Коледата идва вече, а подарък ни е МАЙ-ското човече

• 13 475
  • 304
  •   1
Отговори
# 225
 Здравейте!Аз спрях фолиевата преди около две седмици и сега нищо не вземам,но на 3 съм на преглед и ще искам доки да ми препоръча витамини.
 Приготвяте ли вече менюто за новогодишната нощ,аз от днес съм започнала и татито много ми помага.
 Желая ВИ весело посрещане на Новата година и нека е плодородна за нас  ylinfant

# 226
  • София
Аз също спрях фолиевата преди около месец и от тогава не пия никакви витамини. Е от време на време смуча едни бонбони на Д-р Тайс, които са на Йоанна Simple Smile То наистина е най-добре да се набавя всичко от храната, но това си е невъзможно според мен.

Иначе мисля, че болнични могат да се уредят като се споразумееш с гинеколога или личния си лекар, а пък и щом се е налагало да лежиш в болница мисля, че имаш сериозно основание за продължаване на болничния.

# 227
  • Burgas, Bulgaria
Весело посрещане на Новата Година и от мен.
За да не развалям настроението след празниците ще ви пиша какво става с нас.

# 228
ирина е права. ние казахме на моята аг, че до 5-я месец не искаме болничен, но след това до края ще ни трябва. нали мъжът ми е с правно-счет. кантора, та там девойките-счетки изчислиха една схема: до 5-я месец ме осигуряваха и там на висока заплата, освен на първото ми работно място, а след това започнахме с болничните. така ще вземем държавата малко парички. всъщност доста Simple Smile така че особено за мамите, които ходят на частно някъде (a всъщност кой не ходи - я абонамент, я прегледи с УЗ си плащаме) могат да се разберат с водещия ги аг лекар за болничните. и всъщност, не иде реч дори за разбиране - ние сме преди всички клиенти на тия докторя, а след това пациенти. ако не се фръцкаме малко, съвсем за мезе ще ни вземат. а и крайно време е да научат, че аг-лекари в бг има бол (не е като съдовите хирурзи - 10-15 да са) и пазарът изисква да помагат на клиентите си, а не да се държат като богове...
мама 21 - я не се излагай. нали за това сме се събрали тук. кажи какво става край теб. виж колко много от нас те мислят и се притесняват за теб. не ни оставяй в неведение. ние сме с теб  Hug

# 229
Аз също пия само фолиева киселина и това ще продължи до 20та седмица. После се спира. До преди няколко седмици пиех и Витамин Е заради непрекъснато леко кървене в първите месеци, но толкоз. Питах дали да взимам други витамини, но не. Миналия път почти непрекъснато пиех Матерна.
Браво на вас, изглежда добре се справяте с наддаването. Аз само за последните 2 седмици съм качила 3 килограма!! И така вече стават 8, стартирах от 55. Преди наддадох 24-25 кг и си мислех, че мога да конкролирам нещата при втората. Да, ама не. Изглежда хич не се получава. newsm78 А като чувах, че всяка бременност е различна, си казвах идеално, преди дебела, сега фиданка.
Браво на Янче, не съм гледала предаването, но приветствам и насърчавам такова поведение!

Весело посрещане на Новата година!!![/color][/size]

# 230
  • София
Здравейте мами!!!

Как са новогодишните приготовления? Аз свих сърмите и сега се занимавам с късметите за баницата Simple Smile. Това ми е много любимо занимание и винаги ги измислям много, за да има поне по два във всяко парче баница => ако искате идеи насреща съм Simple Smile.

Майче, не съм убедена, че лекарите в БГ ще схванат най-сетне, че колкото ние зависим от тях, толкова и те от нас. Пазарната икономика определено ги е пропуснала нашите лекари. Аз искрено се надявам да почнат да мислят иначе!

Мама21, подкрепям майчето 100%. Не сме се събрали, за да си споделяме само хубавите моменти!!!

AleJul, без да те критикувам изобщо, просто ми се струва, че 25кг са много! На мен със първата бременност гинекологът постоянно ми се караше за килограмите, а до края качих 14-15 - за него това беше прекалено. Но по себе си знам, че нито преяждах, нито се тъпчех за двама, просто организмът ми така си трупаше... Иначе съм чувала много мами, които не ядат хляб и сладко именно заради килограмите (за мен лично това е непосилно).

Ако не ме хване музата да пиша пак, пожелавам на всички:

Nature Snowman Весело посрещане на Новата Година!!! Nature Snowman

# 231
Момичета, приготвихте ли се за новогодишната нощ?

Весело и емоционално посрещане на 2007 Година

Знам, че отдавна не съм писала...ама докато не си замине мама време не ми остава! Така, че очаквайте включване от мен другата седмица Hug Hug Hug

# 232
от мен спокойно посрещане на НГ!
и да е здрава преди всичко; и повече радостна, отколкото не!

ще се видим догодина Simple Smile

# 233
Момичета, през новата година ви желая сибирско здраве, еврейско богатство и циганска(пламенна) любов! И разбира се по едно бебе със сибирско здраве и чудна красота!!! Hug Наздраве!!!

# 234
  • София
Здравейте  Grinning Аз нещо съм се притеснила,че няма време,а още не съм готова.Сеага мятам баницата и продължавам с манджата! Wink
Весело изкарване и от мен!  bouquet До догодина! Heart Eyes

# 235
passion, сложили сме си баниците да се пекат по едно и също време Simple Smile Моята преди 5 мин я сложих. С другите неща съм напълно готова вече ама снощи много си помогнах.
Аз съм малко притеснена - от обяд непрекъснато ме боли корем -ту силно, ту по-слабо. Но-шпа-то не помогна Sad
От мен тази година няма да има повече включвания, така че ви пожелавам весело посрещане на новата година!

# 236
Момичета,влизам за малко да ви пожелая [Весело посрещане на новата година нека всички сме добре и на пролет да сме в пълен състав.Прегръщам ви силно и до догодина.Н1  bouquet Joy Joyаздраве аз съм на чаша вино това ми разреши доки/color]

# 237
ехооооо няма ли ранобуднички??
    ЧЕСТИТА НОВА ЕВРОПЕЙСКА 2007 ГОДИНА

# 238
  • София
Мили мами,

Да ни е честита Новата Година!!! Желая на всички много здраве и щастие, радост и успехи и най-вече лека бременност и здрави бебчета!

# 239
Честита ни 2007 Година!

За много години, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт