Какъв крем за лице използвате? – 23

• 100 607
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Прекрасни дами колебая се между няколко крема и имам нужда от помощ:
1.Eisenberg-anti age
2.Clinique- wrinkle correcting rich cream
3.Lancome- Absolue
В момента съм с     Guerlain Abelle royal , доволна съм, но това е 3-та поредна опаковка и сякаш искам да пробвам и нещо друго.
За протокола-суха кожа, 40 +:heartbeat:
Аз съм използвала на Ланком, много го харесвам.

# 556
Прекрасни дами колебая се между няколко крема и имам нужда от помощ:
1.Eisenberg-anti age
2.Clinique- wrinkle correcting rich cream
3.Lancome- Absolue
В момента съм с     Guerlain Abelle royal , доволна съм, но това е 3-та поредна опаковка и сякаш искам да пробвам и нещо друго.
За протокола-суха кожа, 40 +:heartbeat:
Аз също съм за Lancome absolue, ползвам лайт варианта(soft), отличен крем за мен. За Aisenberg съм чела, че не е нищо особено в руските форуми, но не съм го пробвала.
Аз съм със суха кожа, 50 + г.

# 557
  • София
И аз от посочените бих избрала Lancome. Eisenberg от Дъглас ми дадоха мостри на крем за очи, за лице и още нещо и нищо особено не бяха. Даже обратния ефект дори бих казала.
Препоръчвам Ви да погледнете Dior Capture Totale CELL Energy серията.

# 558
Обаче мостри вземете на Диор-а. Мен околоочният не ме впечатли, от серума и крема се опъпчвах и се чудих какво да ги правя.
Иначе в момента и аз съм с този Герлен, който споменавате.
Аз съм хвърлила око на продуктите на 111skin, обаче ще е като намаля запасите.

# 559
Благодаря ви момичета!
Бях взела миналата година крем за около  очите на Диор и не останах доволна за моята кожа.
Този път май ще взема Ланком.
Златни сте!:heart:

# 560
Здравейте, искам да попитам, понеже съквартирантката ми си забрави чисто нов гел хиалуронова киселина и ми стана интересно от каква възраст може да се започне да се ползва? По принцип съм с омазняваща се кожа в Т - зоната и съм под 30г. Да си го ползвам ли, ще пречи ли нещо или да го дам на майка ми ? Grinning тя си има козметика, ама какво да го правя иначе.. Четох, че помагал за заздравяване на рани, сега примерно имам херпес вече разранен, дали ще ми мине по-бързо?

# 561
Може да го ползвате.

# 562
Хм, не мисля, че за херпеса е подходящ.
По- добре си вземи маз/вазелин за херпеси от аптеката. Или капваш пет капки зехтин/олио върху памучен тампон и отгоре 1-2 капки масло от чаено дърво. Получената смеска мажеш върху херпеса.
Хиалуронова киселина заглажда фини бръчици и леко стяга кожата, напомпва я със свежест и сочност.
Поне при мен действието е такова.

# 563
По- добре си вземи маз/вазелин за херпеси от аптеката. Или капваш пет капки зехтин/олио върху памучен тампон и отгоре 1-2 капки масло от чаено дърво. Получената смеска мажеш върху херпеса.
Хиалуронова киселина заглажда фини бръчици и леко стяга кожата, напомпва я със свежест и сочност.
За вече зарастващ херпес (тоест рана ), понеже четох, че имал добро действие при зарастване на рани . Иначе кремовете и мехлемите за херпеси не ми действат на мен, отказала съм се отдавна🤣. По-скоро търсех оползотворяване на гела 😃

# 564

Не мисля, че ще има резултат. Когато усетя, че ще ми излиза херпес или след като го видя използвам Зовиракс Дуо. Много е ефикасен стопира развитието на херпеса, минава по-бързо и е много по-малък.

# 565
Препоръчайте слънцезащитен крем, който не лъщи. Кожата ми не е мазна, но си лъщи. Ако има и анти ейдж ефект ще е супер.

# 566
Препоръчайте слънцезащитен крем, който не лъщи. Кожата ми не е мазна, но си лъщи. Ако има и анти ейдж ефект ще е супер.

От рози съм доволна, макар че моята кожа в склонна към омазняване, не лъщи, попива много бързо. Пробва го и майка ми, която е с нормална на моменти леко суха кожа и при нея е добре.

Някой беше питал и за хидратиращ крем за мазна кожа. Аз съм влюбена в този, много е лек, кожата изглежда здрава. Но преди използвах слънцезащита на Авен и с нея не се комбинира добре и затова я смених.

# 567
Миналата година взех не скъпа слънцезащита от Дм и останах много доволна🤌

# 568
Здравейте! Спряла съм се на Shiseido
Benefiance Wrinkle Smoothing Cream, някой има ли наблюдения и за каква възраст се препоръчва? Защото никъде не открих такава информация. Някой от вас ползвал ли го е?

# 569
Хубав, плътен крем, по-скоро за зимата или студено време. Ефект за бръчки не видях и за това не повторих. Друг крем на Shiseido харесвам повече и купувам него.

Общи условия

Активация на акаунт