Сполучливи имитации на маркови парфюми - 48

• 53 834
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • Deutschland
Много се чудих и аз за Ванила Диорама и сега ме е яд, че не купих. Взех ванилен все пак, Coconut passion, много сладка ванилия и кокос.

# 106
Моят опит показва точно обратното. Имам няколко оригинала, на които имам и имитации. Мога да сравнявам. А имам и оригинали, с които съм се разделяла, защото имитацията се оказва по - трайна, по - шлейфова, по - плътна, по - наситена....а често и по - красива като парфюмна композиция. Разбира се, има и изключения. Не всички имитации са добри. То и по тази причина съществува тази тема - да споделяме и да отсяваме добрите от не толкова добрите имитации. Суровините на всички парфюми отдавна не са естествени, а са химически формули, създадени от химици. Стига да се произвеждат в контролирана /от закона и технологично/ среда, парфюмите не се различават много по химическия си състав. Така, че считам горното твърдение за необосновано.
Може ли да ми препоръчаш някоя от успешните ти находки като имитации ? Simple Smile
Личен топ 3, много благодаря❤

# 107
Black Orchid Tom Ford - Рефан
Girl of Now Elie Saab - Мартинез
Womanity Mugler - Заг Зодиак
Kenzo Jungle L'Elephant Kenzo - LR
Idôle Lancôme - Заг Зодиак
Beauty Calvin Klein - Рефан
Suddenly Madame Glamour - Lidl /старата им версия, защото сегашният им е нетраен!/
...Изброявам ей  така, на един дъх...
Simple Smile

# 108
  • София
Направих поръчка от Мартинез, ще докладвам.

# 109
Много харесвам Cachmire на Chopard ,може да е стар аромат обаче на мен ми харесва. Смятам да го поръчам на Гиза ,някой ползвал ли е ,да изкаже мнения

# 110
  • София
Вчера гледах оригинален Кашмир в Лили, на много добра цена.

# 111
Вчера гледах оригинален Кашмир в Лили, на много добра цена.
В сайта на Лили е 75
А в други сайтове 45

# 112
Аз вчера си взех поръчката от ЗАГ Coconut Passion май ще е новата ми любов, поръчах и Диорама, ама май няма да се спогодим, идва ми малко остра, но ще видим като дойде ред да я тествам върху мен, че вчера само пръснах върху картончета и първоначалното ми мнение не беше хич добро, но след като поизветря имаше нещо което ми допада, но не съм сигурна дали ще мога да я нося ежедневно...

# 113
  • Deutschland
Буцигном, траен ли е при теб Coconut passion? Тази сутрин се напръсках, но след час вече не го усещах

# 114
При мен Coconut Passion на Заг е траен. Усещам го втори ден на пижамата ми. Много искам да си купя и оригинала, но за съжаление не го намирам никъде.

# 115
  • София
Парфюми /не боди спрей/ на Виктория Сикрет в България май не се намират.

# 116
Аз боди спрея търся, защото съм чувала, че е траен като парфюм. На черен петък мисля parfimo го бяха пуснали спрея само за един ден и дотам.

# 117
# 118
Аз съм виждала в Лили Coconut Passion, но беше миналата година. В момента имат само
VICTORIA'S SECRET ROMANTIC Боди мист, 250мл

# 119
Буцигном, траен ли е при теб Coconut passion? Тази сутрин се напръсках, но след час вече не го усещах
Не съм го тествала още върху кожа, но като го тествам ще споделя! На картончето днес се усещаше най-слабо от всички, които бях поръчала и тествала вчера, та не очаквам чудеса...за съжаление!

Общи условия

Активация на акаунт