалеч как плаче. Cry Тя пък не свали халката веднага, а заради лукавия Джанер. Как пък на него му повярва без обяснения и без да изслуша Халил му хвърли пръстена? Angry  Не разбрах съвсем какви са намеренията на Халил и как точно мисли да доказва невинността на Али Фуат. А Йълмаз явно няма да умре на гроба, щото във фрага гледам Кадер със посинено лице. А и за него такава смърт би било поредното спасение, трябва да гние в затвора и то дълго.

# 511
Привет ,къзлар! Heart
Снощната серия не беше лоша....ама,накрая я проспах.... Wink
Пипи ,аз доколкото разбрах Халил иска да докаже невиността на Али Фуат и ще се докопа до брат му...
Зейнеп много ме ядосва ...вярва на всички ,но не и на любимия човек,а уж много го обича....
Рейта не е лош...покачва се...но така или иначе ,а и Алп каза в едно интервю ,че серала върви към финал...а и от канала казаха ,че няма да има 2 сезон...а и според мен не е необходимо...
Утре като изгледам серията с озвучка ще пиша...сега отивам да гледам Фара и Тахир...големи са сладури.
Някой от вас гледа ли го...сериала ,де???

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 00:03 от Svet_sz

# 512
Алп Навруз удължи договора си с компанията за дрехи Defacto, с която започна работа през миналия сезон като лице на марката. Компанията реши да продължи сътрудничеството с актьора поради значителния му принос за популяризиране на марката. В следващите дни Алп ще пътува до Мароко и ще участва в събитие, организирано от Defacto в Mall of Morocco, където го очакват фенове и купувачи на марката.

# 513
Алп Навруз удължи договора си с компанията за дрехи Defacto, с която започна работа през миналия сезон като лице на марката. Компанията реши да продължи сътрудничеството с актьора поради значителния му принос за популяризиране на марката. В следващите дни Алп ще пътува до Мароко и ще участва в събитие, организирано от Defacto в Mall of Morocco, където го очакват фенове и купувачи на марката.
Браво на Алпчи,ама това е стара новина....той отдавна е приел ,но пък Алинка е отказала...защо...не се пише.

HeartHeartHeartHeartHeart .💙💙💙💙💙

Алп Навруз ще пътува до Мароко на 3 май, където ще представи марката Defacto в Morocco Mall

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

И...Феридетка....красавица....

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 18:11 от Svet_sz

# 514
Добра вечер, момичета! 🌷
Още вчера изгледах серията, но....сега се включвам с коментар.
Наистина, чувства се раздвижване.....
Тази Кадер, наистина ли е наясно с всичко това, с което се заема? И в нейният поглед виждам страх и то голям, но така също и решителност.....дано, доведе този Катил до ...затвора - това, бе и желанието на Джанет! Боже, колко мъка има по света.....Иначе, си върви умерено, с бавни крачки към изпълнението на плана си!
За Феридетка - красавица е, ....тук, вече се вижда някакъв лъч на осъзнанаване.....Дано я огреят и длуги лъчи! Дано, се е осъзнала, какво е Баща й и какво е съпругът й за нея.
За Бирсен, приветствам я затова, че най-после призна гласно, какво е изтърпяла майка й за всичките тези години съжителство с този.....изрод.
За Зейнеп - разбирам я стократно, въпреки, че действа доста импулсивно. Не е лесно да научиш истинската си история, след толкова години - щастлив живот. Да,  въпросителните ми към нея са изключително много. И, Да - тя каза на Халил, че ще повярва на неговите думи, ноооо.....той с право прецени, че тя не е готова и неговата истина да приеме - Да, ще я приеме, но винаги подсъзнателно, тя ще се връща към моментът, когато на т.н. годеж, този проклетник Йълмаз каза, че Али Фуат си е признал на вечерята в дома им....Бирсен също отговори с половин уста утвърдително....и други....Това, тя няма да го забрави.
И затова Халил предприе, този ход  - колкото и тежко да му е, да докаже невинността на Али Фуат, защото той вярва безприкословно в нея....
Не съм съгласна и с прибързаното решение на Зейнеп да хвърли толкова обиди срещу любимият си, заради шантажа на този  толкова долен и неадекватен Джанер.
Той си играе игрички, но, тя - уж, печена адвокатка и влюбена жена, разбрала донякъде що за човек е любимият й....ноооо, и този е толкова долен гадняр.
Много се разпрострях....та, за Джем  - долна мижитурка....да видим, ще има ли и смелостта да признае невинността на Али Фуат - защото съм убедена, че той я  знае.
Да, отгледал си това дете, обичаш го с цялата си любов - но, защо е нужно да криеш, толкова съществена истина от живота й!
Може и да се допълня....по-късно.
А, не разбрах в началото на серията със заболяването на бебе Халил и в края на серията, този омразник, какво имаше пред вид - защо не го е заобичал отначало.

За сега нямам снимков материал!
Браво за Алп - Нека жъне успехи и на модният подиум. Тича му! 👌

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 16:30 от Stella2021

# 515
Приветттттт,хубавици! Hug
Изгледах серията още вчера...и...нямам какво да допълня ,към това ,което вие сте споделили...и все пак...

Започвам с Феридетка....има проблясване ,както е писала Стели...ха дано най накрая и уври красивата глава,да не кажа тиква... Joy Хареса ми ,че си призна пред Къванч за протокола .
Бирсен...хм...иззвери се на баща си...добре...чудя се защо чака досега....пребиха дъщеря и ,а тя нищо не направи....че и на Халил се нахвърли....така ли не познава брат си... Open MouthThinking
Сегашните родители на Зейнеп...хвани единия ,удари другия....обича ли я били....а я правят нещастна...Арман бързо ,бързо повярва на гадняра Джанер....ами нали е адвокат....но ,май Джем нещо се усъмни в побоя ,извършен от Халил.Иначе Джем е голям тарикат ,как само лъже и маже пред Зейнеп...даааааааааа,вярно ...отгледали са я ,възпитали ,обичат я ,но би трябвало да и кажат истината за нейните истински родители...
Зейнеп...истина е ,че я боли ,но...действа импулсивно...как може да повярва на оня психопат Джанер ,а не на любимия си Халил ,когото много обича...Незнам после как ще го погледне в очите ,не само заради истината за Али Фуат ,ами и заради лъжите на Джанер....А пък той/Джанер/отиде да търси и Йълмаз...сигурно да си предложи помощта ,също като оня адвокат Левент,но пък Юсуф съвсем несъзнателно го записа на телефона си...то ,всъщност не е кой знае какво ,но самото поведение на адвоката говори за самия него.
Халил...тежко и горко му е...нагърби се с трудна задача,но той е упорит и ще докаже истината.
Чудя се само,а и не разбрах много за тази Гюл....,приятелката от детството му,каква игра играе...че го харесва е едно на ръка ,но говореше и нещо за брата на Али Фуат...ще видя с бг буквичките  за какво става дума...
Кадер...хем се страхува ,но и скочи в казана с двата крака...Браво....само дано не пострада...много обиди ще получи от Фериде и Бирсен ,и дано не се провали .
Йълмаз...без думи съм....нямам какво да кажа ...катил....
Много ми е интересно какво ще последва на гробищата...хем ми се иска Халил да го остави,но си мисля ,че няма да го направи...може би ще извика линейка.... Thinking
Ами....уж нямаше да пиша....сори... Joy

# 516
Да, Свети права си за всичко!
И аз си мисля, че Халил няма да подаде ръка на баща си, но ще извика линейка. Съвестта му не е, като на "Баща му".
И аз се зачудих, какви ги къдри Гюлбасар, но ми се струва, че не й е много чиста работата...

# 517
И аз се зачудих, какви ги къдри Гюлбасар, но ми се струва, че не й е много чиста работата...

И на мен ми мина тази мисъл,да не би да е човек на брата на Али Фуат...може би като пуснат серията със субтитри ,дори и руски ще разберем...така онлайн, на места нищо не разбирам... Joy

# 518
Допълних си поста с превод на 18 епизод

И на мен ми мина тази мисъл,да не би да е човек на брата на Али Фуат...може би като пуснат серията със субтитри ,дори и руски ще разберем...така онлайн, на места нищо не разбирам... Joy

Да, Свети....въпреки, че се чуваше добре озвучката на места, девойчето смутоляваше нещо думичките.
Както и писах - не разбрах, в началото на серията - сцената с болното бебе Халил,  разговорът между Джанет и Йълмаз.....и последвалата сцена, когато този катил се прибра с торба и чу, че Джанет нещо говореше на бебето..... Както и в края на серията, когато искаше да принуди синът си да го закара в болницата и тогава щял да му каже, защо е имал такова отношение към него. Ей, това не можах да включа....ама, ще дойдат и буквите, пък и нашите....😃😂
За Гюлбасар - възможно е, да е и човек на Сефер....Много й е мазна физиономията...😃...то и актрисата нещо не е много добра, ноооо и от там ще изскочи някое пиленце.  Ще видим....

18 епизод - Сърдечна болка - Бг.субки
Благодаря на Mina и Doni 🌹🌹

https://www.vbox7.com/play:c4b0a73e75

https://www.vbox7.com/play:b7798443a9

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 20:15 от Stella2021

# 519
  • София
Здравейте момичета! Flowers RoseFlowers Four Leaf CloverFlowers Tulip
Ето 18- ти епизод с български субтитри:

"Сърдечна болка"
18 епизод
Превод и субтр. Mina G, Doni J
https://www.vbox7.com/play:c4b0a73e75
https://www.vbox7.com/play:b7798443a9
https://my.mail.ru/mail/mgeorgiyeva/video/14/378.html
https://dooood.com/d/kdr6cex2n2pn0bh5k6r0156zks8ownjp
https://ok.ru/video/5448184826582
https://askim-bg.com/watch_video.php?v=MD1R9G5U7874
Преводът принадлежи на група
"ASKIM - най-новите турски сериали".
Благодаря на преводачите.
Тук ще гледам с мишката за това, което не съм разбрала. Има сцени, които много ме натоварват и ги прескачам при второто, а и при третото гледане. Прави сте за озвучката и аз трудно разбрах някой диалози, но и падругите се бавят доста.
Стела три пъти пусках началото и разбрах само, че детето се е родило със заболяване и лекарят уклончиво спомена, че може да се излекува. Мръсния катил каза, че не може да се излекува и ще умре. Джанет спомена, че детето се е родило недоносено заради него, защото я е пребивал . Чакам субтитрите.
Вие сте направили чудесен анализ с който съм напълно съгласна.
Хубава вечер и до скоро.

Съжалявам, че и аз пускам превода на 18 -ти епизод, но кагато започнах да пиша, предишния пост не беше редактиран.

# 520
Няма проблем Нинка. Аз, тъкмо си написах поста и видях, че са пуснали превода и затова се върнах.
Благодаря за пояснението - сега да видим, този омразник, какво ще каже на синът си.

Забравих да напиша, че и аз се радвам, че дори и несъзнателно Юсуф запамети присъствието наДжанер в кадаифчийницата.....Със сигурност този запис ще стигне и до Халил.
И да се допълня - изключително много ме радва и кефи, както образът на Къванч, така и актьорът, който го играе!
Радвам се, че той, като адвокат ще бъде плътно до Халил в борбата му от тук насетне.

# 521

Пак съм аз....идвам с втори трей,от който нищо не разбрах.... Joy

А ...защо Йълмаз не обича Халил...той беше някъде и през това време Даннет говореше на Халил...че ще порасне и ще бъде изпълнен с любов и няма да бъде като баща си....това го чу Йълмаз и хвърли някаква торбичка до нея....Дженнет се опита да замаже положението ,но катила  нещо и отговори ,но не разбрах....

Ето и трея...

https://www.youtube.com/watch?v=MgQjEKfx-3Y

Yürek Çıkmazı 22. Bölüm 2. Fragman

Зейнепката май взе да припка подир Халил,но той ми се вижда жИлезен....каза нещо и на оня психар Джанер ,но не разбрах.

Под трея има коментарии и това прочетох....

Не очаквах това признание от Йълмаз, моля, вкарайте го сега в затвора и го оставете да излежи присъдата си, а не да умре, защото не искаме да е клише злодеят да умре в края на сериала.

Май Берсин не прие и отиде при Халил. Защото вижте последната сцена на трейлъра в нейната къща

Надявам се Халил да не направи нищо и да го предаде директно на правосъдието 😢

Май Йълмаз скача с/у Серай,но този път Бирсен я защитава и доколкото разбрах той им казва утре сутринта да ги няма...ако правилно съм разбрала....ще чакаме превода ...а ,и друго...Кадер май сама се наранява ,все едно Йълмаз я е бил....

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 21:48 от Svet_sz

# 522
Свети Благодарско 🌹
Изгледах трея, но при мен, където ги гледам го няма още, а те жи пускат или с озвучка, или със рус.суб. Ще дебна...
Катила е озверял,  но и другите вече са изправени на нога...И Да, мисля си, че Кадер ще е човекът, който ще го вкара там, където му е мястото.....не, под земята, а в затвора - за да си изкупи всички злини, които причини на жена си, на невинните си малки деца....Там му е мястото!
Дано, разберат истинската цел на Кадер....ама и тя жИлезна, бе....Браво! Държи фронта!

# 523

Моята коса принц Чаровен Турчин благослови те скъпа JoyJoyJoy

# 524

Моята коса принц Чаровен Турчин благослови те скъпа JoyJoyJoy

Добре си ти Свет с ...един красавчик....
Питаш ли ме мен....🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт