Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 5

• 65 793
  • 791
  •   1
Отговори
# 495
Имам подозрения, че ми е купен за подарък фотоепилатор на Филипс и взех да чета тук. Дал Бог косми при мен. В интимната част понеже бръсна още на другия ден съм като таралеж. Идея нямам има ли и други жени така, понякога съм се чудела как може за едни 12 часа нощем тия косми да избият пак.
Та, там ми е най-сложно. Възможно ли е да се появи допълнителна пигментация в тази област и как се избягва това. За лице също да попитам да се осмеля ли или по-добре не. Имам една зона, където от два отскубнато косъм в момента съм с огромно петно с такива, което се е разраства главоломно
Не съм бяла, но не съм и тъмно. Среден нюанс, косми черни. Голям бич цял живот

# 496
Не е от скубането, хормонално е.Действай, ще стане.И аз бях като теб, нямам пигментации.

# 497
  • Sunshine state
Интимната част е така при повечето - бръснеш и на другия ден макс на 2 пак трябва. А уж съм руса и навсякъде другаде космите ми са светли, но там си имаше стабилно тъмно окосмяване. За това и си направих лазерна там, че ми беше писнало да ходя на кола маска. Най-добре вложените пари. Не знам с Филипса как ще е, ще е по-бавно, но бъди постоянна и ще намалеят значително.
На краката едва ми растат, под мил и ите почти нямам - едни две снопчета, които ще унищожа до месец-два. Просто бъди постоянна и не се отказвай.
Не мисля, че има опасност от пигментация - тя се получава при излагане на мястото на слънце, а там как да стане? 😂 Успех!

# 498
И хормонално и всякакво е. От тая пинсета освен да ги размножа и пигментация има, няма скриване и с най-скъпия фдт.Между процедурите обаче, ако не бива да се пипа с пинсета аз така няма как да ходя

# 499
Не е от скубането, нали това казвам.

# 500
Аз окосмяване хормонално си имам. От скубането ги увеличих. Да не бях пипала. Уви и двете ми дъщери наследиха този ужас от мен. Гадна работа

# 501
Не, от хормоните се увеличава, скубането няма никаква връзка.Но ако искаш се тормози в тази посока.

# 502
Примирила съм се. Той живота с косми или без почти изживян. На лицето с фоттоепилатор поне ще забавят ли растеж. Питам,защото чета че имаме идентичен проблем

# 503
Индивидуално е, разбира се, но би трябвало поне да забавят, да.Стига да се ползва с постоянство.

# 504
  • В.Търново
Имам подозрения, че ми е купен за подарък фотоепилатор на Филипс и взех да чета тук. Дал Бог косми при мен. В интимната част понеже бръсна още на другия ден съм като таралеж. Идея нямам има ли и други жени така, понякога съм се чудела как може за едни 12 часа нощем тия косми да избият пак.
Та, там ми е най-сложно. Възможно ли е да се появи допълнителна пигментация в тази област и как се избягва това. За лице също да попитам да се осмеля ли или по-добре не. Имам една зона, където от два отскубнато косъм в момента съм с огромно петно с такива, което се е разраства главоломно
Не съм бяла, но не съм и тъмно. Среден нюанс, косми черни. Голям бич цял живот
Аз върху лицето третирам 4 месеца пълни и няма ефект за сега.

# 505
  • София
Аз вчера направих втора процедура с Лумеа-та. На крака, интим, мишници. И първа на ръце и над горната устна.
Приложението ме пита виждам ли разредяване на космите след първата процедура.
Възможно ли е въобще да има разлика след 1 светкане...аз цъкнах Не, защото няма разлика.
Може би единствената разлика е, че не усетих възпаляване на кожата в интимната зона след бръсненето(за да се насветкам).
От може би близо година имам проблем с кожата- и след кола маска, и след бръснене ме сърби, зачервявам се. Та ми писна и си поисках ранен коледен подарък уреда на Филипс.
И не знам длаи не е съвпадение, но преди 2 седмици като с еизбръснах и направих 1 процедура, нямаше възпаление.
Ще видя сега следващите дни дали също дали ще има или не.

# 506
Получих и аз ранен подарък - Braun IPL Silk Expert Pro 5. Все още нямам впечатления - имам 2 процедури за 2 седмици.
Момичета, може ли някоя да ми потвърди правилно ли го използвам, понеже е поръчан от чужбина и няма бг упътване. Не открих и приложение.

С него се правят процедури всяка седмица за 3 месеца, а после са поддържащи, нали? След като ги избръсна се святкам веднага. Така го разбирам от сайта. Дано не бъркам.

# 507
  • София
Получих и аз ранен подарък - Braun IPL Silk Expert Pro 5. Все още нямам впечатления - имам 2 процедури за 2 седмици.
Момичета, може ли някоя да ми потвърди правилно ли го използвам, понеже е поръчан от чужбина и няма бг упътване. Не открих и приложение.

С него се правят процедури всяка седмица за 3 месеца, а после са поддържащи, нали? След като ги избръсна се святкам веднага. Така го разбирам от сайта. Дано не бъркам.
Моят е Браун, няма приложение. Упътването казва по една процедура на седмица   в продължение на 4-12 седмици. После поддържащи. Реално като почнеш да виждаш ефект, ще си регулиращ процедурите, при мен на краката след 8-10 процедури доста намаляха и сега там почти не правя, на други зони още си орвя през две седмици.  Поддържащите според упътването са 1-2 на месец. Не мисля, че може да объркаш нещо, стига да спазваш елементарните инструкци, да не повтаряш участъци например, да не си святкаш близо до очите, да не минаваш татуировки и пигментирани участъци и т.н.

# 508
Здравейте, мацки! Бихте ли споделили мнение за тeзи модели на Браун и Филипс. Бих искала да го взема за коледен подарък на дъщеря ми , която е на 19. Уреда е на промоция сега и се чудя него ли да избера или филипса. Благодаря ви!
https://braunshop.bg/product/fotoepilator-silk-expert-pro-pl3221-ipl/

https://www.notino.bg/philips/lumea-advanced-sc1994-00-ipl-siste … a-novi-kosmcheta/

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 09:07 от ranimi

# 509
  • София
Моля, ако някой е ползвал фотоепилатор и лазарка епилация да ми обясни каква е разликата в резултатите?

Общи условия

Активация на акаунт