Какъв крем за лице използвате? – 23

• 100 603
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Здравейте!
Моля за съвет с избор на крем за лице,защото скоро ще напълня шкафчето с кремове ,които не мога да ползвам.
Кожата ми е супер чувствителна ,с леко изявена розацея,на 45 съм.
Последно взех тези кремчета:
Скрит текст:
От маската получих алергична реакция ,а кремът е с толкова гъста консистенция ,че кожата ми пламва на момента.
Имам и от тези ампули нa Remecar:
https://www.xpertbeauty.bg/terapija-za-kozhata-na-liceto-remesca … dmladjavane-5x2ml
Ползвах ги 3 дни ,повече не изтърпях ,ставам червена ,като рак ,щипят ,розцеята още повече изпъква -направо ужас.Не мога да си пипна кожата  след тях .Disappointed
Изобщо каквото и да сложа на лицето ,ставам червена  DisappointedDisappointed
Какво ще препоръчате?Hands PrayHands Pray

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 11:42 от Velina_p

# 571
Не сте само вие с такава чувствителна кожа и аз съм същата. От термалната вода на авен получавам сърбеж. Имам сумати кремове пробвани 1-2 пъти и подарявани, защото не са за моята кожа. Сутринта се намазах с крема на авен
за супер чувствителна кожа, но сега почна лек сърбеж по лицето. На шията нямам проблем и какъвто крем мажа, но лицето … е много чувствително.
След пилинг ръкавица нямам проблем на лицето, но защо реагирам така на кремове не знам и даже към термална вода Sad

# 572
Приятелка с мн чувствителна и лесно зачервяваща се кожа се кълне в https://remedium.bg/eucerin-anti-redness-soothing-cream-uspokoya … ane-x50-ml-6018/p
Само него ползва от години.
А иначе е хубаво да питате за естери преди да купувате,  повечето медицинска козметика имат и дават по аптеките

# 573
Колежката ми е с изключително чувствителна кожа и купува само този
https://galen.bg/lrp-tolerian-dermalergo-fluid-40ml
линка е произволен и не показва "най-добрата" цена на която може да се закупи.

# 574
Аз също съм с чувствителна кожа и съм използвала флуида на Ла рош Dermallergo. Много е приятен, лек, на мен дори ми успокояваше кожата. Използвала съм го сутрин.

# 575
  • Някъде там
Здравейте!
Този крем ли бяхте похвалили в темите или се бъркам.
https://www.eucerin.bg/products/sun-protection/oil-control-tinte … medium-spf-50plus.
Колебае се между него и този
Kлоня повече към Колагена, но пък никога не съм пробвала техни продукти и не знам как ще ми се отразят Simple Smile

# 576
  • София
Аз искам такава колагена, може ли линк за поръчка

# 577
  • Варна
Много фенове има Нюд финиша. Не съм го тествала поради простата причина,че не ползвам тонирани продукти. Много харесвам лумискин флуида техния ,който не е тониран дефакто,но по някакъв начин изравнява тена.

Алекс: няма линк. Продуктите от профи сериите на Колагена не се продават онлайн. Или от козметичен салон работещ с марката/голяма досада/ или от централата в Пловдив на телефон 0886 523 024

# 578
За феновете на Калиначи - дневния крем е в кутия от bgBox с още 3 бг-продукта за лице. Поръчах една, за да пробвам креччето, а и другите неща от кутията, като най-вече ме впечатли серума със CBD да си призная.😆
Ето линк
https://bgbox.shop/face-therapy.html
 и дно не се разочаровам от крема, който е в основата на порива ми да поръчам кутията.

# 579
Аз вече се отказвам от кремовете Sad. Днес купих ето този , като миналата седмица бях купила също на авен само, че Tolerance Hydra 10. Много ми изсуши кожата и вчера реших да сложа бустера и след 5-тата минута си измих лицето. Усещах я кожата много суха сърбяща, опъваща. Не посмях да я намажа с друго и изтърпях.
Не знам на какво се дължи но кякъвто и крем да сложа ми изсушава кожата, ако не се клепам с крем я усещам по добре, т.е. нямам проблем Sad.
Дайте ми съвет какво да правя, но давам сумати пари и то на вятъра и с тях си навреждам по-вече на кожата на лицето отколкото да й помогна

# 580
Здравейте, момичета

Дали някоя е ползвала, серумът на i+m - Phyto Balance AHA / BHA и какво мнение имате за продукта? Дали сте го откривали на българския пазар?

# 581
  • Някъде там
Много фенове има Нюд финиша. Не съм го тествала поради простата причина,че не ползвам тонирани продукти. Много харесвам лумискин флуида техния ,който не е тониран дефакто,но по някакъв начин изравнява тена.

Алекс: няма линк. Продуктите от профи сериите на Колагена не се продават онлайн. Или от козметичен салон работещ с марката/голяма досада/ или от централата в Пловдив на телефон 0886 523 024
Както написа принцесата няма линк Simple Smile
Поръчва се по телефона.

# 582
aya, аз просто не купувам нищо без да съм го пробвала на цялото лице един ден поне. Ако нямат тестер, ми слагат в малка кутийка (в Дъглас). Ако нямат, aз си нося. Ако не - не го купувам.

Последна редакция: сб, 06 май 2023, 20:11 от marigold_

# 583
  • София

Както написа принцесата няма линк Simple Smile
Поръчва се по телефона.
Благодаря, момичета !

# 584
  • Велико Търново
aya, а какъв е измивния/почистващ продукт?
Аз не съм от най-големите почитателки на Авен, но от хидратиращите им грижи съм доволна.
Миналата седмица отворих нов околоочен крем, на лицето продължавам с Апивита, а за очите това.
Шията, деколтето и долната част на лицето мажа с Виши неовадиол за шия и деколте.

Общи условия

Активация на акаунт