Какъв крем за лице използвате? – 23

• 98 081
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • SF
Аз съм правила реакция към Ланком. Особено скъпите кремове е добре да се тестват, преди да купим.
От днес съм с Dr.  Derm  - хидромагнет. Мноооого  е приятен. Не вярвам да стегне и опъне, но поне да хидратира здраво.
Имам си и любимият ми хидратиращ на Елизабет Арден. Наистина работи и май това е моята козметика - хидратация, хидратация...
Използвам и серум с пептиди на Ревокс. Не знам колко работи. Изглеждам си, както и преди да започна да го ползвам.

# 121
И аз отворих кутията на др.Дерм.Приятно изненадана съм от дневния и околоочен крем, почистващото мляко.Другите още не съм започнала.Но моята кожа е мазна и хидратацията в дневния крем ми стига.

# 122
Аз съм правила реакция към Ланком. Особено скъпите кремове е добре да се тестват, преди да купим.
Подкрепям Esmee с 2 ръце и 2 крака! Затова и толкова тача корейските продукти, че е изключително лесно да си купиш тестери на всичко, де що е малко по-скъпо. За западните или си искам тестери от това, което ме интересува или купувам мини размер / травъл.

Вик, отговорих ти на лични, но най-общо аз всякакви кожни раздразнения третирам с Дефламол (унгвент) и Пантенол (пяна).

Имам под ръка и тези, но тях щерката много ги уважава:

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 15:46 от Agent Provocateur

# 123
И аз отворих кутията на др.Дерм.Приятно изненадана съм от дневния и околоочен крем, почистващото мляко.Другите още не съм започнала.Но моята кожа е мазна и хидратацията в дневния крем ми стига.
Може ли да споделиш кои са кремовете, от които си доволна. И аз съм с мазна кожа и продължавам да си търся "моят" крем.

# 124
Шарпи, на моята кожа всичко ѝ харесва.Преди крем слагам и доста серуми.Като свърша един купувам друг за проба, но ако трябва да се върна към някой ще е Биотен хиалурон за зимата, Биотен вит Ц за лятото.На Дева харесвам кремовете също, сега измазвам един на Авант.Не е никак лош.Този на др.Дерм е добре.Не съм никакъв критерий за жалост.Купувам богати кремове и хидратиращи, за мазна кожа отдавна не.

# 125
Шарпи, на моята кожа всичко ѝ харесва.Преди крем слагам и доста серуми.Като свърша един купувам друг за проба, но ако трябва да се върна към някой ще е Биотен хиалурон за зимата, Биотен вит Ц за лятото.На Дева харесвам кремовете също, сега измазвам един на Авант.Не е никак лош.Този на др.Дерм е добре.Не съм никакъв критерий за жалост.Купувам богати кремове и хидратиращи, за мазна кожа отдавна не.
Ясно.
Аз бях най-доволна от Филорга хидра филър мат, но си търся нещо по-бюджетно, тъй като този не е от евтините.

# 126
Агент, браво че успяваш да намериш тестери и травъли на европейска козметика. На мен това ми е много трудно и обикновено купувам и е проба-грешка.

За корейската наистина така е много удобно. /В магазините на Сеул козметикс/ винаги ми дават мостри на всичко което искам да пробвам.

Аз вече една седмица използвам ето този крем на A’pieu. И е разкошен. Аз съм с мазна и акнетична и чувствителна кожа, много добре хидратира, не остава мазно, попива много добре, дори ми успокоява раздразненията. Доволна съм

# 127
Джули, еврокозметиката е останала < 3% от всичко, което ползвам и върви към тотално забравяне. Корейска, японска, американска... швейцарската е много хубава, но и доста скъпа иде за експерименти, а аз обичам да експериментирам и хич не ща да се кротна.

# 128
Включвам се и аз ..
От определено време насам използвам продуктите на the ordinary и съм доста доволна …
А крем- за нищо на света на заменям на La roche Anthelios UVMUNE, много добре ми действа ,лек и попивен .

# 129
Включвам се и аз ..
От определено време насам използвам продуктите на the ordinary и съм доста доволна …
А крем- за нищо на света на заменям на La roche Anthelios UVMUNE, много добре ми действа ,лек и попивен .
Здравейте, флуида или крема ползвате на La roche.

# 130
Здравей!
Флуида ,този ,който е с квадратната форма (купувам го от аптеките най-често).

Последна редакция: чт, 19 яну 2023, 16:14 от bubanka

# 131
На каква цена го копувате, гледам в Емаг е на промоция

Последна редакция: чт, 19 яну 2023, 16:15 от bubanka

# 132
Последният път ,беше преди нова година ,мисля че беше за 38-39 лв ,нещо такова ми се върти в главата .

Последна редакция: чт, 19 яну 2023, 16:15 от bubanka

# 133
От днес съм с Dr.  Derm  - хидромагнет. Мноооого  е приятен. Не вярвам да стегне и опъне, но поне да хидратира здраво.
Имам си и любимият ми хидратиращ на Елизабет Арден. Наистина работи и май това е моята козметика - хидратация, хидратация...
Използвам и серум с пептиди на Ревокс. Не знам колко работи. Изглеждам си, както и преди да започна да го ползвам.

И аз към тези с реакция към продуктите на Ланком.
Подкрепям също за Елизабет Арден. Не съм им обръщала внимание, защото нямат агресивна рекламна политика и са малко "стара" марка. Но през лятото имаха промоция на два гела и капсули и си взех, много очарована останах за летен крем. След това си взех и нормалната версия за другите сезони и съм доволна. Не очаквам нищо повече от какъвто и да е крем.

# 134
Доста кремове използвам като ги редувам. Докато намеря моите доста време трябваше да мине и беше на проба грешка. Аз съм с мазна и проблемна кожа. Преди все ми се белеше лицето и имах възпаления. Последният крем е корейски, който изпозлвам предимно вечер, тъй като ми идва по-тежък, нищо, че е като гел.

Общи условия

Активация на акаунт