Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 99 469
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 1 965
Кло, на патерици жива, здрава и щастлива бъди! Още много професионални признания и успехи ти пожелавам!
Мисти, всичко хубаво и най-вече здраве за имениците във вашето семейство!
Ако има и други именици - здраве и щастие и за тях!
Лав, много неприятно. Мислех си, че само при нас така се хвърлят безразборно боклуците след ремонт.
Мързелче, да оздравява дребоса без да се тръшвате вие. Дано Фил вече да е добре, Сите други болни -тоже!

# 1 966
Тъкмо получих смс от йетел, че щели да ми индексират договора с 15.3%.
Брей, викам си, искам и аз така да пратя един смс, че трябва да ми индексират заплатата.

# 1 967
Ъъъ,Или,кви са тия проценти 😳?Да не си на безсрочен договор?Аз скоро поднових,за три от номерата (Виваком). Седмица -две след това получих смс,че ще индексират с до 2 лева на телефонен номер.
Като пребита съм след подуването нощес.А идната нощ ще е безкрайно дълга 😒.Дано успея да спя,че иначе лошо.
Декември в махалата се роди бебе.Одеве научих,че милото вече е било с болница,с пневмония 🥺.Заразило се от батко си,който е малко по-голям от Шефа.Хич не са шега върлуващите вируси,пазете се,поне заради малките деца!

# 1 968
Не е, Ренко, някъде май месец поднових. Таксата ми е към 20лв на месец, измислили са го, ама дали имат право Rolling Eyes

# 1 969
И моите такси са възможно най-ниските,ни говоря толкова,ни излизам в ЕС,та да имам нужда от много.Но тези от Йетел май са прекалили!
Колегите масово са техни клиенти.За много близки минути и МБ,аз плащам 18-9,те близо 50 😳😳😳.И то защото имали уж включено в пакета Диема спорт, която вече не се поддържала от Йетел.Но уж като компенсация получавали повече интернет.От който нямат нужда 🙄

# 1 970
Аз не си бях подновявала договора от 2017 някъде и миналата година ми се обадиха, че не можело вече и трябвало да подновя. Не е идеален, ама ми върши работа. Ама ей го сега ще стане с 3лв

# 1 971
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
половинката ми прехвърли номера на някаква тънкана сметка преди доста време. все още съм си на нея, а когато си дойдем в България си доплащам пакет за интернет десетина лева и всичко ми е ток и жица. Simple Smile и в ЕС мога да го ползвам, което си е супер.

донси, какво каза за Барселона? там ли си? я виж какво предложение ми попадна https://bg-mam.ma/p/1366489/45888505

# 1 972
  • София
Здравейте!

Здрави и щастливи да са именяците - и вчерашните, и днешните! Flowers Four Leaf Clover

Кло, поздравления за професионалния успех! Все така продължавай!

Как така не си подновявате договора и таксата не се променя? На мен все ми обясняват, че не може да остана на предишния план и всеки път ми казват едни цифри, които ме убеждават да преподпиша на нов план, защото наистина звучи по-изгодно от това, което иначе ще ми се случи. Към А1 съм. Преди 7-8 години се прехвърлих към тях, преди това бях към Виваком. От Виваком избягах заради нарастващите сметки, сега май и от А1 ще се спасявам по същата причина, но то къде да бягам, като все са един дол дренки.

# 1 973
Яна, наистина сме на доста уединено място. В началото на отбивката към нас има поставени порти с вериги, както и камера имахме, но местните знаят за нея и или си крият регистрационните номера, или чупят камерата. След няколко чупения, я оставихме така. Портата пък постоянно се отключва от идващи камиони и колкото и да им сме се молили да заключват след преминаване, бе го правят. Голям мързел, голямо чудо. За мен най - удачният вариант е да сме с електрически порти с код, но шефовете на ММ не желаят да вложат пари.
Полицията вдигат ръце, както и общината. Частен път е и не било тяхна работа, та ние си разчистваме.... Кскво ли не са хвърляли, като върха на сладоледа е - захвърлен труп на крава...
Оф, напомняте ми да си прекратя договора с А1, сега като се прибирам. И той ми е доста стар, от 2018 мисля че. Постоянно ми увеличават таксата.

# 1 974
  • София
Лав, а записи от камерите нямате ли? Да се види кой е счупил камерата и да бъзе привикан в съда. Ясно, че не им се занимава на шефовете на ТМ, но пък чак такова безхаберие!

Щом е частна собственост и общината няма правомощия, то вие собствениците имате права, които може да потърсите по законов ред. Щом камионите преминават през вашата собственост, то те са длъжни да спазват правилата и да заключват. А вие имате право да си потърсите правата именно чрез полицията, която вдига рамене.

Разсъждавам си просто, не ми е работа, но се ядосах като прочетох какви простотии  вършат и им се разминава.

# 1 975
Панде, напълно права си. ММ е повдигал многократно въпроса пред шефовете, които казват, че ще предприемат някакви действия, но вече 4г, нищо не се случва. Подозирам, че знаят кой върши това, защото съответно казват и ние нищо да не правим. Да де, ама не сме хамали да му се не види. Не съм дошла да чистя отпадъците на Сульо. Обнадеждила съм се, че има вероятност да се махнем съвсем скоро. Хайде да не товаря повече с моите отпадъчни неволи. 🙄

# 1 976
Веднага си представих едни скрити шипове, с които спират колите по филмите. Smiling Imp

Лав, а вие къде хвърляте съкровищата, които ви оставят? При мен, ако се наложи да се занимавам с такова чудо, направо ще ме вкарат в приключение. Втора седмица се чудя къде да изхвърля една счупена купа и си седи завързана в торбичка.

# 1 977
  • Euskal Herria
Т. е. камионите, които минават, са на фирмата, в която работи мъжа ти?
Ако е така, нямате полезен ход при такова отношение от страна на шефовете му.

Шантаво време при нас - дъжд, гръмотевична буря с градушка и сняг. Поне вятърът не е така бурен, но е студено.

# 1 978
  • Варна
Мистик, честит именник! Да е здрав и щастлив! Simple Smile

Кло, поздравления за професионалните успехи ! 🌼

Лаватера, Сиси, Мид, Бърльо  тепърва опознавам списващите в темата, но мисля, че каквото е зависело от вас, то вие сте го направили. Нещата понякога се случват въпреки нас. Обстоятелства извън нашия обсег. Зная, че това не носи утеха. Пращам ви прегръдка, а ако прекомерно натежи- пишете, изливайте. Повече хора по- лесно понасят и си разпределят товар отколкото човек сам да се гърби и накрая да бъде смазан. Hug

Карамел, почивай. Каторгата няма да избяга. Hug

# 1 979
Мисти, честити да са ти имениците!  Здрави да са, злото да ги забрави!
Ако има други празнуващи, да се чувстват специално поздравени!
Мързе, да оздравявате!

Аз съм ядосана. Вземам детето одеве и господина ме информира, че е болен. Вчера му бил"апогея". Ако ми се разболее детето, ще смета асфалта с него. Аман от безхаберници!
В магазина обрахме овациите буквално, защото моя син, реши да ми се обяснява във вечна обич. Умрях от срам., ама квот такоа.
Рен Heart

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 17:51 от Сирос

Общи условия

Активация на акаунт