Любители на кучета - 132

• 28 859
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
Страхотни са ви кучаците на всички. Наваксах сега с темата и ей таквиз 😍😍😍 ми станаха очите.
Естела разкошна ти е бандата 🤗

Аз да покажа едни двама гладници, почерпени със свинка зурличка:

Много ми бяха смешни, понеже и двамата не обичат да лягат директно на пода да хапват лакомства и като им дадох зурлите беше едно бързане към постелката кой пръв ще се намърда 😄😄

# 616
Sivi, как де държат с бебето?

# 617
Някой ,ако е с пуделче какъв шампан да взема за бебе (3 месеца)
Нещо по спецефично козинката ?
Много благодаря
Ние нищо специфично не сме ползвали, нормален шампоан с балсам за куче. Не ни даваше да го решем много след къпането, иначе стават като агънца като се срешат.

# 618
  • под тепетата
Тримата от запаса броят корабите Satisfied

# 619
Sivi, как де държат с бебето?
Душат я като я видят. Макс се радва много и не допуска Вивата да се доближава до бебето 😆. Нямат проблеми кучаците, Макс знае да е спокоен и да не мърда много покрай малки деца, а Вивата по принцип си е темерут и не обръща внимание много на околните, освен ако нямат нещо за ядене 😁

# 620
Хора ,еукануба какво производство е? Брат ми и жена му си взеха мини йорки и им е препоръчано поне до годинка да се храни само с тази храна,но вече е почти на привършване (поръчана е ,но доста чакат за доставката) и никъде другаде не намират.  Моля за информация и помощ

# 621
  • София
Гранули поръчвам от Zooplus. Максимум за седмица идва колетът.

https://www.zooplus.bg/shop/top_marki/eukanuba_hrana?utm-source= … wzyfuykc0W2iS42uM

Еукануба има и в магазините на Стефанов.

https://zoomagazin.eu/bg/kategorii/eukanuba-11737

# 622
  • под тепетата
И тук има, не знам точно коя ви трябва
https://petmall.bg/kucheta/hrana/suha-hrana/suha-hrana-za-iorksh … d-charles-spaniel

# 623
  • София
Сиви, бебето прави същото, каквото и да му дам. Гепва го и беж на постелката. Яде краставици докато правих салата 🤣.

# 624
Звъняли са и на двата сайта,момичета,и към момента няма. Няма внос в момента. Всъщност чакат доставка от зооплюс,но се притесняват кога ще дойде. Аз иначе попитах за проиЗход ,че ми звучи испанско,пък от Испания често получаваме колети и ,ако се наложи да ни заредят. 😄

# 625
  • София
В първата страница имаше сравнителна таблица на храните. Нека видят състава и да потърсят подобна.

# 626
Аз бих сменила храната, ако има проблем с доставката, докато имат от старата (за да смесват и постепенно да намаляват старата). Еукануба е средна хубост храна, няма никаква разумна причина да бъде препоръчвана само и единствено тя.

# 627
  • София
И аз Попи, а и с малко куче бих минала на БАРФ.  Няма да е много по-скъпо.

# 628
Дори да не е Барф, Ре. Че суровото си е сериозен ангажимент. Но със сигурност има много варианти на по-добра храна.

Ние тук спряхме Барфа, че нямам сигурно място да набавям количество. А нямам къде да складирам повече от 15-ина килограма. Което значи на 2 седмици да ходя да търся. Я има достатъчно, я не.

# 629
  • София
Разбирам те. И ние го спряхме, къде заради болежки, къде заради време. С готов БАРФ ми излиза доста солено, но при малко куче е по-поносимо.

Общи условия

Активация на акаунт