Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 99 457
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 1 980
Сирос, дано му се размине на синко. Btw, обявяват май грипна епидемия при вас?

# 1 981
Сирос, много е миличък 🥰
Попи,обявяват в областта,но без грипна ваканция 🙄
Не знам на кои светове съм,тежка нощ ще е.

# 1 982
Попи, да. Много болни и болниците пълни.

# 1 983
Мисти, живо и здраво да ти е момчето!
Току що ми хрумна, че май днес не съм му честитила.

Сиросче, този господин май и миналата година такъв номер спретна? Дано се размине Малчо. Да го нацелуваш за любовното обяснение.

# 1 984
Взема днес недовършения детето от училище и му го водят от една странична стаичка, където била сама. Нали все пак е недовършен , не се сетил , виждате ли да попита защо е била там😡 . Казва ми го у дома, да съм се обадила да питам защо 🤬😠😡. Освен това, преди няколко дни го помолих да поправи едно чекмедже в стаята да дребната. Заковал го, моля ви се с едни малки къси пирончета, като карфици 🤐. Естествено днес отново се счупи. Щял да го поправи, казва, ама не днес! Мерси, ама видяхме как го поправи, запретнах ръкави и сама го заковах. Аман !

# 1 985
Птицеферма сме и постоянно идват камиони, я за храна, я гориво, я не знам си какво. Доколкото знам им е правена забележка, което помага за известно време, но пак се връщат към старите навици. Както и да е, де.
Попи, имаме огромно свободно пространство около нас и възможно най - далече от къщата сме направили нещо като мини сметище.. Гадно не гадно, това е положението.

Оф, Сиросче, много тъпо. Дано не се зарази детето. Егати безхаберието. Нека ти се обяснява в любов детето, какво по - хубаво от това. Такива сценки трябва да има повече, а не махленски скандали.

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 18:09 от Лаватера

# 1 986
А Ули, там са все така, не само този. Нямат проблем за болнични, КТ се спазва до последната запетайка и пак бе Rage Няма оправия тая държава,  щото ние сме си такива. Не всички, но очеизвадно повечето.

Лав, с тия боклучари,  думи нямам. Какво животно си, така да си изтърсиш боклуците? Примати.

Сис, аз не бих поправяла шкафчето. Като не може МН, да вика майстор. Да се оправя както иска.

# 1 987
Сири, и без това вече нито маникюр имам , нито прическа, по-сръчна , а очевидно и по-оправна се оказах, та...ще си сърбам попарата. За наказание поръчах гардероб на дребната с неговата карта. Ми време й е вече, до сега горкото си е с бебешките мебели.

# 1 988
Сис и що ковеш ти шкафчета? Ей, кат сте/сме  млади хич ви/ ни няма...убедих се. Я викни майстор и после да плаща баш майсторът 🤨

Мисте, здраве на твоето момче и да не те нерви много 🙂
 Прибрах се вкъщи...Бях си наредила колибата...като се завърна да ми радва окото..Дали из всички стаи нямаше суха кал 😖 Ходил, осветил навсякъде Килешов 🤨🤨🤨😐 Бясна бях. Питам го кво е правил, къдей ходил та намерил тази кал...вдига рамене..ни знам. Ма полудях.,.досега въртя прахосмукачката и мърмори, че щял да закъснее за кафе 🙄 Бързо млъкна обаче, след като репликирах, че може отсъствие да получи днес тамЕ..И бил потресен, че се връщали на даскало, потресен бил, моля ви се...Ама се измързивиха...
Сирос, ай дано ней прифанало нещо детето 🤞

Щерката ми праща снимки от теорията на обучението. То едни чертежи на фърчиплани 🙄 Ма викам, да не ставаш пилот...дан си объркала обучението 🤣🤣 Щели ги мятат в някакъв басейн ...уж бебета да спасяяли. Да се метват в някви гумени лодки...абеее екшън. После и на самолет щели ги катерят..Викам дъщеЙ, същи сървавйвър ще я караш мО. Праща ми снимка на Софийския..Тъй, попитах плахо, както ми пращаш фотоси..дали има шанс да я завършим тъз последна година в заведението от снимката? Рече- да. Ай чул я Господ, си рекох тъй тихинку. Мда.

Аз с Кло не можах да фана кво точно стана, но да честитя и аз пофесионалният успех!

# 1 989
Мистиче, жив и здрав да ти е Наско! Да го закриля светеца и да му се радваш до дълбоки старини!
Сири бе, разплака ме от умиление. Ах този любвеобилен Малчо Heart
 Не го видях, но знам, че е прекрасен! Heart Ама с тая мама какъв да е !?
Да го нагушкаш от мен и не се филмирай, няма да се разболее, казах!
Сисунче и аз като теб предпочитам да си разреша сама проблемите, щото Недовършен не само няма да ги оправи, но и ще ги забатачи още повече... Много съм му набрала, ще е чудо, ако не ме пишат в крими колонката...
Днес съм си дОма и съм една идея по-добре. Поне ментално, в резултатите които чаках няма нищо тревожно. Отдъхнах си Simple Smile Утре ако не ме включат на АБ, може и да си сипя.

# 1 990
Бърди,съжалявам! Confused
Карамел,радвам се,че резултатите са добри! Flowers Four Leaf Clover

Честито на вчерашните и днешни празнуващи!

Вчера и ММ имаше празник.За подарък,посред вечерята,на която присъствахме ние тримата и майка му,си спретнахме скандал.Захванахме някакви битовизми,кой какво направил и какво не направил,колко дал и не дал и т.н. глупости.
Яд ме е,че развалихме празника,но ме съжалявам, че изразих своето мнение по въпроса.За първи път не си мълчах и накрая пак аз излезнах крива.Че кой друг,аз съм чуждия човек в къщата.. 

Цял ден ми нервно.Усещам напрежение в стомаха,много неприятно.
Кога се молех по-бързо да проговори малкото,сега не се спира. Grinning
А на мен главата ми ще гръмне от мисли.

Ох,и с тези вируси и болести ... постоянно съм под напрежение.

Оплаках се.

# 1 991
  • Пловдив
Пица правя аз и чакаме синкото...щях да поръчвам. Кат видЕх цените и се отказах.

Сиросче Heart одеве е бил момента за любов към мама!

Аз съм сополива.

# 1 992
Кво се обърка?

# 1 993
Кое се обърка?
Мисте, дръж фронта! Не се давай на това грозно, зелено нещо 😡

# 1 994
  • Пловдив
Няма, ще стискам Wink
Имам инфо, че от утре сте във ваканция Simple Smile

Дано всички да сме здрави! Hug

Общи условия