Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 99 351
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 2 265
Аз от отношението към децата в Пирогов не мога да се оплача, даже вече загубих бройката на посещенията там. Е, чакали сме винаги много, но това не го броя. Но съм ставала свидетел на потресаващо отношение към възрастни хора (не стари, просто не деца). С голямата попаднахме в клиниката по изгаряния заради изгаряне втора степен на корема. С нея се държаха прекрасно. Но в същото време дойде човек с изгорена от ток ръка, видимо доста го болеше. Така му се накараха да не вика, че щял да изплаши детето (нашето), че направо аз се смръзнах.

# 2 266
  • France
Бюти, втрещена съм от тази ситуация с определения брой дни за гледане на болно дете.
Някои имат, други (аз например) нямат. Confused

Карамел, ама и ти къде си хукнала да им разваляш на хората купонЯ. Ммм? Лоша Карамела, лоша! Hug
В бг болниците е до късмет. А не трябва да е така.

# 2 267
  • Наблизо
Панди,това са дни като допълнителна отпуска.Обаче болничен за детето не може да вземеш.Не знам какво са механизмите обаче ако детето ти много боледува.Сигурно ще остана без заплата.

# 2 268
  • Euskal Herria
Бюти, дано се оправите, докато дойде време за операцията!
И останалите болни дано по-скоро оздравяват!
Бабиното злато трети ден е с 40 градуса, само температура и нищо друго.

Та... за яйцата...

Simple Smile

# 2 269
  • Варна
Замислям се как има хора на които животът им понася толкова изумително добре. Не се поддават на трепетите на битието и нищо не може да проникне надълбоко в тях, нито любов, нито мъка, нито скръб. Сякаш животът е нещо, което трябва да бъде повалено преди да вземе надмощие и той да те повали. Искам да кажа, че отново се занимавам с неща които въобще не са моя работа, но нали трябва да има и черноработници докато други се извисяват.
И това ще мине.

Карамел, оздравявай. Проточи се при теб, дано скоро му се види края на този проблем. Hug

На болните деца също пожелавам по- скорошно оздравяване.

Оставям ви десерт, които желае да грабва чаша. Тези на диети, спортуващи, визуализиращи да не пипат, че е калорийна бомба. Оставих на децата материал да творят докато правя заготовки за вечеря. Шок. ганаш още не е стегнал, но въпреки това става за снимане. Grinning
Скрит текст:

Приятна вечер и здраве! Simple Smile

# 2 270
Флорен, хич не ти погледнах десерта даже! Когато направиш за диетуващи звънкай! Яде ми се мазен дюнер, начи чакам 29.01 да се наплющя 😂
Не си сам черноработник, айде каня те в синдиката, че сама ми е скучно.

# 2 271
Грабвам чаша и вместо диетуващите и спортуващите. Десертът изглежда чудесно, Флорен.
Честно, понякога завиждам на такива хора, които не трепват и сякаш нищо не може да ги побутне - ни хубаво, ни лошо.

Вих сарми аз, че остана размразена кайма от снощните кюфтета. Хлябът се пече. За десерт още имам крем-карамел от миналия ден. Повредила съм се нещо, не е типично за мен да се подмотавам толкова време в унищожаването му. Гърбът много ме боли, все в една и съща поза вися, на моменти много се уморява и ме мъчи.

# 2 272
  • Euskal Herria
Бърди, то не се знае дали нищо не може да ги бутне. Някои хора умишлено се капсулират, начин да се съхранят. За тях сигурно работи това.

# 2 273
  • София
Мен днес няколко клиента ме окаяха, че работя в неделя. Аз пък вече съм свикнала и не го приемам толкова драматично, колкото очакваха окайващите ме. Но възпитано благодарих за съчувствието.

През офиса намина и една клиентка, която до скоро идваше с мъжът си. Вече той праща само нея, защото при последното му посещение той и аз негласно се сдърпахме - погледите бяха достатъчни. Радвам се, че чувствата ни са взаимни и  спестява присъствието си и на двама ни. Smiling Imp

Карамелче, съчувствам!

За болничните бях забравила, че има лимит и тук. За щастие не съм ползвала толкова много. Дано на никого не се случва!

# 2 274
Уф, аз от онзи ден бъръльо като каза за декомструитаните Laughing сарми, реших, че ще ги правя,  обаче уредът като ме изостави и сега не ми се занимава ни с фурна ни с теджера под налягане Grinning

# 2 275
Ули,кой уред те изостави,че не разбрах?
Опитвам се да съм като описаните от Янчето хора.То не че нещо Гранде в някоя от крайностите ми се е случило,но гледам да не губя самообладание,и да мисля първо разумно,без да влагам чувства.

# 2 276
Евото, Ренко Cry ММ не успява да го оправи, утре ще им пиша, но докато го пратя пък да го оправят ще минат няколко дни.
Ще рече.човек, че нямам котлони и фурна Grinning

# 2 277
Питекантропите отдолу ни облъчват с мазна чалга. Ше ги потърпя още малко, обаче приемам съвети с какво да им противодействам. А като имате предвид, че поне веднъж месечно съм им противодействала така, съветите могат да бъдат и по-неизвестни, и по-бруталнички така...

# 2 278
Мързе, Шопен, опера и Металика. Като не подейства - ръченица. На токчета.

# 2 279
......... обаче приемам съвети с какво да им противодействам........
https://youtube.com/watch?v=QRxyCLPGDA0&feature=share
На маХ, иначе няма да подейства.

Общи условия

Активация на акаунт