Любители на кучета - 132

• 28 855
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
Mama Martina, много сте хубави и имате еднакви очи! Някоя татлийка  нямаше ли за кучо на връщане, за наградка?
Много благодаря,Билянка! Heart
Той три дни така намаза от към ядене,в къщичките,които бяхме имаше една женска овчарка,хората обожаваха кучета и го поглезиха доста Joy
Много ми хареса мястото,препоръчвам с две ръце и 4ти лапи,ако има интерес някой-страхотно,дори в ресторанта ни пускаха с Арес.

# 646
Мажете ли с нещо лапичките на кученцата сега в снега и леда като излизате? Днес Мейпъл не искала да ходи, явно и е било студено на лапичките.

Вет ни даде едно мазило Candioli propad, но изглежда по-скоро като кремче и не съм сигурна доколко защитава лапите от леда навън.

Помощмик-готвачката

# 647
Здравейте. Искаме да си вземем куче, но не знаем каква порода. Къде мога да прочета повече за различните породи?

# 648
  • Пловдив
Здравейте. Искаме да си вземем куче, но не знаем каква порода. Къде мога да прочета повече за различните породи?
https://www.purina.bg/kucheta/biblioteka
най-добре е да си осиновите безпородно, ще спасите една душичка и тя ще ви обича базпрекословно

# 649
  • София
Лапите вчера след разходка мазах с това:
https://primavet.com/products/pets/zdravalapa

Купих го от дог феста есента. Мислех, че ще го оближе след намзването, но облиза само малко от ръка ми докато мажех. Вечра много се кефи на снега, не е имала проблем с лапите. Ще видим на киша дали няма да измръзват.

# 650
Не мажа лапите през зимата. И по преходи сме ходили, на минус бая градуси е бил, проблем не сме имали. Май преди първия преход ги намазах с кокосово масло, но вече ми се губи. Мажа лапите с кокосово масло през лятото първите дни от морето, преди да отидем на плаж, заради пясъка. След първите дни, като посвикнат лапите с пясъка, спирам с мазането.

Тези помади, които се продават, съвсем спокойно могат да се заменят с някакво налично масло вкъщи - кокосово, какаово, ще вършат същата работа .

# 651
Мама Мартина много сте хубави с тоз сладкиш 😍 Радвам се, че сте намерили местенце, на което да идете заедно с кучака. Сподели, кое е мястото за да си го запазя като дойде време за пътувания и почивки, че хич не обичам да оставям Макси.
Пламена мазала съм лапите на Макс, когато имаше големи студове. Една зима тук няколко дни се задържа на -18. Тогава мажеж с вазелин, защото му замръзваха и залепваха лапите по леда. Даже първия ден го носих ма ръце, преди да ми дадат препоръка за вазелина. 😁 Нали може да си представите как се прибирам от парка с 35 кг куче на ръце (тогава беше фин юнака). 😆
А пък при нас заваля сняг и беше радост голяма. Е, днес го няма вече, ама поне вчера кучетата се нарадваха и налудуваха.

# 652
Много благодаря, Сиви ! Heart
Това е местенцето,на мен ми се стори направо рай. На края на курорта е,което за нас беше супер,защото пред вилите до язовира има огромна поляна,на която Арес си тичаше спокойно,без да притесняваме никой.
Скрит текст:
https://www.vilipodnaem.bg/villa/351.Вилно-селище-Свети-Георги-Цигов-чарк-язовир-Батак

# 653
  • Пловдив
Аз бих сменила храната, ако има проблем с доставката, докато имат от старата (за да смесват и постепенно да намаляват старата). Еукануба е средна хубост храна, няма никаква разумна причина да бъде препоръчвана само и единствено тя.
Даже е под-средната "хубост".
Не знам защо е това робуване на марки - то Пурина,то  РК(храна за свине- то и те няма да го ядат тоя мухлясъл фураж), Юкануба(между другото Мунчо като беше подрастваш го пробвах с Юкануба риба и ориз ,плющяха му ушите  дето се вика , но на мен не ми хареса състава,а и имаше само за дребни породи - много дребни гранулките и не ги дъвче а директно гълта, резултата на изхода не беше добре - меко и доста като количество),
Испанска е примерно Gosbi. Няма я директно в сайта ,но с въвеждане на съставките ,е смного добър резултат и
тази с агне и тази с риба (с ориз) ,имат и беззърнени ,но н амен не ми хареса особено състава им и резултата е с 1-2% само по-висок от на тези с ориз.Не е особено популяра ,само в Южните Евро страни - Португалия,ИИСпания,Италия,Хърватска,Гърция, и цената и преди не беше висока ,доста под средното за Премиум клас суха храна.Но напоследък явно стана по-популярна и цената и е доста нагоре (13+ лв/кг).
Други "Хубави" - Канадските основно - Орижен... ,по-добри са от американските.
На повечето кучовци не им се отразява добре на изхода Taste of The Wild - повече и по-меко към рядко.Иначе състава и уж е добър и я хапват ,но явно има някой съставка която "осира" положението.

# 654
  • тук-там
Нък успя да стане шампион на Македония. Доста беше стресиран, милият, като за първи път. Важно беше, за да имаме право да го развъдим. Сега идва по-трудното - да ни хареса някоя дама. Ако познавате черна или такава като Мокка, много ще се радвам на всякаква помощ

# 655
Браво на Нъки , и честито 🏆🥇. Аз в Ст.Загора съм виждала една женска, същата като него 😁
Дано намерите хубава дама, и скоро да пуснете и снимки на сладките бебета 😍.

Скрит текст:
Аз да се оплача, че съм с варицела 🫣😂
Едно време като малка като не съм успяла да се заразя, сега на "дърти" години ще се боря с нея.
2-ри ден ми е така, че за сега е леко, опитвам се да се разсейвам от сърбежа 😁
Тайра е щастлива, защото сме си вкъщи, то пък добре, че ММ е в отпуск за да я изкарва.Че аз не смея да излизам, за да не си пръскам заразата 😎 [spoiler/]

# 656
Честито на Нъки, шампион-красавец! Бързо да успеете да му намерите хубавица.

# 657
Нъки!Гордост наша!!!Честита заслужена титла!

# 658
  • тук-там
Много сте мили Simple Smile
Днес не можем да се изровим от сняг при нас Simple Smile

# 659
Честито на Нъки! Разбира се, че той ще е първи, нашият красавец! Завиждам ви за снега (при нас сняг не вали, много ни липсва)!
Мери, да оздравяваш бързо, без много сърбеж!
Запознах се с една българка, много готина, а се оказа и че има кученце. Ще гушкам сладък дребосък!

Общи условия

Активация на акаунт