Сполучливи имитации на маркови парфюми - 48

• 53 803
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
D-frag12 Имам си четиво за лека нощ, но твоето е по-непредвидимо и интересно в момента и му се насладих от-до! Само не разбрах тези дето описваш от ЗАГ ли са всички? Че нали ви казах за мойто мъж как намазва покрай мен, та имам нужда да оправдая някоя и друга поръчка, като поръчам и за него, а с твоите описания набелязах няколко, та да знам къде да се насоча хахаха Smile
Да, забравих да упомена в началото, че продуктите са от ЗАГ. И по-точно, това бе първата ми поръчка от всеизвестния Иво от Базар. Много съм доволен от обслужването и комуникацията с него, определено го препоръчвам.

# 76
И аз от него поръчвам, учтив, не е излишно подробен "питаш - предлага - отговаря - поръчваш - изпраща".Поне на мен до сега почти винаги изпраща и мостри на новите парфюми Simple Smile

# 77
Здравейте, може и да коментирано, но има ли аналог на Mancera- Choco Violet?
Благодаря!
Много ме грабна днес аромата.

# 78
  • София
D-frag12, искрено се смях на цветистите Ви описания. Мъжките ароматите не познавам, но описанията са мноооого добри. Харесвам такива забавни характеристики, поднесени с хумор, но и с познание и усещане на нотките. И аз поръчвам от Иво и съм много доволна.

# 79
  • на дъното
Здравейте 🙂
Търся сполучлива имитация ако изобщо има на Carolina Herrera 212 Heroes For Her EDP дамски.
Ще ви бъда благодарна за помоща🤗
Лек и спокоен ден ви пожелавам💗

# 80
  • Sofia
Здравейте 🙂
Търся сполучлива имитация ако изобщо има на Carolina Herrera 212 Heroes For Her EDP дамски.
Ще ви бъда благодарна за помоща🤗
Лек и спокоен ден ви пожелавам💗
https://divainparfums.com/products/divain-748-perfume-for-woman? … d=12bb10095&_ss=r
Вчера го получих. Трайност малко повече от 4 часа.

# 81
Днес получих Белуга и Поема на Гиза ,маслата ,мога да кажа уникални, да.
Тръкнах малко на китките , вървя и усещам аромата.
Поемата си е поемата която всички знаем,но по наситена трайна.
А за Белуга,какво да кажа нямам думи просто уникална , женствена, изискана ,вечерна може би .

# 82
Хелоу, в Елитис се предлагат някакви арабчета. Имате ли поглед над тях?

# 83
Да си кажа ,смятам само от Гиза да взимам вече , защото се оказа ,че маслата им са супер , където се намирам цялото помещение мирише ,а съм си сложила съвсем мъничко от Белугата . Изумително качество са .

# 84
За любителите на Аристея а и не само има интересни находки разгледайте.

# 85
Да си кажа ,смятам само от Гиза да взимам вече , защото се оказа ,че маслата им са супер , където се намирам цялото помещение мирише ,а съм си сложила съвсем мъничко от Белугата . Изумително качество са .
От къде поръчвате маслата? Разглеждах сайта им да си поръчам нещо,но не видях парфюмни масла. Единствено парфюми с интересни описания 😅

# 86
От къде поръчвате маслата? Разглеждах сайта им да си поръчам нещо,но не видях парфюмни масла. Единствено парфюми с интересни описания 😅
Е как , влизаш в сайта, избираш парфюма и ти дава купи  ( но не натискаш купи ,)избираш опция,, още ,,,там цъкаш на брой и ти дава 3мл Ролон (това е прословутото масло ) ,5мл ролон (масло) 10мл ролон масло, най накрая ти дава парфюмите 
Знаете ,ли че стават и за коса?

Последна редакция: пн, 09 яну 2023, 14:43 от Please

# 87
    Какви са ви мненията за сансиротата
    Хвърлил съм око на няколко - molecule 1, noir anthracite и givenchy pi.

# 88
    • София
    Биват Сансиро. Аз едно време си взимах от един магазин наблизо.

# 89
    Здравейте!Какво ви е мнението за Chogan парфюмите?

Общи условия

Активация на акаунт