Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 99 467
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 1 905
  • Варна
LaughingLaughing фло е описала мен Laughing
LaughingLaughing но не помня да съм я раждала...
...

Вероятно си по- малката сестра на майка ми. Въййй, пепел ми на клавиатурата. Само това остава да трябва да се покривам. 👀😃

Благодаря за пожеланията! Живи и здрави! Hug

# 1 906
  • тук и там
Предполагам,че ако си с болки-ще те вмъкнат някъде. Аз чаках месец и половина-ама както казах,само го пилна,че беше по-висока короната и ми изчисти зъбният камък. Едва ли ако умираш от болки в зъба ще те оставят, ама дано не се случва де.

Баща ми днес не е прави терапия. Днес минал само комп. томография.И пак чакаме до следващият понеделник, щото му казали,че едва ли ще може да започне лъчетерапия тази седмица, а най-верочтно следващата.Та не знам , Мисти-май и в Бг не стават бързо нещата.. Точно преди Коледа му откриха нещото, още само по изследвния ходи, не знам и кога ще е операцията. Все документи някакви чака, все нещо..

# 1 907
  • Mediterraneo
Клои, стискам палци за мама!
Честито на всички с повод!
ММ прави импланти тук. Нито е чакал с месеци, нито е плащал по 3 хиляди евро. Някъде по около 1200 грубо му излязоха. На частно се прави всичко, касата не поема нищо.

# 1 908
  • Euskal Herria
И  с болки съм чакала. Ами... няма часове. Две седмици чаках, докато ми дойде часа. И то това беше най-ранната дата в една клиника. В другите две директно ме отпратиха, няма спешно, няма неспешно. И това при положение, че тук денталните услуги са платени, не влизат в здравното осигуряване.
Даже обмислях варианта направо да се прибера в България, за да ходя на зъболекар. И не мога да кажа, че тук са по-добри стоматолозите отколкото в България. Навсякъде си има и кадърни, и некадърни.

# 1 909
  • тук и там
Ами ще събираме за 'зъбен туризъм" тогава. Толкова ми каза днес зъболекарката за тук -към 3000 евро..

# 1 910
  • Пловдив
Кайсийка, да потърсят второ мнение не става ли? Може да се раздвижат нещата...иначе спокойно, не минало кой знае колко, но си е притеснително да си в неведение, знам...

# 1 911
  • тук и там
Трябва да има тези изседвания, че в болницата не му бяха направили комп. томография .
Скрит текст:
  Без нея няма как да започнат нито терапия, нито евентуално да го пратят за опер. лечение, нито пък консултация ще му свърши работа. Просто трябва да видят колко е, къде е, има ли метастази и  така.. Както и да е-отлагам пак страхът си за следващата седмица.

Едно кордон блю ще правя за вечеря(готово, само трябва да го изпържа), салата айсберг и картофи може да изпека-за децата и ММ. Аз сигурно пак ще съм на зеле. Докато не го изям ,няма да мирясам. Радко готвя и ядем кисело зеле, и за това все това ми се яде.Не ми е омръзнало още.

# 1 912
  • Mediterraneo
Вчера надрусах една тава мусака и друга с пържоли с гъби на фурна, ще се доизяжда. Утре сме на РД, та и за четвъртък ще има за вечеря.

# 1 913
# 1 914
  • София
Долазих до хралупата и припаднах направо. Кръвното ми падна, че съм в МЦ.
Трябва да ставам да спусна два-три уреда, да готвя и да посгъвам пране. Гадория.

Флорен, да е живо и здраво мамчето ти!

# 1 915
  • Наблизо
Кайсийка,мисля татко ти! Много много се надявам всичко да се наред и скоро!

При нас специалисти се намират и може да не се чака много,но при светилата се чака.Ние чакахме 6 месеца за специалния УНГ за детска глухота..Поне един път станал пациент,намират да се вкарат.Сигурно и затова бавно се взимат нови пациенти.

Положителни мисли и вълни за всички други,които имат нужда!

Аз днес бях на педагогически съвет за детето.Блъскал другите деца.Детската сестра беше най-неприятна.Всички други обясняват как има напредък в поведението на детето,как частичната глухота обяснява много неща и тя пак набляга на някакви нейни си виждания,като натъртва,че детето ни има сензорно разстройство.
Излязох с много гадно чувство,чувствах се като на съд и все трябваше да се оправам.
Казах,че ще изчакаме операцията и ще видим по-нататък.

# 1 916
Карамел, да ти е честит Халапеньо!  Със здраве да си носи името!

Флорен, да ти е жива и здрава, мама!

Кайсия, не съм пускала палците. И аз много обичам кисело зеле.

Ние имаме фрикасе, но имам нужда, да врътна нещо в тенджерата, че днес ми скъсаха нервите.

Кло?

# 1 917
  • тук и там
Другият път да пратиш ТМ,Бюти. Някои ситуации те ги отработват по-добре.Конкретно за градини и училища съм забелязала-там където има разговори(разправии) с учители, се оправат по-добре. Предполагам,че и учителките по-друг подход имат към тях. Ние сме тревожни и те го усещат. На мъж малко трудно ще му вменят нещо,още по-малко пък ще се оправдава пред тях..По-скоро би им секнал мераците да  съдят, и то  веднага..

Последна редакция: вт, 17 яну 2023, 17:48 от Кайсия

# 1 918
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
споко, фло, нямам сестра Simple Smile имам двама братя.

# 1 919
Кло, стискам силно палци за майка ти!
Кайсия, и за баща ти стискам и не пускам. За съжаление знам много добре за какво мотане и неуредици са.
Фло, честита ти майчица! Жива и здрава да ти бъде и все така цветна.
Карамелче, честит ти Халапеньо, а ти да се оправяш, ей! Каква е тази каторга, какво е това чудо. Като не си добре ще почиваш. Работата няма да избяга. Пфуй!

Всяка година по това време ми ляга огромна буца на гърдите и е трудно да дишам дори. Огромна вина нося. Все мисля, че трябваше да направя повече за нея. Може би щеше да бъде все още жива, а може би просто нямаше да си отиде в такива мъки. Последният ѝ стон кънти в главата ми и не мисля, че някога ще спре.

Общи условия

Активация на акаунт