Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 99 470
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 1 875
Кло🍀🍀🍀🍀🍀

# 1 876
  • тук и там
Clo, стискам палци всичко да се нареди по най-добрият начин за майка ти.
Разбирам те и те прегръщам.Днес и моят баща ще започва химио терапия.
На зъболекар ще съм днес.Взех си часа преди месец и половина..Rolling Eyes
Имам лека МТ на задно бедро от вчера..Та днес почивка-няма да спортувам.Междувременно Апнах току-що две препечени филийки с масло, самардала и шунка..

# 1 877
Кло, 🙏
Спала съм близо 10 часа 😳.От много време няма и помен от безсънието ми.Допивам кафето,и изчезваме по задачи.

# 1 878
  • Пловдив
Днес е Антоновден! Честито на именниците!

# 1 879
Кло, цялата ми положителна енергия е с теб!
Бърдче, съболезнования! Гушкам те в мислите си, мило момиче! Heart
Смачкана съм и не ми се говори. Ужасявам се от звъна на телефона, щото още чакам резултатите... Задникът ми е набоден като игленик, а не ми е ок... Недовършен не спря да ме мъкне в каторгата. Изобщо...
Днес Халапеньо е именик. Да  е здрав и щастлив и все такава утеха и опора да ми е! Само с добро да се чува името му! Празник имаме, а аз съм като препикан фас. Надявам се скоро да мине.

# 1 880
  • Пловдив
Карамелче, да ти е жив и здрав!
Не ми харесва като те чета такава...Head Band Как в каторгата кат си болна? Толкоз ли е важно? Скарвам му се на ТН! Не бива така...а ако смениш доктора? Щом нямаш подобрение...

# 1 881
Мистиче, до сряда имам инжцекции, казва, че има време да подействат.  В четвъртък съм на контролен и ще видим...
Благодаря за поздрава Heart

# 1 882
Кло, стискам палчета Flowers Four Leaf Clover

Кайсийка, прегръдка и за теб! Надявам се днес всичко да мине както трябва.

Карамелчик, и на мен не ми харесваш така Kissing Heart
Остави каторгата, почини си - и физически, и психически. Все ще оцелеят ден-два без теб. Дано инжекциите дадат резултат по-скоро. Чакането е много трудно Hug
Да е жив и здрав Халапеньо и всички останали именици!

Почти не съм мигнала, главата ми е камбана.
Мама е болна, с кашлица и температура (вероятно резултат от друг проблем). Уж няма други оплаквания, не изглежда да е грип. Започнала е антибиотик заради другия проблем и кротува днес, дано се размине.

# 1 883

Не ми харесва като те чета такава...Head Band Как в каторгата кат си болна? Толкоз ли е важно? Скарвам му се на ТН! Не бива така...а ако смениш доктора? Щом нямаш подобрение...
Карамел,смени мъжа! Satisfied
Да ти е жив и здрав Халапеньо! Да строява главната Баба! А ти да се стягаш,че ще идваме на освещаване,забрави ли!? Smiley

Кло,стискам палци!
На Бърди!
На Кайсия,дано леко понесе манипулацията баща ти!

Добро утро!

# 1 884
Съболезнования, Бърди!
Кло, Бог ще е с майка ти, всичко ще се оправи!
Уми, желязото, феритин, вит Б комплекс и вит А ако са ниски капе косата. За тях поне аз знам, бях на едни обучения за касателството им със съня. При мен не е капала, въпреки супер ниските желязо и феритин, които имах, но при много хора така се проявяват дефицитите.
Кайсийке, стискам палци за баща ти!
Хубав ден на всички!

# 1 885
# 1 886
Карамел,кво закъса 🤕,да не е кръста?Каквото и да е,бързо да се повлияеш от инжекциите!А Халапеньо да е много здрав,и по-малко да те хапе!
Честити да са и другите именици, много здраве и късмет да имат!
Взех си новият телефон.Най-омразно ми е настройването, сваляш,инсталираш,пароли...Ама айде,ще се жертвам и този път 😂
Купих разни меса,но още ми бяга идеята за приготвянето им.Оф,зарзавати забравих,пак ще трябва да излизам следобед 🙄

# 1 887
  • София
Кло 🙏
Кармелитка и ти бързо да си ток.

# 1 888
  • София
Карамелке, да ти е здрав Халапеньо! И на теб бързо да ти минава! На ТМ съм му ядосана. Струва ми се, че се изживява като робовладелец. Извинявам се, че си позволявам подобно сравнение, може би греша, но оставам с такова впечатление от постовете ти и му се дразня на ТМ.

Здрави да са и всички останали именици!

# 1 889
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
живи и здрави да са всички именници, и нашия Тончо да мине през всичко и да се оправи.
карамелитке, глЪвЪтЪ ли?

Общи условия

Активация на акаунт