Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 99 358
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 2 250
Добър ден. 😊
Бърдче,още не съм се решила да я зарежа. 🤪 Ако го направя,ще се възползвам от предложението ти. Ся уж съм на най-"интересното". 😂
Бюти,дано се оправите скоро и всичко да се нареди! Стискам палци. 🍀
Сиросче,това вашето си е лудост с Кили. Аз си признавам,че такъв тормоз от куче/котка няма да изтърпя и верно ще го сготвя. 😂
Отивам да правя мекички-бухтички. 🤭

# 2 251
  • София
Бюти, втрещена съм от тази ситуация с определения брой дни за гледане на болно дете. Не е нормално. Дано всичко се подреди при вас!

И нашата маца, макар да е сравнително кротка като цяло, ни подчинява на себе си. Какво остава за кот от ранга на Кили! Laughing

# 2 252

Добро утро! Вземете си по кафенце и от мен. В болнични съм за няколко дни. Разпънала съм някак мускул между ребрата и таза от ляво. Ако е това де. Тъй каза доФтура. На обезболяващи съм, но май много не помагат. Всичко болно да оздравява бързо 🍀

# 2 253
Бързо да се оправят болните! Бюти, стискам палци да си мине операцията на време!
Ени, на Лореал има една много готина спирала, не е златна, ще ти я снимам и една на Мейбълин, които дори моите мигли правят дълги и хубави. Момичето, което ми поставя миглите ми каза, че е виждала и някакви бели въшки в мигли, които не са почиствани добре, не знам какво е това чудо, но силно отвратно ми стана. Те се позаплитат, с едно гребенче като спирала се сресват, абе не е за мен. Иначе който свикне и сенки слага и си чисти грима, аз не можах.
Не знам тук дали има брой дни за болно дете, но често майките роптаят като им кажат, че има сопол детето им. Ясно ми е, че ходят на работа и т.н. Нашата не е боледувала от ноември да чукам на дърво, но има 10 болни в групата им.

# 2 254
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Бюти, втрещена съм от тази ситуация с определения брой дни за гледане на болно дете. Не е нормално. Дано всичко се подреди при вас!
...

пантичке, дано все така си в неведение.
само подсказвам - бройката е еднаква и за едно и за две и за десет деца.
сега дали 40 или повече на година бяха съм забравила, но са за майката + децата Sad

# 2 255
  • София
40 са, и 20 с ЛКК комисия.

# 2 256
Снощи бяхме в приключение. Запуши ме се абоката и явно се спука вената, щото хем ръката отече, хем лекарството изтичаше. Часът 23:30. Въоръжени с абокат, АБ и придружаващи атрибути тръгваме към спешното. Отваря ни сестра, обвита в облак цигарен дим, зад гърба й тече купон, чуват се силни гласове и бурен смях. Стегнато обяснявам какъв ми е проблемът, а тя безстрастно отсича- в спешното не поставяме абокати! Точка! Вървете в приемния кабинет. Хлопна вратата под носа ми и се върна на купона. Замъкваме се в приемния. Злобна леля в предпенсионна възраст излайва срещу ми, че тя абокати не поставя и да отида в спешен кабинет. Обяснявам търпеливо, че идвам от там. – Ми не мога да съдействам, отговаря ми. Халапеньо губи търпение и възпитание и избухва мощно. Намесва се  и тумба цигани, които са довели родилка. Става страшна какафония и на онази й просветва да ме прати в родилно и там, забележете,  цитирам - ако акушерката благоволи ще ми съдействат…. Слава Богу, там попаднах на хора, които се отнесоха с мен адекватно и любезно!
Ама  ми е чудно защо се правят репортажи и защо се възмущават, ЗАЩО има бити медици! Отговор могат да получат във всяко спешно отделение, на тая клета територия наречена държава!
Не съм ви чела, надявам се вие да сте добре! Heart

# 2 257
  • София
О Кармелитка, да запушен е бил.
А вените как са ти, сега наред ли е всичко?

# 2 258
Мид, поставиха ми го над палеца, нямам вени...

# 2 259
  • София
Ох милата ми.

# 2 260
Ох, Карамелчик, измъчи се и ти. Съжалявам, че минаваш през това. Прегръдка!
Реакцията на медиците изобщо не искам да я коментирам. Поняга са ужасно нагли, безпардонни, без капка човечност. Да не говорим за любимото ми "не е моя работа". Нямам думи. Имам, но са много нецензурни.

# 2 261
  • София
Късмет си извадила с АГто. Малко могат да хванат вена на ръка. Тънки са и се пукнатини се ползват много тънки игли. Следи дали тече АБ.

# 2 262
Карамел, добре, че е завършило благополучно!
Ако помните престоя ни е спешното с МН, който го пуснаха в същото състояние, в което го приеха, с думите накарайте го да остане, ще го лекуваме
- От какво?
- Ми не знам и вдига рамене. Отговорът ми се изплъзна някак - малко ви бият.

# 2 263
  • Наблизо
Благодаря момичета,минахме през доктора..вирусна инфекция,дробовете чисти.Ще лежим днес,утре и..Дадох парацетамол и сега спи с мен,татето отиде за МКДоналдс,барем хапне нещо..
И другите болни да се оправят.

Карамела,ужасно!! Аз като дете имам ужасяващи истории от спешното в БГ..Това е една от най-главните причини да не се връщаме в БГ на този етап.Все за нашите се притеснявам обаче..

# 2 264
Бая съм посещавала спешни кабинети,та хич не се питам що ги бият! Извинявам се на единичните бройки,които все още имат нещо човешко,но повечето са потрес! Та и майка ми за малко да натупа един "доктор",едва я спрях. 😆
Карамелке,да се оправяш вече!
Бюти,и при вас да се размине.
Бобче,прати ми ги спиралите. 😘

Общи условия

Активация на акаунт