Любители на кучета - 132

• 28 867
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте!
Имаме си 3-месечно голдънче момче, което най-накрая може да излиза навън. Вкъщи го бяхме свикнали с повода, ходеше чинно до нас. Но първите разходки изглежда бяха много вълнуващи и през цялото време дърпаше във всички посоки без да слуша команди (предполагам съвсем нормално за бебе като него). В резултат на това дърпане и вероятно предразположеността му към кожни проблеми се получи разраняване и инфектиране на шията отпред. В момента започваме да го лекуваме, но ветеринаря ни препоръча да си вземем нагръдник вместо повод. Бихте ли ми препоръчали нагръдник, тъй като виждам много различни модели по магазините и не зная към кой вариант да се ориентирам. Всякакви насоки на хора, имали сходни проблеми с техните кученца, също биха били от полза.

# 601
Аааа това не е края на сесията от чернилки 😂
И Тайра се записва за класацията 👌

# 602
Ох, да й нацелуваш тумбачето от мен ❤
Някъде четох, че кучето, когато спи до стопанина си регулира кръвното, изчиства негативното и прочие чудеса.

Сигурна ли си, че не се бъркаш с човешките бебета? Stuck Out Tongue Winking Eye

Много ме радват кучовци, спящи по гръб.

# 603
Ох, да й нацелуваш тумбачето от мен ❤
Някъде четох, че кучето, когато спи до стопанина си регулира кръвното, изчиства негативното и прочие чудеса.

Сигурна ли си, че не се бъркаш с човешките бебета? Stuck Out Tongue Winking Eye

Много ме радват кучовци, спящи по гръб.
Когато е будна отнася много целувки. 🥰
И много обича да спи по гръб и да хъркоти. С моят мъж правят страхотен дует по надхъркване. 😆😆😆

# 604
Една спяща по гръб лигла, която обожавам и много ме ядосва ! Утре е на училище!

# 605
  • под тепетата
Ммм, размазахте ме с тези снимки! Особено esstela! Two Hearts
 sparkling eyes, къде ще ходите на училище? Ух, че сладки лапки!
Стара снимка, ама глезльо ми липсва!

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 23:19 от bilqna_69

# 606
  • Варна
Ооо,Билянче, нямам думи, много хубав спомен ❤️

# 607
  • София
В началото слагах леглото на Нори до нашето с идеята да спи сама там. Въпреки скимтенето да дойде при нас спеше там, но това трая докато порасна да се качва сама на леглото. Спа при нас до първото разгонване и използвахме този момент да я отучим. Вече спи сама в хола. Трудно свикна и поскимтяваше пред вратата, но не лаеше. Сега свикна вече. Определено ми е по-добре без нея в леглото, да мога да си изпъна краката. През всяко останало време на деня се гушкаме или спим на дивана или леглото, но нощем сме отделно.

Нагръдникът ни е от нечовешкия магазин, но тя е кокер и презрамките му не са дебели.

# 608
Ох щом ще показваме топчета 😊

# 609
  • на земята
Някой ,ако е с пуделче какъв шампан да взема за бебе (3 месеца)
Нещо по спецефично козинката ?
Много благодаря

# 610
Момичета, взех си чердженце за пред мивката в кухнята ❤️

# 611
  • под тепетата
Ммм, не знам дали се ориентирам правилно, но май е по-скоро пазителят на хладилника Satisfied Или у нас беше по-скоро така Wink

# 612
Рокото, много обича като почна да готвя 😃Или като мия чиниите.Ляга си на въпросното чердженце и малко го прескачам 😁Вобще не трепва, единствено като чуе белачката тогава се ококорва 😃

# 613
  • тук-там
Нък, пазителят на ресторанти:

И на хотелски стаи:

# 614
  • Бургас
staing, виж няколко страници по-назад бях дала примери за хубави нагръдници. Важното е да не притиска врата, да е подплатен, за да не претърка под мишниците.
Ето тука един руски сайт с картинки:
https://djilda.ru/articles/poleznoe/619-pravilnaya-shlejka-dlya-sobak.html

Общи условия

Активация на акаунт