Любители на кучета - 132

• 28 856
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
Хора ,еукануба какво производство е? Брат ми и жена му си взеха мини йорки и им е препоръчано поне до годинка да се храни само с тази храна,но вече е почти на привършване (поръчана е ,но доста чакат за доставката) и никъде другаде не намират.  Моля за информация и помощ
Излиза, че е американско производство. Бранд на IAMS, продаден на Procter&Gamble, по-късно закупен от Spectrum Brands. "Юкануба" би трябвало да се произнася, ама в Испания е исвестна като Еукануба.
https://eukanuba.eu/about-us

# 631
  • тук-там
Дори да не е Барф, Ре. Че суровото си е сериозен ангажимент. Но със сигурност има много варианти на по-добра храна.

Ние тук спряхме Барфа, че нямам сигурно място да набавям количество. А нямам къде да складирам повече от 15-ина килограма. Което значи на 2 седмици да ходя да търся. Я има достатъчно, я не.
Ти къде си? Аз в Бг поръчвам и ми доставят всяка седмица. Уговорили сме се за ден и час и нямам ангажимент дори да им поръчвам. В Сардиния си го правя сама.

# 632
  • под тепетата
Време е за пране на кожухчета! Мама едно време, като имаше зима и сняг, изкарваше килимите и ги натупваше със сняг

mtz, с Макс сме ходили на хотел , когато малката му кака кандидатстваше. Никой не разбра, толкова беше тих и послушен. Сега с глезльото нема начин! Поразии няма да направи, но мрънкането му ще се чуе до последния етаж Flushed

# 633
  • тук-там
Билянка, мн съм впечатлена от Мариот хотелите и най-вече от този в Скопие. Допускат навсякъде куче - в стаите, в ресторанта, на закуска и дори във фитнеса. Нъки се пробва на пътеката, но бях без тел и нямам снимка. Евалата! 5-звезден хотел, страхотно обслужване, всички му се радват и само като го видят, тичат да му носят водичка. Изобщо не съм очаквала да ни приемат в такъв хотел в Македония, за отношението да не говорим.

# 634
  • под тепетата
Радвам се, че има и такива места, на които човек да не се оглежда и ослушва дали някой няма да се нацупи и размрънка, че си с кучето си. Разбира се, говоря за възпитан член на семейството. Ние по принцип си пътуваме с къщата на колела, но ето - един път се наложи преди да я имаме и слава богу, че намерихме такъв хотел.

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 10:26 от bilqna_69

# 635
Преди седмица бях в Цюрих. Това е раят за кучетата! Допускат се безпроблемно почти навсякъде, вкл. супермаркети, книжарници, аптеки и градски транспорт. Повечето собственици на магазини си имат куче и са му направили "работно място".

Едно агресивно не видях, един път не чух ръмжене. Няма намордници, няма строги нашийници. Всичките доволни и кандидати за намачкване! Собствениците като разберат, че ми се е наложило временно да се разделя с кучето си, само където съболезнования не ми изказват. Една дама си поръча още едно кафе и се обади, че закъснява за бизнес среща, за да не ми прекъсне кучетерапията.

Но! Преди да си вземеш куче там, трябва успешно да изкараш няколкомесечен курс. Кучето не може да остава само за повече от 4 часа. Трябва да има поне 2 часа разходка на ден, през които задължително да може да общува с други кучета. За стандартите за хигиена и хранене няма да отварям дума.
Студен и коравосърдечен народ,  да знаете. Дай му само пари да брои.

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 10:53 от Mitteva

# 636
  • тук-там
В Швейцария е ясно. Там не се съмнявам в стандарта. Всичко е отработено! Но в Македония?! - аз лично съм приятно изненадана!

# 637
  • София
Биляна, кое е третото куче?

# 638
  • под тепетата
Това са двете комшийки софиянки - майка и дъщеря - Кара и Атика.
Конкуренция за камината ,  ама Лео ми е душичка и отстъпва винаги.

# 639
Прииска ми се да си поседна и аз до тях , да гледаме огъня сгушени. Heart Eyes
От време на време ми се появява тази картинка, винаги ми напомня на теб. Днес пак ми изкочи.

# 640
  • под тепетата
Maeve, Two Hearts

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 21:51 от bilqna_69

# 641
Тази картинка ме разплаква всеки път. Трета година и все още говорим за Айс💔
Вече не търся прилики с Айк, който е себе си различен и уникален. Но много, много ми липсва.

# 642
  • под тепетата
Да, различни са, и обичани. Като децата ни.

# 643
Здравейте,сладурковци!
Направо ми пълните сърцето с тези красоти,които показвате!! Heart
Ние днес се прибрахме от Цигов чарк,моето магаре за първи път пътуваше толкова спокойно,много съм щастлива и бързам да си го похваля 😂

Скрит текст:

# 644
  • под тепетата
Mama Martina, много сте хубави и имате еднакви очи! Някоя татлийка  нямаше ли за кучо на връщане, за наградка?

Общи условия

Активация на акаунт