Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 98 391
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Това е приказка, Карамел. Сега ще мога безметежно с танцова стъпка да се запътя към покоите, да обясня на милото новият лаф с " турянето". Grin

Лека и спокойна от мен. Simple Smile

# 136
Флорен, утре да споделиш опит с обяснението на турянето, че моят заспа 🤭

# 137
  • USA
Честита 2023, другарчета! Да е здрава и успешна, да ни е топло и спокойно в дома, а като застуди да можем да отскочим я до Малдиви, я до Мавриций, се тая Animal Tropical Fish Flowers Palm Tree
ЕстественНо, изпуснах почти всички снимки, с изключение на Мид и Кло Sparkling Heart
Така че, ако се срещнем случайно, ще трябва вий да ме разпознаете и заговорите Sunglasses
Честит имен ден, Веселинкова, здрава да си Heart Eyes
Сиросче, кой е филмът?

# 138
Като за последно, Скай. За мен, чудесно попадение. Бърд, още веднъж, благодаря! Не е апотеоз на на филмовото изкуство, но е чудесно прекарано време.

# 139
Щото Клото направи дубъл. Нещо почна силно да не ми пука, ще ме разпознае ли някой от обкръжението ми. Тази, която ми забърка кашата, заради която се наложи да трия профил, тоест да го направя анонимен, не е вече между живите. Не че нещо...
Масово мъжовете ни са изпозаспали тази вечер май.

Не бе хора, нашата вещица, мина да ни каже  "За много години" и пак я забърсаха. И всичките дето  ѝ казахме здравей, заминахме в шредера. Профилът беше създаден днес, следобед.

# 140
А мен отново са ме изтрили... няколко пъти... А аз просто съм любознателна и само задавах невинни въпроси...
Добре, ще си говорим за котеМца. Тук ври от котки, навсякъде са, по плажа, по кръчмите и са мега досадни. Хората не могат да се нахранят на спокойствие. Ей тоя звяр ми скочи в скута, а Карамелов й вика - Пантера, Карамела е по-голям хищник от теб! Ще те взема в България. Да бе, ще я вземе, да ми тури леглото, после аз Недовършен ше туря Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 01 яну 2023, 23:50 от Caramella

# 141

Докато сме на показване, докторка си имаме ние.

# 142
  • Mediterraneo
Не се губя, Сиросе, тука съм. Работих до надвечер, после се почерпихме със сестра ми насам-натам, сега вдигнах краци. Къщата е на вили и мотовили, ама май ще спре да ми пука.

# 143
  • София
Ууу, Бобчи, много рано си е хванало детето хляба в ръцете! Пу-пу!

# 144
Бобчи! Ще ѝ изям сладките очила. Много е пораснала Зори.

Последна редакция: пн, 02 яну 2023, 08:23 от 🧡 Clo 🧡

# 145
Разкошна е малката докторка 🥰! Чудесно начало на деня!
Бобч, подстригваш ли я? Беболина се дразни ако някой друг , освен мен и пипа косата и още не съм я водила на фризьор. Направо си ме е страх, а косата й, когато е опъната и стига почти до кръста.

# 146
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
честита ни докторка Simple Smile Simple Smile Simple Smile ще има кой да ни лЕчи, когато остареем, след има-няма сто години. Simple Smile

пека баницата на всички баници и след час-два отивам в любимото кафе, да почерпя старците разбойници.
хубаво си е у дома Simple Smile даже с мъглата, даже със студа. Simple Smile

айде и тук да метна нещичко Wink не мога да кажа, че помъдрявам, но пък трупам опит в това да съм шматка

айде и едно чайче Wink

# 147
Добри, бъди здрава и благословена , запази завинаги неповторимото си чувство за хумор, и нека най-хубавите пътешествия в живота ти да са пред теб🎉🥳🥰

# 148
Добри, рожденичка ли си?

Да си жива и здрава и зло да те забрави! Да те слушат домашните любимци и Горинич да е взе така умен и разумен и да радва и вас и нас с успехите си!

# 149
Ей, Дорбриньо, от здраве да не се отървеш и да имаш много поводи, не само трупане на опит, да черпиш!
Приятно прекарване!

Общи условия

Активация на акаунт