Къде в Пловдив??? - 99

• 34 033
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Препоръчайте добра маникюристка ,в Каменица 1 и да работи след 18ч,благодаря.

# 511
Благодаря, ама след като му разгледах инстаграма няма дори близко да го доближа...
Ако идеш на място пък, съвсем няма да искаш да те татуира. Бяха ми го похвалили много, та се бях прежалила, ама човека толкоз си е  повярвал, че е велик, че набързо ми обясни как той ги вижда нещата( аз какво искам, изобщо не беше на дневен ред), отделно че толкоз цинизми накуп  не бях чувала изобщо...Та, правилно си решила да пропуснеш!
Иначе, бих препоръчала  Атанаска Бекирова- виждала съм нейни татуси- мисля, че може да ти направи това, коетго искаш: https://www.facebook.com/atanaska.bekirova

# 512
  • Пловдив
Seengirl, може ли да споделиш къде си преправила татуировката? Аз бях доволна от Гвенди студио, защото отидох с готов проект и имах яснота къде-какво Simple Smile
След Гвенди, всички татуси съм си правила при Нейчо(общо 4), както е споделила Лоли. Той ми оправи и злополучния. Изключителен професионалист, с виждане за нещата! Винаги съветва кое е подходящо, с какво си отива, колко трябва да е голяма, как да е разположена...отивала съм с една идея и съм си тръгвала със съвсем друга...Малко странен субект е като цяло, но пак казвам, за мен е професионалист отвсякъде! Всъщност мъжът ми отиде първо при него, оттам и аз, след като видях работата му.
В Гвенди и аз отидох с готова проект, но после осъзнах, че нито мястото, нито големината е подходяща...мой познат също се "прецака" там. Шегуваме се и до днес,че му е направила "ваденка", на мъжка ръка...Мацката просто прави каквото пожелаеш, без да посъветва, без никакви въпроси...

Последна редакция: пн, 06 фев 2023, 20:55 от Seengirl

# 513
  • Берлин
Момичета, пишете, моля, ако някъде в Пловдив се събират помощи за бедстващите в Турция.

# 514
Благодаря и аз успях да го открия. Blush

Иначе в НБ вече не провеждат бебешки занимания, всъщност не ми го казаха конкретно, но заключенията ми са такива. Звъннах на номера посочен в Гугъл, вдигна мъж на средна възраст, той ме пренасочи към друг номер, вдигна жена, която също ме пренасочи към колегите си, а всъщност ми продиктува номера, на който в момента звънях и просто се отказах да звъня и повече. Та, явно няма забавления. Grinning
Има, има. Следващият път като отида да връщам книгите на децата, ще снимам надписа.

# 515
Момичета, пишете, моля, ако някъде в Пловдив се събират помощи за бедстващите в Турция.
Питайте в Червения кръст.

# 516
  • Euskal Herria
https://www.facebook.com/groups/grupata.bg/posts/876721456919541/

# 517

https://www.facebook.com/1003106896454256/posts/5826172384147659/

# 518
БЧК набира средства в помощ на пострадалите от земетресението в Турция

# 519
Фейсбук -Maria Peeva
От Пловдив ще тръгнат бусове, там ще се събират, заповядайте. 0889377 723 Манол Пейков Манол Пейков
ИК Жанет 45
бул. Ал. Стамболийски 9
4004 Пловдив

# 520
  • Берлин
Благодаря, нашите ще занесат каквото поръчах. Близо живеят до Пейков и ще отидат на място

# 521
Аз да питам за личен лекар в гагарин? Трябва да сменя лекаря, тъй като се преместих преди няколко седмици в града и нямам представа дали първо трябва да отида и да говоря с лекаря, и след това в НЗОК за подаване на документите за смяна, след като вече знам кой доктор ще бъде, или направо в НЗОК и те ще ми кажат кой лекар може да вземе нови пациенти в района?

# 522
Ето тук има информация
https://www.nhif.bg/bg/online/answers/45641

# 523
  • Пловдив
Сменихме лекар през декември. Всъщност за 4 път сменям. Не съм ходила до касата, а само при лекаря.

# 524
Има разлика дали е през декември и юни или през февруари.

Общи условия

Активация на акаунт