Пародонтоза - тема 2

• 40 021
  • 496
  •   1
Отговори
# 450
Понеже се споменава и Рахвалиева като име, да дам и моят отзив от опита ми с нея.
Бях на преглед преди повече от година. Доста неприятна ми се стори, адски надменно се държа, дори подигравателно. Едва ли не, как може да ми се е получила тази парадонтоза. Каза ми, че нямала какво да направи и дори и план за лечение/почистване не предложи.
Не бих я препоръчала, а бих посъветвала да ходите при лекари, които наистина ще ви обърнат внимание и ще подходят с мисъл и разбиране към конкретния случай.

# 451
  • София
Аз бях при д-р Шулева,но от половин година се преместих при д-р Маслинков.Много е внимателен и отделя необходимото време да обясни в детайли ситуацията.За съжаление цената за почистване е по-висока отколкото при Шулева.

# 452
Той беше при Шулева преди...

# 453
Здравейте,
бихте ли ми казали, как протича почистването, колко време отнема и каква е цената при Маслинков?
Благодаря

# 454
  • София
Аз точно от при Шулева го знаех и като ходех при нея се редуваха.Шулева,д-р Маслинков и д-р Стаменова.От последните двама бях безкрайно доволна.Но разбрах,че д-р Стаменова се е преместила в Бургас и остана варианта да намеря д-р Маслинков.Предпочитах тях двамата защото бяха безкрайно внимателни.Докато при д-р Шулева,много любезна в изказа си,но в работата....олеле....след почистване при нея по 10дни не можех да се храня от болка.
При нея цената беше 90лв,при д-р Маслинков е 140лв.Почистването е с кюрета и ултразвук.

# 455
Как са двете имена на Стаменова?

# 456
  • София
Как са двете имена на Стаменова?
За съжаление нямам представа.Знам само,че забременя и замина за Бургас.

# 457
Точно, за да я намеря в Бургас. Има и други с тази фамилия.

# 458
  • Русе
Здравейте!
Не съм чела цялата тема и се извинявам, ако е обсъждано вече. При курс за почистване при парадонтолог прави ли се тест с антибиограма, за да се прецени какъв антибиотик да се предпише? Имам часове след две седмици за дълбоко почистване при парадонтолог, но ме съветват да отида и при д-р Киселова-Янева, която прави /доколкото разбирам/ тестове за патогени, и предполагам назначава лечение. Чудя се дали е нужно, и правят ли парадонтолозите подобни изследвания, когато изписват лечение с антибиотик?

Благодаря!

# 459
  • IC 1101,Abell 2029
Правено ми два пъти такова почистване,няма никакви антибиотици и антибиограми.

# 460
  • Русе
Правено ми два пъти такова почистване,няма никакви антибиотици и антибиограми.

Благодаря!

А, някой да има впечатления от д-р Киселова и изследванията, които тя прави?

# 461
Привет!

Къде Ви направиха шината, тъй като наскоро загубих преден горен зъб и днес нов зъболекар ми каза, че няма какво да се направи... Прави снимка, изчисти зъбен камък, но се изказа много скептично относно съседните 2 зъба, а пък визуално не се забелязва отдръпване на венеца... Ако има начин да се направи нещо подобно и да се сложи само 1 изкуствен зъб, знам ли... Благодаря предварително за съветите!

# 462
Здравейте,
Може ли да помоля за координати на др. Маслинков.
При търсене не можах да намеря сайт на клиника, а някакъв кабинет, в който работи др Маслинков стоматолог, но без детайли дали е същия, за който говорите.
Благодаря много!

# 463
  • Somewhere far away
Моя опит е чистене на зъбен камък и после антибиотик. Положението е зле и антибиотика не е изписан с лека ръка.  
Побърках се с тези зъби и венци и ходене всяка седмица по два пъти на зъболекар.

Дано за напред всичко да  е наред

# 464
  • София
Здравейте,
Може ли да помоля за координати на др. Маслинков.
При търсене не можах да намеря сайт на клиника, а някакъв кабинет, в който работи др Маслинков стоматолог, но без детайли дали е същия, за който говорите.
Благодаря много!

Съжалявам,че отговарям толкова късно🫣
Д-р Маслинков работи в момента в Spadent,не зная дали е удачно да публикувам личният му номер тук🤔

Общи условия

Активация на акаунт