Къде в Пловдив??? - 99

• 33 169
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
Знаете ли къде мога да поръчам големи възглавници за дивани? Не малки декоративни,а от най-големите. Питах в няколко мебелни магазини,но казаха,че не правят отделно.
Аз за целта си купих
палетни възглавници

Скрит текст:

# 601
  • до най-прекрасния мъж
Знаете ли къде мога да поръчам големи възглавници за дивани? Не малки декоративни,а от най-големите. Питах в няколко мебелни магазини,но казаха,че не правят отделно.
Избираш си дамаска, намираш шивачка да ти ги ушие по размер. Вземи си и памучен плат за вътрешните калъфки. Купуваш си изрезки дунапрен, пълниш, зашиваш и готово.

# 602
  • Пловдив
Писах и в белия списък, но никой не се включи Simple Smile

Издирвам дерматолог, работещ с деца. Не държа да е име в града, че през двама такива минах и все тая. /говоря за д-р Боян Костов и д-р Тодор Желязков/. Държа да насочва към натривка/посявка, за да се разбере първопричината. Да не ми пробутва/рекламира Биодерма и разни подобни козметики и да предписва кортикостероид след като ми каже диагноза, а не по усмотрение. Вече не държа и да работи с НЗОК.

# 603
Сorrie, през последните седмици няколко пъти пуснаха комплекти с прибори в Кауфланд. Еднире бяха на Ръсел хобс. Отделно имат и от редовния асортимент вилици, лъжици, ножове. Т.е. не знам кои точно си гледала и не са полирани изцяло.🤔🙂
Гледах ги пак, но не ми допада качеството им възможно е да е такова качеството като цяло. Как да кажа изглеждат ми недодялани, нямах възможност да посетя Пепко и търговията, но ще проверя и там.

# 604
  • Майничка
Corrie, най-голям избор има в бившия РУМ "Молдавия" в Кючук Париж. Иначе по центъра по-хубави прибори има в едно магазинче на "Найден Геров" срещу сградата на телевизията, на Джумаята, след Тавекс, в м-н "More" на "Отец Паисий".

# 605
DeVa® И кучешкия данък може по банков път,  в сайта на Община Пловдив пише как.

Благодаря! Ще проверя за догодина.

# 606
  • Пловдив
Писах и в белия списък, но никой не се включи Simple Smile

Издирвам дерматолог, работещ с деца. Не държа да е име в града, че през двама такива минах и все тая. /говоря за д-р Боян Костов и д-р Тодор Желязков/. Държа да насочва към натривка/посявка, за да се разбере първопричината. Вече не държа и да работи с НЗОК.
д-р Жанета Матева, работи и с деца, както и по каса

# 607
Издирвам дерматолог, работещ с деца. Не държа да е име в града, че през двама такива минах и все тая. /говоря за д-р Боян Костов и д-р Тодор Желязков/. Държа да насочва към натривка/посявка, за да се разбере първопричината. Да не ми пробутва/рекламира Биодерма и разни подобни козметики и да предписва кортикостероид след като ми каже диагноза, а не по усмотрение. Вече не държа и да работи с НЗОК.
Това е малко дълга тема, но от двете  ми деца съм се убедила, че чисто дерматологично, особено при малки деца, много трудно ще получиш резултат. Първопричината е някъде другаде и с каквото и да мажеш, няма да се оправи.
Затова не мисля, че който и да дерматолог ще ти свърши работа. Просто ще се замаже положението локално.

# 608
  • Пловдив
На мен затова ми се иска натривка/посявка да се разбере вид дерматит, лишей, екзема, гъбички ли са? Защото последно е описано като обрив, а няма нищо общо с обрив.
Иначе ми е ясно, че и без дерматолог да взема кортикостероиден крем ще заглуша нещата.

# 609
Здравейте, има ли в града кучешка площадка с ТРЕВА?

# 610
  • The point of no return
Може ли препоръка за ресторант с вкусно обедно меню? Да не е от най-лъскавите. Hands Pray

Да използвам да благодаря за препоръката за Добротица, сиренето им е супер. Млеката не са лоши също - пробвахме и прясното и киселото.

# 611
  • Пловдив
Сомбреро имат хубаво обедно меню.
Аз харесвам и обедното на Хепи.
Ноте ди вино имат също интересни предложения .

# 612
Здравейте, има ли в града кучешка площадка с ТРЕВА?
Няма как, нали кучетата си играят там.

Последна редакция: чт, 16 фев 2023, 04:54 от Mia Rulana

# 613
  • под тепетата
Има как, измислено е. Площадката е оградена на сектори - отваря се един, а другият е затворен, докато се възстанови тревната площ. Но говорим за площадка, а не за ограден кокошарник,  каквито са нашите. Освен това има и разделение - за малки и големи породи. Споделяли са го съфорумки , живеещи в други страни.
  Roya, изварата и сметаните също ги харесвам.

# 614
Момичета, отчаяно си търся малка, права ножичка за маникюр. Да, знам, че извитите били по-хубави, че съществуват и нокторезачки, но аз съм свикнала и търся точно такава ножичка... По аптеките няма, в дрогериите също, а категорично не искам такава купена по интернет.... Предната си бях купила, колкото и да бе смешно, от бившият Триумф и бе перфектна, докато не я загубих....

Общи условия

Активация на акаунт