Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 99 369
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 2 295
  • Euskal Herria
Тринки, за правописа съм съгласна.  С останалото - не. Лесното намиране на информация не изключва запомнянето и знанията, просто ги подпомага и обогатява. Трябва да се учи и помни, за да може тези знания да се прилагат на практика, без да се разчита, че за всяко нужно действие трябва да отваряш и търсиш инструкции в нета.

# 2 296
Да,Янче, но няма подход и традиции, за което. Те не са като нас едно време. Нямат нуждата да запомнят, само защото ще чукне където и да е в Интернет и ...ще го има. Такива са. Нямат навика, метОдата..нуждата да се напрегнат. Нямат. И ако не им е интересно и не ги заинтригува чисто лично или от изгода...ами няма да си направят труда.

# 2 297
Да, лесният достъп до информация ни прави по-мързеливи, така е. Но за да си извадя телефона и да потърся информация, трябва да проява интерес и любопитство. А провокирането на интерес не е работа само на образованието. Иначе да, съгласна съм напълно, че образованието трябва да се промени и да бъде по-гъвкаво. И за правописа съм съгласна. Той конкретно изобщо не е проблем само на младото поколение. Като гледам как пишат моите набори и по-големите от мен, направо се хващам за главата.

# 2 298
Бе я си сипете по нещо и дишайте. Хубаво, лошо, харесва ни, не ни харесва...ние все повече отиваме на динозаври, светът е все по-малко наш.
Не знам дали усещате, ама почваме да звучим "ех, а по наше време...".
Лесният достъп до информация наистина разказа играта на обработката на същата, но всичко ще се намести, споко. Имайте малко вяра в децата, съответно в нас си, щото крушата сливи не ражда.

# 2 299
  • France
И аз като Шугар

Ох, малкият не ще да спи и малко ми остава да му извия вратлето. Гррррр.

# 2 300
А, дишаме си, споко Simple Smile
Ясно, че ние (или хайде аз конкретно) едва ли ще успеем да променим нещо, ама това не пречи от време на време да мрънкам и недоволствам, защото "по наше време беше по-хубаво, ехеее" Simple Smile

# 2 301
Бе я си сипете по нещо и дишайте. Хубаво, лошо, харесва ни, не ни харесва...ние все повече отиваме на динозаври, светът е все по-малко наш.
Не знам дали усещате, ама почваме да звучим "ех, а по наше време...".
Лесният достъп до информация наистина разказа играта на обработката на същата, но всичко ще се намести, споко. Имайте малко вяра в децата, съответно в нас си, щото крушата сливи не ражда.
Абсолютно!
Спортувам, ве...Абсолют е таз вечерната ми фитнес програма 😁 Иии,да, ще се наместят нещата с годините..не ги мисля децата. Ей, ся привиках Килеша.
-Къдяй, питам,  Дунав моС?
-Амееееуее, на р. Дунав 😂
- Тъй,дееее, казвам. А,къдяй тъз речица?
- Е, ти пък...в Русе 👏
-А Белград дей, бря?
-Ама кво ти стааа, Гоше/ тъй ме нарича сега /🫢, в Сърбия, не знаеш ли?
При - Ой, на мама ГениЙчитУ...избяга от стаята с двеста 😁🤣🤣
С'покоих сЪ 🥴🤣🤣🤣

# 2 302
  • Euskal Herria
На, само да си рекла нещо недобро за Килеша... Wink.

# 2 303
Тц, тц, горкият Килеш, изпит по никое време си му спретнала Simple Smile

# 2 304
Днес да не са се наговорили всички чавета да не спят?!? И мойта киселичка не щя да заспива. Да се чете рева за всичко - искам шоколад, цяла нощ ще си мисля за шоколад, не обичам да ходя на градина (това е за пръв път от началото на учебната година), не искам кака да ми пие от чашата, тя ми взе възглавницата…Докато не легнах до нея да я усмиря, само се чудеше за какво да ревне.

Моите наблюдения от образователната система е, че от зор да правим децата супер образовани, накрая нищо не научават. Учебните програми са безумно усложнени, за сметка на това учебниците за нищо не стават. За тестовете, които правят, да не говорим. Едни и същи теми по История се повтарят през 2-3г. и все липсва връзката между събитията. По математика очаквам в първи клас да смъкнат квадратни уравнения и да им отпуснат час за теория и час за упражнение, преди да им пуснат тест на формулите на Виет.

# 2 305
  • София
Добро утро! Аз се успях, ама и вие къде сте?

Вчера, пардон днес, се прибрахме късно, пардон рано, и сега гледам като теле. Поне да бях пила, защото така се чувствам. Аз съм на работа, МН е в отпуска да ходи на лечебен масаж на кръста, че е Робокоп, дъщерята има почивка. Сърдита съм им. Пък.

# 2 306
Добрютру.

Тук съм, тък съм, тръгнах одеве да се включвам по снощната тема. Писах, писах, пък реших, че не е тема за понеделник сутрин и изтрих Simple Smile

# 2 307
  • София
Добро утро.
Ули, добре си направила.

Спокойна да е седмицата.

# 2 308
Дано, Мид.
Добро утро!

# 2 309
Добрутро и от мен!Спорна и лека да е седмицата!

Общи условия

Активация на акаунт