Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 99 349
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 2 280
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Питекантропите отдолу ни облъчват с мазна чалга. Ше ги потърпя още малко, обаче приемам съвети с какво да им противодействам. А като имате предвид, че поне веднъж месечно съм им противодействала така, съветите могат да бъдат и по-неизвестни, и по-бруталнички така...

Måneskin не помня кой ги пусна тук, но са... чак аз се нервя понякога Simple Smile Simple Smile

или любимците ми

# 2 281
  • Варна
Флорен, хич не ти погледнах десерта даже! Когато направиш за диетуващи звънкай! Яде ми се мазен дюнер, начи чакам 29.01 да се наплющя 😂
Не си сам черноработник, айде каня те в синдиката, че сама ми е скучно.

Флорен знае само финансово изгодни десерти. Хапваш една лъжица и се гътваш от сладост. На следващия ден отново така. Grinning
Идвам у синдиката, та заедно да си скучаем. Grinning

# 2 282
  • София
Що съм такава патка, че се чувствам виновна когато не съм!? Има в квартала един мъж, който не е съвсем ОК психически и проси пари от хората. Давала съм му два-три пъти и той се научи когато съм на работа да идва да си иска. Всеки път казва, че ги взима на заем, но разбира се, никога не ги връща. Виждала съм го обаче с парите да влиза в магазина да си купува алкохол. И спрях да му давам, защото днес левче, утре - две и те си вървят, а на мен ми с е е случвало да откажа на детето някаква дребна прищявка за тази смешна сума, защото съм пред заплата и съм с останали стотинки. Та преди малко влезе в офиса и му отказах. Нацупи се и излезе, а аз с чувствам виновна.

# 2 283
не давам. откакто една циганка в центъра на Русе ме прокълна, защото дадох на детето ѝ кифлата (купена с последнте стотинки), вместо пари вече на никого не давам.
искаш пари зз хляб - ето ти хляб. "ама аз искам пари..." и аз искам, но никой не ми го дава за черните ми очи.

# 2 284
Панди, и на тебе ще кажа - здравословна доза егоизъм действа прекрасно и на тебе, и на всички онези, вменяващите... дрисльо смотан, ше ми се цупи той...

# 2 285
  • Пловдив
Панде, ти пък...научи се да не го взимаш така присърце. Не ти е в полза.

Готвих, мм пуска прахото, кара синко на волейбол, апнахме и ся диван...оциклих се и ме боли корем Confused
Ааа и му свих в сушилнята новата тениска Stuck Out Tongue Winking Eye Утре отивам за нова...добре, че е 10кинта.

Последна редакция: нд, 22 яну 2023, 20:43 от mystic woman

# 2 286
Мисте, и аз като теб Head Band

Панде, хич не го мисли. Точно този човек не го заслужава.

Върнахме да позяпаме "Това го знам" - предаване за ученици, опитват се да отговарят на разни въпроси. Днес играят четирима единадесетокласници. Пълен потрес. Дунав мост се намирал в София, Белград е столицата на Румъния. Според предаването пък "По жицата" е разказ на Елин Пелин. Миналата седмица някой от участниците изтърси, че Кирил и Методий са дарили пари за създаването на Софийския университет. Боже, боже.

# 2 287
Панди, не го мисли. Решила, дала, не дала. Никой няма право, да упреква за това. Всеки си знае.
Бърди,  Close Дунав мост в София, Черно море в Арбанаси. Като това скапаняшко предаване, дето коментирахме. От де тая деградация, простотия, незнание. Потрес.
МН днес до обяда ме натегна с ОИ, ма в комплект бързо ни се получава.  После беше яж и леж. Докато спаха домашните,  не скучах.  Патешка супа за душата и кекс. Доволни са, аз трижди.

# 2 288
От години дарявам само чрез Уницеф за Уницеф...директно при получаване на заплатата, сумата която съм заявила.
Панде, ако съм на мястото на този нещастни и знам, че там където съм получила два пъти..,ще получа трети..,ще се пробвам.
Не давам на просяци от много отдавна. От точно толкова, отколкото и аз като ДобрЕ отнесох благопожелания за баничка  с боза.
Бърд, такива са нещата.,.Килеша върви по този път отдавна.  Щерката поне наполовина го вървя. Такова е днешното образование. Успокоявам се, че предстои тяхното дигитално време и те и само те ще умеят, или поне се надявам, че ще умеят да си го живеят. Отстъпваме рано или късно на новото поколение...дано им е лесен живота. Поне малко по - лесен от нашия.

# 2 289
Отказвам да повярвам,че всичко е от образованието.Ние пък, когато имаме възможност,гледаме "Последният печели". Понякога се случва,и големи синковец да присъства,и на някои въпроси отговаря вярно,за разлика от нас.Като го попитам,от къде знае,в смисъл,дали са го учили,в повечето случаи отговорът е отрицателен.Обича да ровичка в Гугъл,в мапс,гледа само НатГео,и поназнайва доста неща.За мен е по-важна общата култура,от колкото да знае ковалентната връзка на някои елементи.
Пак се изсипаха гости по никое време,в неделя 🙄.Никакъв такт нямат тези хора.Сега Шефа е превъзбуден,аз нервна,а след 8 часа трябва да скачам за работа.А за да съм в що годе настроение и адекватна,имам нужда от толкова сън.

# 2 290
  • Euskal Herria
Седнах да си видя кръвното (един вид контролно; мъжът ми днес е зле, та реших и аз да тествам апарата  - дали е верен) и някак се сецнах/захапах. Вярно, леко е засега, ама как може, дее, ей така, от нищото. Тоя път веднага взех диклак, дано утре вече да се движа нормално.

# 2 291
Нормално и естествено е да отстъпваме и да идват младите след нас. Времената са по-други, бъдещето е пред тях и за тях, но би било хубаво да влязат в него с малко повечко обща култура. Не мисля, че вината е само в образованието и учителите, макар че и те имат немалък принос. Не ми се иска да звуча като някоя злобна дъртофела, но е тъжно във времена, в които цялата информация е буквално в джоба ни, да не знаем елементарни неща. Пък де да знам, може и именно заради лесния достъп до информация да не си правим труда да знаем и помним, защото винаги можем да проверим.

# 2 292
  • Euskal Herria
А особено страшно е, когато видиш какви нелепици ти пише лекар. И то за елементарни неща, които се учат в училище, че даже и от обща култура се знаят. Ако не го бях видяла с очите си, нямаше да повярвам. Потресена съм! А за некадърността да не отварям дума.

# 2 293
пия си първото кафе за деня и слушам музичка.
няма причина, е нещо не ми е...

# 2 294
Именно, Бърд, ти го каза. Всичко е достъпно на клик време. Аз затова казах- те са дигиталното поколение, което няма нужда като нас да помни...щото го има само в библиотеката....та така си представям нещата. Не, че съм съгласна с което, но това е бъдещето. Няма как да се промени...И да, в образованието е проблема. Изостава и то много, за бъларското говоря. Вече не е нужен старият начин на обазование..отдавна не е нужен. Ако зависи от мен, ще дам акцент най- вече на правопис на български език.  Всичко друго е на клик разстояние.

Общи условия

Активация на акаунт