Не мога да забравя

• 6 441
  • 78
  •   1
Отговори
# 60
Rumi11111,
Страхотен пост, теоретично вярно, обаче в реалният живот всичко е възможно. Не съм съгласна, че връзка се гради от цял човек с друг също цял, иначе не ставало.
Ми, не е вярно. Става, става. Аз съм счупен човек, не успях да намеря себе си, не се събрах, все още съм онова малко изплашено момиченце и си мисля, че завинаги ще си остана такава.
Обаче, имам връзка, 15 години успешна, е да повече благодарение на моят партньор, но имам. Така че, става и четвъртинка човек с цял. Любовта не е само за целите !

# 61
Едно е искам да се получи и съвсем друго ами то при мен понеже имам тежко минало то няма как да стане, ама сега пък сама ли да стоя и дрън мрън мрън киселячка.
И понеже ми е толкова тежко миналото е съвсем нормално да ходя да се такова с някакъв докато половинът вкъщи брой мухите.
Ама иначе искам семейство.
И никаква самокритичност към морал или че предоставя тялото си на този, който на всичкото отгоре и "работата" не може да свърши както трябва.
Авторката наистина ли се харесва или просто не може да се види?

# 62
FB590525BGM, как да няма самокритичност, нали сама още в първата си публикация е написала, че се упреква!
Като триете сол на главата, нима ще й помогнете???

Обич Синеока, много грозен коментар!
Това, че човек има нужда от топлина и взаимност не означава непременно, че проявава его.

# 63
В какво се упреква?
Че не се е развел?
Че не се е постарала достатъчно?
Че не е толкова уникална, колкото е мислела?
Че не е успяла да си направи новото начало, върху чуждите разрухи?
Не търся кое е грозното изказване.
На грозни действия какви изказвания трябва да се очакват?
Да я потупаме по рамото и да ѝ кажем, че следващия може да е наистина прост и да оцени безмерните ѝ качества?
Ами това е типичната любовница - мръсна двегодишна тайна. (с претенции)

# 64
Защо?
Любовниците не са ли хора?

# 65
Всички сме хора.
Айфел е човек и Чикатило е човек.
Принадлежността към човешкия род е неопровержима.

# 66
FB590525BGM, как да няма самокритичност, нали сама още в първата си публикация е написала, че се упреква!
Като триете сол на главата, нима ще й помогнете???

Обич Синеока, много грозен коментар!
Това, че човек има нужда от топлина и взаимност не означава непременно, че проявава его.

И в критиките може да се намери нещо полезно.
Но ако има голямо его, истината причинява болка и се почва едно рипане.
А ако човек е достатъчно интелигентен и в критиката би стоплил някои неща.
А нещата са прости. Жената получава толкова, колкото дава.
Не гледам на добро на изневярата и лицемерието, а после да ми се драпа за чиста и всевишна любов.
Ако седна и аз мога да критикувам и доста да напиша още. Знаете ме като подпаля клавиатурата какво ще стане.
Но ме мързи Joy
И по-добре.

# 67
Приемам критиката, Катерица. А ти се надявам да приемеш, че точно толкова грозно в твоите очи, моето мнение е такова, каквото е.

# 68
Елора, да, има" критика", която е полезна, душеспасителна, показва светлинка/начина или пътя към светлината; дава надежда. В нея има любов. Всички имаме нужда от такава.
Другото е убийство с камъни. Камъните в случая са думите.

# 69
И те са на точното място!

# 70
Всеки ден поне на един потребител трябва да се обяснява, че не сме група за подкрепа  организирана от някоя църква, а интернет форум. Не е задължилтелно всяко мнение изразено в него да се откроява с алтруизъм и безконечна, безусловна любов. Не съм била свидетел потребител да е прокървял, камо ли умрял от словесните “камъни”, което ми носи спокойствие. Спомнете си го и вие, когато пак много се разтревожите за мира във форума.

# 71
Елора, да, има" критика", която е полезна, душеспасителна, показва светлинка/начина или пътя към светлината; дава надежда. В нея има любов. Всички имаме нужда от такава.
Другото е убийство с камъни. Камъните в случая са думите.

Както казаха назад, това не е църква.
Тук се е написало истината.
Няма обиди, има истина и право на мнение. Още по-малко камъни. Е, всеки вижда различно. Но аз не съм виновна, че ти понасяш само захаросани думи.
Аз любов на себе си ще дам и близките. Не съм Исус. Сори.

# 72
  • Далечният изток
Ама понякога съгласете се, че се прекалява.
Нормални хора сме надявам се всички, разбираме от нормални приказки.

# 73
Потребителката е написала " моля за съвети". Ясно е, че има нужда от насока и помощ- не знае как да си помогне. Ясно е написала, че й е трудно ( не е щастлива) и че се укорява.
Да, точно така - форумът не "група за подкрепа  организирана от някоя църква", но темата тук, а и до голяма степен естеството на замисъла на Форума е да си помагаме. Ако греша, нека бъда коригирана.
Така или иначе, аз мнението си/ своя съвет към потребителката вече съм написала.
Извинявам се, че се обърнах към други, изразили своето мнение.
Надявам се, за scarleett да е полезно всичко, което прочете.

# 74
Никой не е отрекъл частта с помощта. Идеята обаче за помощ е субективна. За едни е полезно да се тупаме по рамото, за други да чуят сурова истина, която да им помогне да се видят отстрани. Хайде също да се съгласим, че тук професионалистите са много малко и поне аз като типичен плебей няма как да поема ангажимента да съм психотерапевт, милосърдна сестра и т.н. Липсата на пропускливост във форумите също създава впечатлението, че в тях може да се включи всеки, включително и неполезните хора. Аз не съм съгласна с 90 процента от потребителите тук и не мисля, че техния начин на съществуване е полезен някому. Но аз не съм съдник и не им диктуват как да ползват форума.

Общи условия

Активация на акаунт