Коледата идва вече, а подарък ни е МАЙ-ското човече

• 13 474
  • 304
  •   1
Отговори
# 105
Eiphnh,
 благодаря за добрите думи Hug.. аз не съм се шашнала уж.. пък и съм оптимиска, че плацентата ще се вдигне.. ако не се вдигне..нищо...само всичко д е Ок с бебчо Praynig Heart Eyes

# 106
  • София
Звездичка, стискам палци Praynig

КСИ, много ти е красива малката принцеса!!! Пу-пу-пу Simple Smile

Майче, лек път!

# 107
желая спокойна коледа на всички!

и нека е ласкава!

Heart Eyes

# 108
  • Burgas, Bulgaria
мамчета аз снощи бях много зле Cry Cry Cry.Вдигнах кръвно почна да ни се повръща едно сърцебиене ме хвана-направо си мислех че ако не мине ще стане някоя беля.По едно време посред нощите станах до тоалетната и като си видях ръзете се уплаших-бяха се надули зверски .Сега мъжо каза че и едното ми око е нодуто.Чувствам се ужасно в 12 и 15 ми е прегледа дано да вземат мерки че ако ми се случи отново просто незнам.Горкото бебешори два пъти така ме ръгна все едно ме предупреждаваше ,че нещо не е наред.
Лек ден да всички. Sick

# 109
  • Пловдив
Здравейте и от мен, досега бях на зъболекар и на връщане към офиса направо умрях от студ.
Вчера бях на преглед, всичко с бебчо е наред. Доки каза, че пак е момченце, така, че може да ми сложите и на мен stork-boy. Честно казано вътрешно се надявах, че този път ще връзвам панделки, ама само бебчо да е добре, няма да го връщаме я Laughing

# 110
  • Пловдив
мамчета аз снощи бях много зле Cry Cry Cry.Вдигнах кръвно почна да ни се повръща едно сърцебиене ме хвана-направо си мислех че ако не мине ще стане някоя беля.По едно време посред нощите станах до тоалетната и като си видях ръзете се уплаших-бяха се надули зверски .Сега мъжо каза че и едното ми око е нодуто.Чувствам се ужасно в 12 и 15 ми е прегледа дано да вземат мерки че ако ми се случи отново просто незнам.Горкото бебешори два пъти така ме ръгна все едно ме предупреждаваше ,че нещо не е наред.
Лек ден да всички. Sick

мама21, вчера като бях на лекар говорих с доки за кръвното, че и аз имах съмнения, че може да имам, та той ми каза, че отоците са много опасни и при появата ми трябва да се потърси лекарска помощ, така че не чакай Naughty Смятам обаче, че лекарите си знаят работата и всичко ще е наред Hug

# 111

Цитат
Искам да питам: Вие правите ли някакви упражнения? Аз няколко пъти тренирах йога, но ме боли главата след това и я спрях. Сега само подскачам на една огромна топка за бременни, но чувствам,че имам нужда от някакви упражнения. Ако може да помогнете с някакви линкове.
И аз искам да правя упреажнения, че усещам как се отпууууускам, отпуууускам  Confounded
Затова давайте линкове да се поразмърдам  jump

Иначе снощи бях на купон - бях с дънките отпреди да забраменея и знам че това е последния път в който ги обух, дори и с разкопчано копче. Май е време за магазина за бременни, където така не ми се влизашеееее  Shocked

# 112
Здравейте, и аз да се отчета: вчера бях на преглед. Бебо е 350г вече, и е
Ron4eto, сложи ми моля и на мен синьо щъркелче:)
И аз изчезвам за празниците за 4 дни:)
Весели празници на всички Simple Smile

# 113
  • Sofia
majcheto, не се заяждам, просто винаги съм се чудела как Петра ти оставя толкова много време да се ровиш из нета. То и аз бих го правила, ама мойта маймуна като е будна изобщо не ми дава да седна на компа или се настанява в мене и започва да натиска де що види   Crazy
mama 21, и аз знам, че отоците хич не са хубаво нещо. Дано докторите помогнат и много се пази.
Днес и аз заминавам за Коледните празници и пожелавам лек път на пътуващите и весело посрещане на Коледа   Grinning

# 114
  • България
хей, мама 21, дано всичко е наред, пиши като се върнеш от лекаря
Миленка, честити ти момченце .
 кати , ами коремчето май само ние с татито го виждаме Simple Smile Чак се бях притеснила дали бебчето се развива добре. Но Слава Богу ., бебка си е развита нормално за седмиците и всичко е ок Simple Smile))) Сега съм по-спокойна и много се радвам.
Весели празници и от мен момичета!!! И ние от тази вечер тръгваме да пътешестваме, ще се върна чак на 4-ти януари.

# 115
аз също ще съм извън столицата за известно време, така че
... и от мен пожелания за топли и споделени празници 
Flutter

# 116
  • Burgas, Bulgaria
сега се връщам.Бебо е много добре за разлика от майка си.Потвърдиха че е мъж даже и аз му видях пишката Mr. Green.Защо обаче излиза 22г.с. .
Докторката каза че отговарял на 5 месеца и половина и ми остават още 16седмици,защото 2 сед. преди термина ще го извади.Значи ще е около 20 април ама аз не искам  Cry Cry Cry.
Мами ми като излиза в по-големи седмици могат ли да объркат и да го извадят по-рано.. newsm78 newsm78
Казах и че ми е зле и имам отоци ,а тя нищо.Нямало направления и ако можело аз да си пусна изследвания.Било нормално да ти се надуват ръцете.Пита ме колко кг. съм качила а аз и казах че не съм сигурна защото всеки ден са различни-не било от толкова голямо значение.
Каза че в Бургас давали само но-шпа за контракциите и докато не станели болезнени нямало нужда от други неща.

# 117
  • Варна
mama21, много се притеснявам за теб. Това високо кръвно е много опасно. Защо не се посъветваш с друг лекар? Има лекарства, които могат да се пият от бременни. Нещо да ти изпишат. Сега идват празници и незнам дали ще намериш някой, но все пак... Ако трябва като вдигнеш кръвно отивай в АГ болницата направо. Много е опасно и за бебето, и за теб. Защо са токова безотговорни тези лекари? #2gunfire #2gunfire #2gunfire Като се сетя какво може да стане и ми става зле. Дано всичко да е наред. Praynig Не искам да те плаша, но просто имам много горчив опит. Дано да не е толкова сериозно. Praynig

# 118
  • Burgas, Bulgaria
Katia_N да ти кажа аз специално снощи се уплаших страшно много-бях и сама,а таткото като се прибра и ме видя на какво приличам аз не можех и да говоря,през 5мин. ме караше да си вдигам ръката ,за сигурност че мърдам той искаше да ходим в болницата ама аз -не та не щемине.100% ако се повтори веднага отивам защото те като ,че ли не вярват.Аз също се чудя,казвам и ръцете ми отичат-тя никаква реакция.Днес не успях но утре ще звънна да си запиша час при друга лекарка поне това да види,а ако при нея нещо не става направо при личната ще отида тя поне е доста стресната и ще вземе мерки.
Междувременно някакво средство за сваляне на кръвното да знаете. newsm78

# 119
  • Варна
Единственото лекарство, което е безвредно за бременни и на мен ми го предписаха с Преслав е Dopegit. Aко искаш звънни на личната за всеки случай преди да го пиеш, но на прима виста това изписват. Или питай в аптеката. Ох, направо треперя от яд на тази твоя лекарка. Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт