Какъв крем за лице използвате? – 23

• 100 615
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
О,не, това не е тониращ флуид. Просто стои нежно, пудрено на лицето, не изсушаващ като повечето мат.
По принцип лицето ми харесва флуиди повече от кремове.

# 541

Съвсем обикновен. Доволна.

# 542
Моят за лице също е нискобюджетен, но съм много доволна:

Ползвам околоочен на същата марка. Не виждам голям ефект, но поне не ми дразни като повечето други. . Дайте ми съвет за качествен околоочен. На 30+ съм и вече имам фини линии + тъмни кръгове.

# 543
Може ли нощната маска да се ползва вместо нощен крем или е твърде концентрирана за честа употреба?
Примерно тази на La neige, но и по принцип се чудя.
Също гледам, че новите тенденции са един продукт да може да се ползва и като маска (за някакво време на дебел слой) и като крем (за нощта на тънък слой) и се зачудих дали и кога са взаимозаменяеми?

# 544
Може ли нощната маска да се ползва вместо нощен крем или е твърде концентрирана за честа употреба?
Също гледам, че новите тенденции са един продукт да може да се ползва и като маска (за някакво време на дебел слой) и като крем (за нощта на тънък слой) и се зачудих дали и кога са взаимозаменяеми?
Това съм го виждала при някои маски на Misha, но от типа " sheet маски" - слагаш тонер, поставяш маската за определено време, след което отстранява платената час, а остатъка размазваш вместо крем. Така е по инструкции. За конкретната, за която питате, нямам идея.

Последна редакция: пн, 17 апр 2023, 16:22 от Siya123

# 545
Елмайра, аз в момента ползвам Hydrance на Avene и на самия крем си пише, че през деня се нанася на тънък слой, а вечер може да се използва по-дебел като маска.
Не съм го пробвала, но като ми свърши сегашния нощен крем, сигурно ще го направя.

# 546
Здравейте момичета. Може ли да ми препоръчате добри дневен хидратиращ и нощен антиейдж кремове, но по-бюджетни?

# 547
  • Варна
Елмайра точно така си ги ползвам всички нощни маски стига да ми харесат. Последното ми откритие е тая на  линеаж точно . При първо нанасяне реших,че е несериозна работа и се чудех дали да не си нагърмя и нощния крем след нея,но сутринта бях силно впечатлена от сочната, плъмната кожа. Редовно си замествам нощния крем с нея. Страхотна е за мен.    Така ползвам даже маските на Калиначи,които не са нощни,а са си с отмиване,но моята кожа е търпелива. Там не съветвам хората със склонни към запушване пори да го практикуват защото в състава има вазелин. На орифлейм си я ползвах направо вместо нощен крем,на Колагена също.

# 548
Могат да се ползват вместо нощен крем.
Могат да се ползват и върху нощния крем (стандартната им употреба).
Могат да се ползват и като стандартни маски (дебел слой 20 мин или дори дебел слой върху слой от серум или друг подобен продукт с висока концентрация на активни вещества).

НО... въпреки, че може, въпросът е дали вашата кожа има нужда и доколко. От една до друга нощна маска може да има доста съществени разлики (аз притежавам няколко, вкл. споменатата на Ланеж (Laneige)) и не всяка от тях бих ползвала непрекъснато като нощен крем през всеки сезон. Просто са различни като консистенции и ползи, та си наблюдавам кожата и като реша, че има нужда от конкретни екстри - добавям и НМ. Просто не могат да се подведат нощните маски под общ знаменател, както и нощните кремове, както и кожите, на които се ползват.
Скрит текст:
Ето тези съм ползвала. Различни продукти на които кожата ми реагира различно:

Докато не опитате продукта, който имате във всякакви вариации и комбинации няма как да знаете. Добра идея е и да се четат инструкциите и препоръките на производителите.

Последна редакция: пн, 17 апр 2023, 17:03 от Agent Provocateur

# 549
Имах 2 нощни маски, които изхвърлих, преди да изразходя. В момента ползвам други 2 и почти всяка вечер си лягам с някоя от тях, нанесена върху крема.
Показаната зелена на Origins е много хубава, стига да свикнеш с аромата й. Grinning

# 550
A аз слагам от тях и върху там каквото съм намазала по ръцете си Simple Smile Така де, горките ми ръце и те имат нужда от екстра глезене! Особено тези, които са по-тежки за лицето ми веднага ги пренасочвам към ръцете.

# 551
Здравейте,

Някой използвал ли е продукти на Колагена и по специално нощната им маска?

# 552
  • Варна
Да вижте темата назад ако става въпрос за маската на Алекс.

# 553
Прекрасни дами колебая се между няколко крема и имам нужда от помощ:
1.Eisenberg-anti age
2.Clinique- wrinkle correcting rich cream
3.Lancome- Absolue
В момента съм с     Guerlain Abelle royal , доволна съм, но това е 3-та поредна опаковка и сякаш искам да пробвам и нещо друго.
За протокола-суха кожа, 40 +:heartbeat:

# 554
  • По света и у нас
Бочко в зелена туба за бебенца, абсолютно достатъчен за мен.
 Иначе също харесвам Имортел (безсмъртниче) на Локситен в син буркан той е по-тежък но много добре действа.

Общи условия

Активация на акаунт