Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 99 472
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 1 860
Да, да здравословно дебелеене.  Не мразя храната, обожавам я. Точно заради това, което изброи. Ама тая храна, дето обожавам и доразболява. И воля трябва, поне на мен. Ориз, бе Ули, прост ориз. Шоколад и торти не ща. Мазна баница... оммммм. От всичкия въглехидрат от Коледа насам, лицето ми е цъфнало доволно. Не ям много, но все е което не трябва.

# 1 861
Депресарско ми е. Ако можех щях да изтрия от календара утрешната дата и да се събудя чак в други ден.

# 1 862
Благодаря ви за куража. То не е за поздравления още,че едва от 01.01 ги оставих пущините. Пуша електронните,еднократни вейпчета,но и без такова изкарах 2-3 дни,та така. Доволна съм от себе си.

# 1 863
Съболезнования,Бърд!

# 1 864
  • Наблизо
Мъжо се прибра с крафт бъргъри.Диетата е пак на пауза.
Усетила съм се,че искам да съм на мястото на детето.Кльощаво като глист,но от манджите все картофа яде,пастата и умира за пица.
Аз цял живот съм на диета.Писна ми,но трябва да сваля бременилките килограми.

# 1 865
  • sf
Бърд, съболезнования!
Обожавам да ям, всичко 🥰 мога без цигари, без пиене, без секс, но без ядене не! Днес от много работа не можах да вечерям, а си носех яйце с броколи. Върнах си го, ще то ям утре. Сега си легнах, че да не се мотам около хладилника.
Исках да ви покажа  как гледам тия , дето не са фенове на Барселона, ама нещо се е бъгнала тая услуга.

# 1 866
Общество любимо, молете се, заедно с мен, за мама!

Успешно я хоспитализирахме, в пулмология, обичам ви, всичките, ДО ЕДНА 🙏❤️🙏

# 1 867
  • София
Кло! Моля се!
Какво стана?

Добро утро!

# 1 868
Кло, 🍀🍀🍀🍀🍀

# 1 869
  • София
Ей така съм тази сутрин. Ама само с половин отворено око.

# 1 870
Кло, Hands PrayFlowers Four Leaf Clover всичко да е наред!

# 1 871
  • София
Кло, стискаме палци! Всичко ще бъде наред! 🫶🏻🍀

# 1 872
  • Пловдив
Кло, стискам! Дано се размине! Heart

Бър и аз съм тъй...така да не ми се ставаше Neutral Face

Сиросче, искам да ми сготвиш ризото Kissing Face

Ени, браво за цигарите! Другото ще ше се нареди! Heart

Попи, love is in the air Cupid

# 1 873
Кло Hands Pray
Добро утро! Калъфката ми е цялата в косми Sad
Трябва пак да започвам нещо да пия за косопада, а беше намалял Sad Все си викам, че са бели кахъри и без коса се живее, но ми е тъпо.

# 1 874
  • София
Кло, дано всичко мине по най-добрия начин с майка ти! 🍀❤️

Добро утро! Пия кафе и си мечтая да се върна да си доспя, но ще трябва да започвам деня.

Казах ли ви , че в заглавието на темата ни всеки път чета "котел" като "коктейл"? 🤫 По всяко време на денонощието. 😄 А не съм по пиЙенето.

Уми, и моята коса много капе. Сякаш има някакъв ефект от един спрей на Милва с жен-шен и хинин, но има какво още да се желае.

Общи условия

Активация на акаунт