Коледата идва вече, а подарък ни е МАЙ-ското човече

• 13 467
  • 304
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Добро утро,момичета.Много ви благодаря за милите думи.  bouquetНадявам се,че занапред всичко ще е наред,само да се справим с този проклет хемоглобин.Довечера ще ходя на хематолог, после и на нефролог за бъбреците.
КатяН, желязото май не са ми го изследвали, защото никъде не го виждам в епикризата newsm78 А то е едно от най-важните. Просто си нямам идея как за 2 месеца хемоглобинът ми е паднал с около 26 пункта #Crazy Октомври беше някъде 99,7. Хематологът при който ходя е този,който ми откри таласемията (доц. Георгиев, работи в един частен център "Гриййнберг").Като цяло съм доволна от него и след работа мисля да го посетя. Ти при кого ходиш? Ако реша да чуя и друго мнение, може и другаде да отида.Само всичко да е наред Praynig Ти как се чувстваш физически с този нисък хемоглобин? Аз да чукна на дърво, съм добре,само дето доста се задъхвам и се изморявам бързо. Sad
Аз започвам да пиша поздравителните картички. Лек ден! Hug

# 76
  • България
http://www.petitiononline.com/bulgaria/petition-sign.html
Момичета, тази сутрин получих това от един приятел, нека всички подкрепим сънародниците ни в Либия    PraynigМоже би трябва да го пусна другаде, но засега го пускам при вас.

# 77
  • София
Добро утро Simple Smile вчера бях на фетална бебчо е добре, видяха му всичко органи засека е ок. ама пак не се видя пола  Twisted Evil пъпната връв беше застанала м/у карчетата и нищо не се виждаше  Twisted Evil

Ron4eto Моляте прехвърли полезните линкове към заглавната страничка.

# 78
Добро утро, момичета  bouquet

не съм писала тдавна , ама си имам една хубава причина за това Flutter...мама ми е на гости и време за форума няма Rolling Eyes...
 След няколко часа съм на фетална морфолофгия - стискайте палци всичко да се види Praynig.. и уж не се вълнувам..ама пък не можах да спя нормално... Rolling Eyes

Ще пиша как е минало в ранния следобяд Hug Hug Hug

# 79
Привет и от мен, момичета. Аз днес съм на нормален преглед, а другата седмица чак на фетална. Дано да видя пола вече. Аз искам момиче, а Ники иска момче, така че при всички случаи ще има един доволен:) Дано всичко е ок с бебето.
Искам да ви се оплача - снощи правих меденки за пръв път в живота си, ама едни такива сложни, дето после се издълбават и се прави паста от трохите и мляко и се слепват. Та много интересни станаха:) Една малка, една голяма, брашното ми беше малко и ми лепкаше по ръцете и не можех да правя хубави топчета, а ги правих в 10ч вечерта и не идеше да се консултирам с маман, че тя спи по това време:)
Въпросните сладки трябваше да впечатлят свекитата, ама май ще минат в графата "брак" и ще си ги хапнем сами:)
Следващият път по-добре;)
Толкоз от мен. Сега бачкам и нямам търпение вече за празниците и за мързелуването Simple Smile
между другото снощи преядох и после си легнах чак в 2ч...много тежко ми стана.. не правете като мен:)
Лек ден на всички и весели празници:)

# 80
  • Варна
Добро утро,момичета.Много ви благодаря за милите думи.  bouquetНадявам се,че занапред всичко ще е наред,само да се справим с този проклет хемоглобин.Довечера ще ходя на хематолог, после и на нефролог за бъбреците.
КатяН, желязото май не са ми го изследвали, защото никъде не го виждам в епикризата newsm78 А то е едно от най-важните. Просто си нямам идея как за 2 месеца хемоглобинът ми е паднал с около 26 пункта #Crazy Октомври беше някъде 99,7. Хематологът при който ходя е този,който ми откри таласемията (доц. Георгиев, работи в един частен център "Гриййнберг").Като цяло съм доволна от него и след работа мисля да го посетя. Ти при кого ходиш? Ако реша да чуя и друго мнение, може и другаде да отида.Само всичко да е наред Praynig Ти как се чувстваш физически с този нисък хемоглобин? Аз да чукна на дърво, съм добре,само дето доста се задъхвам и се изморявам бързо. Sad
Аз започвам да пиша поздравителните картички. Лек ден! Hug

Ами така, много бързо пада. И аз след раждането напълно се бях възстановила, супер ми бяха изследванията, т.е. хемоглобин над 100 и сега за нула време 88. Аз съм от Варна и тук си ходя при д-р Калева, която ми откри таласемията преди 10години. На теб едва ли ще ти е от полза. Сега и на мен ще ми изследват желязото допълнително, защото то не влиза в стандартните изследвания и ще видим какво ще решат. Иначе и аз като теб много бързо се изморявам и ми се вие свят. Иначе съм добре. Hug

# 81
Момичета,искам да ви питам дали прегледа за фетална морфология е коремен или вагинален?

Аз мисля да се запиша за ФМ при д-р Марков от "Фемина",някоя от вас дали е ходила при него и какви са й впечатленията?

мерси предварително Hug

# 82
вагинални прегледи се правят най-късно до 12 г.с. след това при съмнение се проверява единствено за разкритие/състояние на шйката на матката и пр. подобни неща. това знам аз. н и чисто логически бих се учудила, ако не съм права.

# 83
  • София
Феталната определено се прави с коремен ехограф. Както майчето е казала, вагиналния се използва само в самото начало, когато с коремен не се вижда добре.

Иначе аз бях на фетална при д-р Марков и съм много доволна. Много е внимателен и обяснява всичко, което вижда.

Пешън, забравих да ти кажа, че на мен също ми казаха, че бебчето е по-малко с една седмица (д-р Марков). И аз го попитах дали закъснява, а той категорично каза, че на този етап бебетата не закъсняват/напредват - единствено означава, че е заченато по-късно. Точните му думи бяха: "Ти ще си първата жена на която бебето закъснява в 18-та седмица." Така че изобщо не се притеснявай!

# 84
Да се пресединя и аз мама Лора очаквам момиче втора бременос   

# 85
Добре дошла, lora_28 Simple Smile
Лека бременност и всичко най-най:)

p.s толкова правописни грешки в две думи са си направо забава. Разсмя ме, бравос:)
Сигурно си много развълнувана и затуй, простено е:)

# 86
B_A_B_Y - аз бях при Марков във вторник и съм много доволна(въпреки че не съм ходила при друг лекар). Прегледа беше 40 минути и огледа бебето отвсякъде. Всичко, което виждаше си го говореше, така че и аз и таткото да разберем. Но ако искаш да си запишеш час при него трябва да е след 15 януари- до тогава е в отпуск.
 lora 28- добре дошла при нас

# 87
  • София
Eiphnh, и на мен доц. Томова ми го изкара някъде с 9 дни назад още миналия понеделник, а Шейново още с два дни назад и се опасяват да не е от ниския хемоглобин. Щом толкова убедено ти е казал доки ,че  не изсотава, значи трябва да е така. Peace Да са ни живи и здрави, пък кога са заченати и кога ще се появат точно няма никакво значение. Laughing Само те си знаят Wink

# 88
  • София
Lora_28,добре дошла! Hug
Днес фъстъкът бая ме побутва,че тези дни много често не го усещах и сега ми е кеф  newsm44Дано всичко да е наред в неговата къщичка. Grinning[/i]

# 89
Момичета, сядам да ви пиша какво стана днес и ще ходя да си легна , че емоционално и физически съм  на нула Rolling Eyes

Бебчо е добре  Party-  всичко, което се видя е ОК... но разбира се пола не се видя Crazy Mr. Green , понеже беше с лицето надолу ( към краката ми) и си беше свил крачетата  Joy
 Негативното в цялата работа беше , че ми казаха ,ч е плацентата ми е ниско долу... и евентуално се очаква плацента превия...Разбрах само, че има голям 'шанс" за цезарово  Rolling Eyes..ама като си поотпочина ще чета точно как стои въпроса с подобна диагноза Hug Hug Hug ...

Общи условия

Активация на акаунт