Коледата идва вече, а подарък ни е МАЙ-ското човече

• 13 472
  • 304
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Честита нова година!!! Желая ви много здраве,щастие, любов и много успехи през новата година и едни здрави бебчета на пролет  Heart EyesНаздраве!!!

Последна редакция: пн, 01 яну 2007, 13:24 от kimba77

# 241
  • София
Честита Нова година,мили майчета!Пожелавам на всички много здраве,щастие,любов,късмет и разбира се най-здравите и красиви бебчета напролет![/

Последна редакция: пн, 01 яну 2007, 20:38 от passion

# 242
Щастлива Нова Година, момичета!!! Simple Smile
Нека е по-добра от предишната и по-лоша от следващата!
И нека си гушкаме здрави бебчета през пролетта! Simple Smile

# 243
  • UK
 Честита Нова Година майчета  Hug
 много лека бременност ви желая, здраве, щастие и успехи през новата 2007 година  Hug
 Прегръдки и целувки от Мегитка  Hug  bouquet

# 244
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
ДАНО Е ПО-ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА!

# 245
честита ни 2007 и от мен: нека ни е една от най-емоционалните и запомнящите се и да се постараем да я изживеем пълноценно  Hug

и честито ни членство в ЕС: дано ни донесе повече възможности и да съумеем да се възползваме максимално от тях  Flutter

# 246
ЗА МНОГО ГОДИНИ!  ЖИВИ И ЗДРАВИ!

Нека това е една запомняща се за нас година с много щастливи моменти и радост!
Да си родим и отгледаме най-сладките бебоци на света!  Praynig Grinning

# 247
  • Пловдив
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА И ОТ МЕН!
ДА СТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ!
НАЙ-СЛАДКИТЕ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТА НАПРОЛЕТ!

# 248
  • Burgas, Bulgaria
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА

Много здраве и щастие Ви желая на всички.

# 249
Честита Нова Година!
Много здраве, щастие, успехи и късмет през новата 2007 година.
 И много много здрави бебета на всички!
Laughing

# 250
Да ни е честита Новата 2007-ма година!
Нека е спокойно в сърцата ни, светло в душите ни и красиво пред очите ни!
Здраве, щастие, изобилие... и ЛЮБОВ до безсилие!  Laughing

# 251
Маслинка, лед, мартини
и наздраве за много години!
Весели, здрави, засмяни
и цяла година пияни,
но не от домашна ракия,
а от любовна магия!!
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!!

# 252
Честита Нова 2007г.!Да е мирна,благодатна и здрава!На всички ви желая да носи много радост и любов!
Европейче ще е вече нашето човече!

# 253
  • Перник
Честита 2007 година! Честит Европейски съюз!

Момичета, желая на всички вас (а и на себе си) здраве, лека бременност и здраво и красиво бебе през май!

Да ви се оплача какво ми се случи миналата нощ - както писах още миналата седмица имах леки болки в корема ту отляво, ту отдясно. В петък бях при док, прегледа ме, каза,че всичко е наред и ме прати да си ходя. Вечерта имах съвсем оскъдно бледо кафяво течение. Не се шашнах, реших, че е в резултат от прегледа, въпреки че беше много внимателна и бърза. В събота си чистих както обикновено, понаболваше ме леко. Снощи обаче след като с милото се опитахме да luvbed Embarassed почувствах лека болка. Спряхме веднага, отидох до тоалетна и изживях най-големия си ужас - прокървях. 2-3 капки яркочервена кръв. Направо откачих от страх. По закона за всемирната гадост, колата ни е повредена.Събудих баща ми, дойде да ни вземе, междувременно си събудих и докторката,и тръгнахме към болницата.По пътя обаче реших,че нямам доверие на нашите лекари, и-газ към Шейново.Там ме прегледаха,видяхме и бебето,всичко се оказа наред,нищо спешно и тревожно, както каза лекарката.Предложиха ми да остана за 1 седмица, аз обаче реших,че щом "не е спешно" по-добре си лежа вкъщи. И така,сега пия папаверин и магне В6.Явно, от утре пак ще съм в болничен  Confused
Е,оплаках се, сори,че стана дълго и ви занимавам с неприятности  Embarassed
мама21, кажи ти как си, че и аз се притесних за теб?
Още веднъж, здраве, щастие и любов през новата година!

# 254
ЧЕСТИТА НОВА 2007 И ОТ МЕН!
НЕКА СМЕ МНОГО ЗДРАВИ, МНОГО УСПЕШНИ, ЩАСТЛИВИ И ДОБРИ!

И ВСЕ ПАК ЗА НАС, МИСЛЯ ЧЕ НАЙ-ВАЖНОТО СЕГА Е ДА РОДИМ ЕДНИ ЗДРАВИ, ЗДРАВИ БЕБОЦИ, КОИТО ДА НИ РАДВАТ И ОСМИСЛЯТ ЖИВОТА НИ!

ЯНЧЕ...и аз те гледах - ЕВАЛА!! репортажът беше много як...

аз утре съм на преглед в Шейново, тъй че ще пиша...и аз отдавна не съм се вясвала във ффорума, но наваксах с четенето:) утре ще кажа как е минало:)))

На всички с оплаквания: момичета пазене му е майката...чистенето и всички останали неща май няма да свършат никога:)Simple SmileSimple Smile не че аз се пазя, но акъл лесно давам newsm78:)Simple Smile да стиснем юмручета още някои друг месец, пък после тичането и всичко останали Wink

Общи условия

Активация на акаунт