Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 99 467
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 1 890
  • София
ДобрЕ, да му мине възможно най-бързо на Тончо, а след това - здраве и безгрижно детство с много усмивки! 🍀Balloon

# 1 891
  • Euskal Herria
Здрави и честити да са имениците!

# 1 892
  • Somewhere in the World
Карамелче, здрав, щастлив и обичан да ти е Халапеньо,
а на теб да ти  подействат тея пусти инжекции..Hug
Кло Flowers Four Leaf CloverHands Pray
Бърдче, съболезнования.
Криво ми е, свито ми е, разиграват ме държавни институции, ама ще се преборя- няма как.

# 1 893
  • София
Честит имен ден на Люточушков Карамельов! Да е жив и здрав, успешен и усмихнат, любов, пари, късмет!
Кара, оздравявай! За другите нуждаещи се пращам прегръдки и пожелания за леко и бързо оправяне!

# 1 894
  • Варна
Кло, Кайсия, Добри Hands Pray🤞

Карамел, да ти е жив и здрав именника! А на цветната му майка желая здраве и по- бързо да и минава каквото я мъчи и и причинява дискомфорт. Simple Smile

Минавам набързо да почерпя за рождения ден на друга цветна коза- майка ми. Тази жена твърде често умее да сканира живота за злато и да намира поводи за радост, но пък и умее да причинява гръмотевични бури, когато човек най- малко очаква. Ирационална, шармантна и непостоянна- майка ми. Grinning

# 1 895
Флорен,здрава да е маман!Харесвам такива многоцветни хора 😎
Добре,дано пожеланията ти за Тончо се сбъднат 🙏

# 1 896
  • Пловдив
Ау, Фло...как изразително я описа Simple Smile почти си я представих... Blush Да ти е жива и здрава!

# 1 897
  • Euskal Herria
Флорен, здрава да е майка ти!

# 1 898
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
LaughingLaughing фло е описала мен Laughing
LaughingLaughing но не помня да съм я раждала...

ето това ми попадна Simple Smile  колкото повече се чеша под короната, толкова по-вярно ми се струва.

# 1 899
Флорен, да е жива и здрава мама! Толкова цветно я описа, че чак си я представих.

ДобрЕ, здрав да е Точно и скоро лошото да е зад гърба му.

# 1 900
Кло! Стискам и се моля!

Бърд, съболезнования.

Карамелова, и за теб съм стиснала палците! Жим и здрав да ти е Халепеньов.

Отчитам поредния ден с мобилност, йога и медитация. Имам доста осезаема МТ на вътрешната част на бедрата, която ще моря с ходене. Въпреки отвратителното време навън, днес вече не мисля да пропускам. Слагам слушалките, пускам Сторитела и потеглям. Вечерта, за да компенсирам щетите от студения вятър, ще сложа нощна маска на лицето.

За вечеря днес съм замислила ориз басмати по рецепта на Стрина Ирина (Тенчева), който ще миксирам със запечени тиквички и запържени скариди. Още оммислям, дали да не ръсна и малко пикантно къри. Салатата ще е айсберг, зелен лук, домати, краставица.

Ай стига толкова от мен, изчезвам.

А, да! - откак се бях заканила, че ще си сипя, след като се прибера от последното ходене до училище, не съм и помирисвала. Май от петък насам. Компенсирам с вода. Доволна съм, да ви кажа.

# 1 901
  • тук и там
Да и жива и здрава майка ти, Фло! Още много години да те радва и да гърми покрай тебе! Grinning
Здраве и щастие и  на всички именяци днес!
Карамелке, ти  със какво я закъса? Кръста? Да минава бързо!
Ходих на зъболекар, пилна там малко да полира зъба че ме дразнеше, изчисти ми зъбният камък и айде
117 евро. И ме "успокои", че трябва имплант да правя на един зъб, ама като паднел-давала му още към 3 години да издържи.С корона е , ама корена не е стабилен нещо..Та ме светна че ще ми струва едни 3000 евро евентуално..(ако не се вдигнат цените де).Та имам три години да събирам кинти за имплант..Rolling Eyes. Та не е на добре работата..Остарявам..Все по-често ще се налага да събирам пари за корони, импланти и (не дай си боже) протези, вместо да кътам за Малдивите примерно ..Grin

Последна редакция: вт, 17 яну 2023, 15:18 от Кайсия

# 1 902
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Да и жива и здрава майка ти, Фло! Още много години да те радва и да гърми покрай тебе! Grinning
Здраве и щастие и  на всички именяци днес!
Карамелке, ти  със какво я закъса? Кръста? Да минава бързо!
Ходих на зъболекар, пилна там малко да полира зъба че ме дразнеше, изчисти ми зъбният камък и айде
117 евро. И ме "успокои", че трябва имплант да правя на един зъб, ама като паднел-давала му още към 3 години да издържи.С корона е , ама корена не е стабилен нещо..Та ме светна че ще ми струва едни 3000 евро евентуално..(ако не се вдигнат цените де).Та имам три години да събирам кинти за имплант..Rolling Eyes. Та не е на добре работата..Остарявам..Все по-често ще се налага да събирам пари за корони, импланти и (не дай си боже) протези, вместо да кътам за Малдивите примерно ..Grin
Тук импланта ще ти е по евтин със сигурност, мисля, че и  качеството ще е на ниво.

# 1 903
  • тук и там
Да, като му дойде времето -ще я мисля.Дано не идва скоро..Може и в Бг да си го направя. .

# 1 904
  • Пловдив
Ей затова всички си идват тук по доктори и зъболекари...
Това не го разберам в Европата...липсват специалисти ли? Не за цените, а за чакането с месеци...

Общи условия

Активация на акаунт