Къде в Пловдив??? - 99

• 33 132
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Визайн се занимава само с терапевтичен фитнес, ако мога така да кажа...там ММ ходи 3мес, но си е сума с треньор. Мисля около 250лв./месец.

# 676
  • Пловдив
Визайн се занимава само с терапевтичен фитнес, ако мога така да кажа...там ММ ходи 3мес, но си е сума с треньор. Мисля около 250лв./месец.

Благодаря това не го бях разбрала.

# 677
  • Пловдив

Благодаря това не го бях разбрала.
https://visign.bg/
Води се център за спорт и рехабилитация, но то не пречи да попиташ Simple Smile

п.п. В програмата имат и други занимания, та май става и за нормален спорт.

# 678
Бихте ли ми препоръчали автошкола или инструктор за категория B? Ще ми се да е спокоен и търпелив човек. И без това нямам голямо желание, но ми се налага.
Също така може ли да ме ориентирате колко излиза шофьорски курс към днешна дата?

# 679
Автошкола Митев, останах доволна от инструктор Николай Кавърджиков.  Обяснява спокойно, без да ти вика като допуснеш грешка. Намират се в Тракия, ТЦ Сани.
Нямам опит с друг инструктор.

# 680
Автошкола Митев, останах доволна от инструктор Николай Кавърджиков.  Обяснява спокойно, без да ти вика като допуснеш грешка. Намират се в Тракия, ТЦ Сани.
Нямам опит с друг инструктор.

Благодаря!

# 681
Може би вече е питано по-назад в темата, но не мога да го открия: знаете ли някой ресторант с добър детски кът, освен "Тон Бонбон"? Става дума за рожден ден на 4-годишно дете, на който ще има само 2-3 деца и повече възрастни.

# 682
Бихте ли ми препоръчали автошкола или инструктор за категория B? Ще ми се да е спокоен и търпелив човек. И без това нямам голямо желание, но ми се налага.
Също така може ли да ме ориентирате колко излиза шофьорски курс към днешна дата?
Автошкола Вита

# 683
Пицария Специале и Сентрал парк на Младежки хълм са с детски кът.

# 684
За шофьорските курсове да кажа- може да излезе много повече от първоначално обявеното.  Аз от години препоръчвам тук Румен Ишпеков- невероятно спокоен човек, който ме направи шофьорка и години наред си вадех хляба със шофиране, обаче мм като тръгна да записва синковеца в школата в която работи-"Автостарт" и го записа при шефа му- Добрин Ураджиев( дава по- ниски цени от работещите за него, отделно че жена му събира таксите и  нещо го бяха омагьосали). Уж много добър инструктор, уж добра цена....ама човека взима по много курсисти и после няма часове за кормуването . Отделно, че се оказа че има особени отношения с КАТ-аджиите  и им казва кой да вземе и кой- не книжка. Даже работещите в школата му споделят, че ако не си платиш допълнително, трудно ще вземеш изпита по кормуване( факт, проверен). Това ясно, но мен повече ме притесни че след близо 1000 лв и  половин година, синковецът не знаеше елементарни неща( признавам си, качихме го да кара , като го скъсаха за пореден път и видяхме, че нищо не е научил..., а не е глупаво дете, просто не му е показано, не е научен). Уви, повечето инструктори които помолихме да го научат отказаха( поради " благият" нрав на Ураджиев и  реномето му в гилдията)....та накрая едвам намерихме човек дето да го взе и понаучи. На ЛС мога да пратя името, щото човека също имаше опасения за проблеми с Дафин. И факт, че курса ни излезе двоен, та внимавайте къде се записвате!

# 685
Моят син изкара лятото курсовете в Ауто Пловдив. Не знам името на инструктора, но беше доволен. Каза, че бил спокоен и обяснявал. Курсът ни излезе към 1000лв, заедно с допълнителните часове.

# 686
Благодаря на всички!

# 687
  • Пловдив
Може би вече е питано по-назад в темата, но не мога да го открия: знаете ли някой ресторант с добър детски кът, освен "Тон Бонбон"? Става дума за рожден ден на 4-годишно дете, на който ще има само 2-3 деца и повече възрастни.

Рибарника в Тракия (с два детски къта е)

# 688
Емементо в Кършяка. Сравнително ново е кътчето, но не е много голямо вътре за сядане. Има хубава градина, зависи по кое време ще е де...

# 689
  • Пловдив
Дъщеря ми кара курса в школа Барбанаков. Книжка взе от първия път, без допълнителни часове, но по мое мнение не я научиха да кара.

Общи условия

Активация на акаунт