Любители на кучета - 132

• 28 688
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Еха, честита победа на Нъки! Засплужена!

# 661
  • Пловдив
Браво на Нъки , и честито 🏆🥇. Аз в Ст.Загора съм виждала една женска, същата като него 😁
Дано намерите хубава дама, и скоро да пуснете и снимки на сладките бебета 😍.

Скрит текст:
Аз да се оплача, че съм с варицела 🫣😂
Едно време като малка като не съм успяла да се заразя, сега на "дърти" години ще се боря с нея.
2-ри ден ми е така, че за сега е леко, опитвам се да се разсейвам от сърбежа 😁
Тайра е щастлива, защото сме си вкъщи, то пък добре, че ММ е в отпуск за да я изкарва.Че аз не смея да излизам, за да не си пръскам заразата 😎 [spoiler/]
Тя заразата се предава само с пряк контакт. Няма проблем да излизаш ,стига да не се ръкостискаш след като си  се почесвала с дясната ръка Wink
За неизкаралите ли я в детски години има ваксина. То предполагам и ЕГН-то ти е такова ,че е  имало ваксина вече и когато още си била дете.

Mtz,
Честито за шампиона! Оставаше и да не е този красив ,възпитан и послушен младеж.

# 662
  • София
МТЗ, някоя македонска девойка не се ли завъртя около Нъкито?

# 663
Прекрасен Нъки със заслужена победа! Скоро да му намерите красива булка. ❤

# 664
Whitefang,
Скрит текст:
допреди 2-3г. ваксината я нямаше у нас. Хората си я внасяха в хладилни чанти, най-често от Гърция и ЛЛ им я слагаха с уговорки.

Честито на Нъки! Прекрасен е. И Мокка е прекрасна. За съжаление и не съм виждала подходяща партньорка. Повечето аусита, които виждам, нямат нищо общо с тези двамата от нашата тема.

# 665
  • тук-там
Защо? Какво им е различното на ауситата?
В Македония нямаше местни австралийки. От Франция бяха повечето, но ни е много далече, а и с никой не се запознахме. Не бяха приятни типове хендлерите.

# 666
Нищо им няма, mtz. Просто не са толкова красиви като твоите.

# 667
  • София
В Австралия, за работни кучета, повече ползват келпита и хийлъри.
Ще намерите булка за Нъки. Дано стане, защото си е хубавец.

# 668
  • София
А имат ли роднинска връзка Мока и Нъки? С нея защо не може?

# 669
Бял зъб  не знам дали само така се предава, но факт че не съм имала пряк контакт с нито един болен.
Единствено с майка на дете, което беше болно скоро 😁
Ама нито сме се прегръщали/ръкостискали и прочие.Единствено телефона му пипах 🤷

А аз лично ще си спазя карантината, и до колкото мога ще пазя и околните.Като слизам с Тайра сутрин съм опакована така (шапка, маска, ръкавици), че никой не може да ме познае 🤣
За съжаление през далечната 1995 е  нямало ваксина за варицела 😁

# 670
  • sf
Чудесен Нъки, поздравления!
При нас в квартала съм виждала една жена да разхожда такова куче, но явно й го оставят от време на време, защото по принцип тя има немска овчарка. Ама не знам момче ли е, момиче ли е.

# 671
  • София
Предава се и от докосване на повърхности.
Слава богу, ваксината вече е налична. Варицелата се изкарва, къде леко, къде не, но херпес зостер е гадна работа.

# 672
  • тук-там
Мокка и Нъки са роднини. По таз причина Мокка е кастрирана. Търсим като нея или черен триколор. Не може със същата разцветка или червено мерле, защото са рецесивни.

# 673
  • Пловдив
Предава се и от докосване на повърхности.
Слава богу, ваксината вече е налична. Варицелата се изкарва, къде леко, къде не, но херпес зостер е гадна работа.
Е точно от телефона на детето Wink

# 674
  • под тепетата
Честита награда , mtz! Няма начин Нъки да не се представи като шампион! Освен Весините овчарки, не се сещам за други.
Мери, 21 дена откакто си се видяла с това семейство може да се разболееш. Не е необходимо да пипаш, въздушно - капково е заразяването. Леле, колко сте малки, че вий сте ми деца бре!
MamaMartina, знам ги тези вилички. През центъра, покрай къмпинга и все направо Както каза - накрая , до стената. Ние минаваме оттам и продължаваме, за да се настаним на спокойствие с кемпъра.

Общи условия

Активация на акаунт