Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 99 444
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 1 950
  • тук и там
Добро утро!
Кло, радвам се че нещата при майките са се развили добре!
Да бяхте казали,че сте будували. Аз снощи се опитах да спя с новата възглавница..Мне, пак не е моята. Изкилифинчих си врата  и цяла вечер се въртях.Отказвам се вече да диря удобна.Наболяват ме нещо яйцата от сутринта, викам дай да взема да видя месечният си календар..каза- 32 дни закъснение.Ко речи!? Та  никаква работа вече не ми върши завалията, не знам в коя фаза съм, май ще го деинсталирВам. .
Болните да оздравяват и хубав ден на всички!

Кло, линка с новата тема не се отваря.

# 1 951
  • Пловдив
Добро!
Ни моа ви разбера мохабета снощен...ма здраве да е! Simple Smile

Черпя ви за моя именник! Оня, 16 годишния, да ми е жив и здрав! Blush
Свекър ми е също празнува, та дано и той се закрепи и да има дни!
Открехвам леееко бАмбоните, че нъл сте сите спортиСки Sunglasses

# 1 952
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
пия чай от каркаде. Simple Smile нормализирал кръвното - ако е високо го сваля, ако е ниско го вдига... излиза, че има повече акъл от докторите. Simple Smile те различни хапове дават.
и е вкусен Simple Smile

# 1 953
  • тук и там
Честити да са ти, Мисти! Да са живи и здрави и с добро да се чува името им!

Аз още имам МТ на задно бедро и глутеусите(или дупарата -по нашенски). Това от понеделник.Та ще се почерпя, щото не знам дали да правя спорт днес или да съм пас.

# 1 954
Мисте, жив и здрав да ти е именникът! Много да е разумен, много да ви радва 💋!
Кло, поздравления за работата и честита да си и ти на патерица 💋!
Крот, и питието ли беше визуално? Това вече ..... не харесвам, визуална диета бива, ама визуални питиета не харесвам😁
Вчера моето продължение го ухапали в яслата, много се хапят и всеки ден има по две -три ухапани, като едното дете беше със синина и зъби отпечатани. Майките в групата само това коментират и всяка казва, че нейното е хапано, никоя не казва, че детето й хапе. Майката на детето ухапало Зори единствена писа в общата група  и се извини, каза, че е говорила с децата си те са близначки . Нито съм правила проблем, нито нищо, ясно ми е, че са малки и емоционално незрели. Но някои доста обвиняват останалите родители и малко кофти се получава. Питах сестрата дали Зори е плакала, само присвила очички казаха, а и не е много, само едно зъбче отбелязано на ръката й. Дано и тя да не почне да хапе, говорим, обясняваме, ама не е сигурно.

# 1 955
Мисте,здрав,разбран и разумен да е младежа!
Очаквано,почти не спах 🙄

# 1 956
Здрави да са именниците!

Денят ми започна ударно с бърсане на подгизнала баня от среднощното къпане на голямата (ма аз не пръскам към прозорците, не знам защо тече там), разтоварване на миялна, пране на ръка на коленете на чорапогащниците на дребната (иначе няма шанс да се изперат в пералнята), пускане на една пералня, пред нея чака втора. Да не си помислите, че съм отпуска, засядам ХО след малко.

# 1 957
Добро утро!
Кло,на патерици, но от сърце ти желая здраве и спокойствие ! :*
Мисте, нека и твоето момче да е здраво, спокойно и разумно!
Аз чакам грипна ваканция, но не се очертава.Стресът в работата ми е доста напоследък, но да сме здрави само.

# 1 958
Гняс... малката има глас като на Джоко Росич... ГрипЪт дойде и у нашта къща...

# 1 959
Кло, макар и на патерички, честита да си, много здраве и късмет! Радвам се, че мама е по-добре!

Мисте, живо и здраво да е твоето момче, да има хубав късмет и по-малко да те ядосва! Честитки и за свекъра, да е здрав и той!

От баба ми помня “Танас гелди, яз гелди” . Денят започва да расте, зимата си отива, идва пролетта.

Мид Heart

Болните да оздравяват!

# 1 960
  • Euskal Herria
Със здраве да си носят имената днешните именици!
Мисти, да са честити твоето момче и свекър ти!

От неделя не е спряло да вали, че и такива ветрове в добавка има... В момента е 2 градуса, очаква се сняг по високите места тук.
Хубав ден на всички!

# 1 961
  • София
Момичета, голяма прегръдка за всички ви. Много ме разчувствахте вчера. Толкова истински неща пишете, понякога тъжни, друг път забавни. Толкова разнообразен е животът, а понякога имам чувство, че не го живея пълноценно. Ежедневието така ни записка.
Желая ви много хубави емоции и късмет и здраве, а на именниците,  честито. Пролет идва.

# 1 962
Уинди, стискам ти палчета.
Мисти, честити да са синът ти и свекър ти. Нека ти бъдат живи здрави. С удоволствие ще си взема един бАмбон.
Кло, на малка патеричка, честито и на теб. Жива и здрава бъди и много поводи за усмивки да имаш. Поздравления за професионалния успех.
Болните да се оправят! Фил, как си, пооправи ли се вече?
Ре, усмихна ме с идващата пролет. Винаги ми носи усещане за надежда.
Днес реших да се издърпам за косите. Даже юрнах ММ да излезем на разходка. Тръгнахме с колата и...
Скрит текст:
Някой пак е правил ремонт и е решил да си разтовари боклуците по пътя към къщата ни. Винаги по средата. Един път закъснях за преглед, защото нямаше как да минем. Катили.

# 1 963
  • Euskal Herria
Лав, няма ли как да се сложи камера? Останала съм с впечатление, че къщата ви е уединена. Този път е към нея, нали?

# 1 964
  • София
Лав, много гадно. Дано общината реагира и разчистят.

Общи условия

Активация на акаунт