Любители на кучета - 132

• 29 858
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
Дай Боже всички да сме толкоз хубави след фризьор!
За котките правилата не важат. На майка ми котарака бие по килограми половината кучета в темата (към 15 е в момента) и е редовно качен на кухненската маса.

# 406
  • София
Ей ги и моите дворни майка и дъщеря
Скрит текст:

# 407
  • Варна
Ето, да видите, че не сме прости:

Нищо, че "послушно" куче и те двете са думи оксиморон:smiles:
Имам и видео как смешно ядат моркови, но не мога нещо да го прикача. Защото, нали, "който се учи, той ще сполучи", но пък и "храната прави борбата".

ПП Забравих да пиша, че от моркови, ябълки, банани, явно са им много сладки "изходните материали", та се опитват и си хапват - безотпадна технология прилагат. Та от вчера пият и по една капсула Копровет, дано да има ефект, че много гнусни, бееееееееее. Пък как ми се радват като им се скарам, веднага идват облизвайки се да ми споделят....

# 408
Аз да ви се оплача, днес на обед като се прибрах за обедната разходка, Мейпъл беше повръщала и си останах вкъщи да я наблюдавам. Повръща още няколко пъти и я заведохме на вет. Там и дадоха инжекция против повръщането и за болка в коремчето. Дадоха и пробиотик, но тя така и не искаше да го приеме, нито водичка е пила от сутринта. Сега лежи и едва става. Не знам какво още да направим, ще изчакаме до утре сутрин и ако е все така ще я водим пак на лекар.  Вет каза, че няма показания да е яла нещо отровно, по-скоро нещо друго е изяла.
Стискайте палци утре да се почувства по-добре.

# 409
  • под тепетата
Стискаме! А температура мериха ли?

# 410
Благодаря Билянка! Да, мериха и тогава нямаше температура.

# 411
  • София
При повръщане и разстройство практикувам 24 часа глад и при хора и при животни. После бавно захранване. Обикновено преминава. Течности трябва да поема. Физиологичен разтвор с лъжичка или спринцовка през половин час по около 10 мл.

# 412
  • София
Ооо, и аз стискам много! Не знам колко пъти сме били в тоя филм за 9 години, но не са 1 и 2. Ехографията е много хубаво нещо, а и докато няма кръв, само гледайте да хдратирате добре и да слушате докторите. В краен случай, може да се наложи малко да е на системи. Ние избягваме да я оставяме в клиниката, ако не е крайно наложително; водим я и по 2 пъти на ден, ако трябва - седим с нея в ръце докато си поеме цялата вливка и се прибираме. Колкото пъти кажат докторите. Звучи драматично, но всъщност е просто правене на каквото трябва Simple Smile
Ре е права - не насилваме с храна. Не се е случвало съвсем да не пие водичка, вероятно и Мейпъл ще пийне като я поотпусе стреса, предлагайте й по-честичко.

# 413
  • под тепетата
Да, като при хората - оводняване, храната не е толкова важна в момента. Дано не е изяла нещо , дето не може да излезе. Следете дали ще се изходи.

# 414
Благодаря ви за съветите! МП сега ще иде до аптеката за дозички физиологичен разтвор и ще пробваме да и дадем, дори да ни ближе от ръцете. Така пробвахме и с водичка, но ефектът беше минимален.
Иначе си ходи по голяма нужда и сутринта и на обяд.

# 415
  • София
Не се филмирай. Утре я заведение да и пуснете изскедвания, но е нормално да е стресната като в повръщала. Моят се стресира и като пръцне 🤣.
Ще се оправи сладката Мейпъл. Нагуши я да и е топличко и действащите с физиологичния. Не я храни. От глад няма да умре.

# 416
  • Варна
Пламена, вижте я на ехограф. Бизу беше глътнал част от играчка, но се оправи, докато доктора го натискаше по корема и после с оная джаджа на ехографа. След това я изака на няколко пъти. Провери акото утре ако я свърши тая работа. Когато го вземеш с торбичката го стисни с ръка и провери за твърди частици, гнусно е, но е важно. Стискам палци.

# 417
  • София
Много, много е хубаво, че ходи по нужда нормално! Ще й мине на "калпазанката" Simple Smile

# 418
  • sofia
Как е Мейпъл днес?

# 419
Мила Plamena , как изкарахте нощта?Изтръпнах снощи като те прочетох...Лори имаше така проблем декември.Оказа се вирусно заболяване, а мислех, че е хапнала нещо. Пиши като имаш време.

Общи условия

Активация на акаунт