Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 5

• 65 820
  • 791
  •   1
Отговори
# 435
4???? Не е ли 12 процедури през две седмици и ако няма ефект продължаваш така.... То и приложението само ти следи процедурите
Точно приложението ми казва, първите 4 процедури през две седмици, после веднъж в месеца.
Благодаря ви, ще правя през две седмици до задоволителен ефект!
Н а мишниците след 3 процедури почти нямам нищо, но бикини зоната ще се окаже по-упорита.

# 436
Приложението много пъти сме го коментирали че не върши особена работа... Да бяха поне го направили човек сам да си зададе от кога минава само на поддръжка. Щеше да им е от полза и информацията при кого колко е отнело, че тия 4 процедури много наизуст са ги заложили.

# 437
С профи уреди правят по 6-8 за резултат, не знам какво очаквате от домашен уред след 4 процедури.Това въобще не знам защо го сложиха в упътването.А приложението отдавна съм го махнала.

# 438
Аз понеже доста се чудих отначало преди да си купя моята Лумеа, бях вече прочела за този му недостатък и изобщо не съм се и занимавала с приложението им. То наистина с нищо не помага... Най-обикновен календар върши същата работа, минус подвеждането за броя процедури.

# 439
  • Sunshine state
Интимната зона е много упорита и както и ДХЗ каза, няма шанс с 4 процедури да стане нещо. Аз имам лазер на интим и няма нищо, но костваше година и кусур през 8 седмици ходене. Няма как с фотоепилатор да се постигнат резултати за такъв кратък период.

# 440
Аз досега си следвах приложението и се чудех защо няма ефект. Проблем ли е да започна пак през 2 седмици? От пролетта го ползвам и отдавна съм на 1 процедура на месец, даже мислех да го продавам.

# 441
  • Sunshine state
Не е проблем.

# 442
Аз досега си следвах приложението и се чудех защо няма ефект. Проблем ли е да започна пак през 2 седмици? От пролетта го ползвам и отдавна съм на 1 процедура на месец, даже мислех да го продавам.

Приложението дава следваща процедура според това каква оценка давате- дали повечето косми са се махнали и т.н. На мен на триъгълника ми даваше месеци наред да е през две седмици, защото избирах, че няма голям ефект. Wink

Оставете го и правете когато видите, че има нужда. Аз след две години ползване почти не го ползвам вече, защото рядко забелязвам да има косъмчета, освен на ръцете.

# 443
Искам да попитам мога ли да ползвам фотоепилатор при момиче на 11 години-мустачки и крака?

# 444
  • Sunshine state
Аз не бих ползвала фотоепилатор на толкова малко момиче. Поне 16г. Производителите препоръчват дори 18г, защото фоликулите не са напълно развити при децата. Да, целта ни е да премахнем окосмяването, но не на всяка цена. Съветът ми е да изчакате.

# 445
Момичета, радвам се, че намирам тази тема, знаех си, че няма как да няма тема по въпроса...
Имам проблем с моята Лумеа и имам нужда от съвет - сутринта го пуснах, работи си нормално като звук, но не ми позволява да избера степен на работа, активно е само копченце 1...каквото и да натискам, не реагира нищо.
Съвети...?
На 2 години е, от модела с кабел и 3 приставки. Сравнително редновно по схема се ползва, но чак да се развали и то ей така просто...
Благодаря предварително!

# 446
Вижте си гаранцията и се свържете със сервиз.Да не я изпуснете.Не ми се е случвало.

# 447
Вижте си гаранцията и се свържете със сервиз.Да не я изпуснете.Не ми се е случвало.
Ами...то май вече не е в гаранция...Disappointed 24 месеца май беше, а те изтекоха лятото...
Да се замислям ли за покупка на нов или има смисъл да се поправи (ако някой се е сблъсквал точно с такъв проблем или знае каква може да е повредата...)
Доволна съм от резултатите и да, бих инвестирала отново, макар че ме смущава тази повреда след толкова кратко време употреба...нали уж по много години издържат Sad

# 448
Може да е някаква елементарна повреда и да подлежи на ремонт.

# 449
Ами...ще се пробвам в такъв случай, само да видя къде трябва да го занеса.
Благодаря Ви много за помощта Heartpulse

Общи условия

Активация на акаунт