Новите условия за градски транспорт в София

• 172 340
  • 4 042
  •   1
Отговори
# 3 855
Сега не знам как е, преди повече от 15 г. бях пуснала сигнал за нагла шофьорка, така и дори не ми отговориха. Проверявах, даже звъннах, ако добре помня, обработвали сигнала..... накрая зарязах и не се занимавах повече. Явно това им е начин на работа и цел, хората просто да се откажат.

# 3 856
Като поведение не са мръднали от едни стари времена, типично номенклатурно безхаберие.

# 3 857
Мен ме подразни и начинът, по който ми отговарят
"Тролейбусите са собственост на Столичен Електротранспорт ЕАД, съответно си пуснете сигнала до тях...."
Какъв е този стил? Административен?
А шофьорите чия собственост са?
Един град, колко дружества за транспорт!

# 3 858
  • софия
Четири. По време на стачката директорите се бяха изпокрили. Назначени са от обичайните можачи.

# 3 859
  • София
Вчера около 7,00 на Цариградско шосе  движението беше  рехаво. Автобус 213 излиза от бус лентата и кара  в нормалната лента с доста висока скорост. Върна се обратно в бус лентата и след малко отново в дясната лента почти до камерата на Орлов мост. Чудех се дали камерите на бус лентите отчитат и скорост и той затова минаваше в другата лента. На практика от Плиска до Орлов мост се прибра в бус лентата  два пъти, като втория беше малко педи камерата. Друга причина да прави това при празна бус лента не мога да измисля.

# 3 860
  • София
По-скоро в бус лентата състоянието на пътя не позволява по-висока скорост.

# 3 861
С някое от приложенията може да се засече с каква скорост се движи и да се направи скрийншот ако е по-висока от разрешената.

# 3 862
  • София
На Цариградско разрешената скорост е 80, съмнява ме автобусът да е вдигнал толкова, ще се разпадне.

# 3 863
Здравейте! Имате ли информация за реконструкцията на кръстовището на "Орион" - бул. Сливница и бул. Петър Дертлиев от 30.08 до 13.09?

Днес на сайта на Центъра за градска мобилност към 12ч. имаше качена информация за ремонта, сега гледам е свалена без никакви обяснения. Изобщо ще има ли промяна в движението на градския транспорт там или няма да има? На мен ми е важно да знам, ако има такава промяна.

# 3 864
  • София
Тролей 7-ца днес. Възрастна жена в инвалидна количка чака да се качи, шофьорът каза няма как да се свали платформата, не работи... Качиха я двама мъже, но предвид и предният подобен случай, явно това е сериозен проблем, върху който трябва да се работи.

# 3 865
Няма да има ремонт в Люлин.
Има заповед от зам-кмета на СО, че има “промяна в инвестиционните намерения”.

# 3 866
Чудя се дали да подам някъде сигнал за премиминал вчера на червено автобус 73 с номер 5063 светофара на КФС Младост 1. Нямам доказателство като клипче например.

# 3 867
На https://call.sofia.bg може, аз съм подавал в категорията "лошо обслужване". Отговора, след месец и нещо беше, че ще инструктират шофьора да спазва правилата за движение. Наказание едва ли ще има, въпреки че по светофарите в София има камери.

# 3 868
Да, няма смисъл явно.
Поне не се случи инцидент, колата, на която беше зелено, успя да спре навреме.

# 3 869
Смисъл някакъв може и да има, защото остава история и при следващия протест на шофьорчетата може да изкарат статистика.

Иначе ако е имало камери и пуснеш сигнал лично в КАТ (писмено) може и да го глобят. Не знам дали онова приложение "Гражданите" още работи, може и там да се пробва, аз отказвам да го ползвам него.

Общи условия

Активация на акаунт