Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 99 462
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 1 920
Лаватера,стисна ме за гърлото 🥺🤗
Може ли да съм такава зАспа! Следобед още един час спах 😳

# 1 921
Лав,🤗!

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 08:00 от Sissy

# 1 922
Лав, прегръдка. Понякога просто не можем да направим повече, макар че все ни се струва недостатъчно.

Ох, Сис, силна прегръдка и за теб!

# 1 923
  • София
Прегръдки момичета 🖤
Аз знам, че направих всичко, всичко, но уви.

Кло???

# 1 924
  • Пловдив
Гушки и от мен! Kissing Heart

# 1 925
Честити да са близките ви, момичета.

Да те радва Халапеньо, Карамелче!

Флорен и майка ти да е жива и здрава!

Ако пропускам някого,  здрав да е!

Лаватера, сигурна съм, че тя не би искала да се чувстваш така. Послушай я.
Една от мъдрите жени в живота ми казва: трябва малко смирение. Да си мислим, че всичко зависи от нас е много самонадеяно. На мен тази мисъл понякога ми носи мъничко спокойствие.

# 1 926
  • София
Години наред изтикваха назад в подсъзнанието си въпроса дали ме е могло да направя нещо повече за дядо ми и да го спася? И гадната мисъл излизаше наяве. Колко пъти съм плакала под душа, когато съм сама със себе си? Всички, което беше по силите ми направих. Но човек е смъртен, това е. Постът на Ули много ми хареса. Смирение пред неизбежността.

# 1 927
  • Euskal Herria
Само че докато дойде смирението, минаваш всички етапи на болката. Процесът е дълъг, на някой му отнема повече време, на друг по-малко. Човек трябва да си преболедува тъгата и гнева, за да достигне смирението.

# 1 928
  • sf
Натъжихте ме. А при мен просто излезе за работа и не се върна повече. Вдруги ден ще станат 24 години. 🙄 Но както се казва, животът е за живите.

# 1 929
Тежка тема и тежки мисли. Моите няма да казвам...

# 1 930
И мен ме натъжихте, а и без това ми е смотано. Лав, Сис,  голяма прегръдка!
Флор, честита да ти е маминка! Да е здрава и все така цветно избухваща!
Кайсийче при МН лъчетерапията започна едва след резултата от биопсията, макар че туморът се виждаше и на снимки и на преглед. А биопсиите се бавят, сушат материала и отнема време.
Благодаря ви от сърце за пожеланията и честитките! Погалихте душата ми Heart Като вас няма други вО светОт!
Понеже ме питате какво ми е
Скрит текст:
От две години съм с тотална хистеректомия. За втори път след нея ми се възпаляват тъканите около които е рязано. Възпалението е голямо и боли дори на външен допир. Ходила съм при двама специалисти, и двамата описват операцията като "много жестоко си одялкана" А защо съм така одялкана е мистерия, уж операторът е професор и се води като корифей в тази област...
Вече вярвам само на Кротал! Тя е не само доказан лекар, но и блестящ психоаналитик! Веднагически нацели къде е заровено кучето и безапелационно отсече - смени мъжа! Не мога да не се съглася, че това ще доведе до много положителни промени в клетото ми битие. Joy
Нахлузих пижамите и се хоризонтирах, че съм живи мощи! Кандидатът за изхвърляне през прозореца ме изцеди днес. Дори тортата, която поръчах за именяка не ми върви...

# 1 931
Ех, момичета! Стиснала съм палците и не ги пускам, за майчето на Кло, за бащата на Кайсия, за Карамела и за всеки друг имащ нужда.
Сиси, Лав, прегръдки за вас! Лав, не се обвинявай, каквото е имало да става се е случило. Едва ли е зависело от теб. Всеки от нас си носи съдбата и добре че не знаем какво ни чака.
Фло да е живо и здраво твоето цветно и буреносно мамче! Жената се грижи да не ви е скучно!
Жив, здрав и щастлив да Халапеньо Карамелов, а недовършеният заслужава бой щом влачи болната си жена в каторгата!
Утре стискайки палчета и заради мен, ще имам нужда.

# 1 932
Ох, Сис.. Гуш!

Благодаря ви момичета и се извинявам, че подхванах такава тежка тема. В реала си мълча и тихо преживявам загубите и тревогите, като единствено тук от време на време си позволявам да споделя.
Ули, много ми хареса споделеното от теб и знам, че е така, но и Яна е права с това, че ваеки трябва да премине през различните етапи на мъката. Все някога ще дойде и този момент на смирение.
Малкият има нейните сини очи. Знам, знам.. Има време това да се промени, но наивно някак, това ми носи утеха.

# 1 933
Другарки, сигурна съм, че сте направили всичко необходимо и възможно. Прегръдка ви пращам!

Мале Карамел, как ме доядя, като те прочетох. Касапи! Дано се възстановиш бързо и без последици!

# 1 934
Вечер!
Тежката артилерия сте подФаналЕ.. Отказвам, тази вечер няя се поддам. Танчето ще хареса този посТ 😄
И аз като вас...можеше ли още нещо...

Всъщност влязох да поздравя с наспорт!
Днес бях на страхотно СПА. Много приятно.

Кло,Кайсийче,Уинд 🤞  
Карамелова, ве. Огън жена, а да се оставяш тъй на благоверниЙ. Ма ако трябва утре пращам по ЕконтА...един чугунен..😁Ще заръчам рязка доставка, от днес за вчера 😅

Фло, много яко с майка коза 🤣🤣 НалЕ? Не ми отговаряй..  знам, че е тъй 😊🤣🤣 Честита да е майчето ти! Здрава и все такава хала 👍

Сиросче...ам такованка...Ела до Бургашко..аз ща ядосвам, а ти ще ми готвиш. После със спорт ще се сдобряваме,  кво ши кайш? 🥰 Чакам та с отворени обятия и ....фурна 🤣🤣🤣
Бюти 🤗 Таз сестра да не я достигне доставка от Еконтя и нея...😁Само кажи ☝️
Тили, май ти беше с медитациЙ и разни полезни нещя все дет изброяяш ам все искам ти рекна и на теб браво ма постоянството. Аз наспорт, наспорт...ама май видни спортисти с Бобч ще ви провъзгласим.
Ени...браво за цигарите. Искам само да те уверя, че аз лично те замествам достойно 😅 пушим и за двама 🤣🤣 не ти се губи твоето, спокойно. И мн ти завиждам за китките да знайш 🥰
Да се върна на темата- наспорт!

Общи условия

Активация на акаунт