Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 99 397
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 2 370
  • тук и там
Бюти, бързо оздравяване!
Довечера аз съм на лекар, и ще ходим цялото домочадие, щото е на другият край на града.Та с ММ ще ходим да вземаме каката от училище, след това малкото от занималня, след това отиваме на лекар.Аз ще съм на преглед, те ще чакат.
Преди месец и половина  съм си взела час( за специалист), и не ми се отлага..
Един боб сложих, защото няма да имам време да приготвям вечеря довечера.
Пия обедното кафе и може и да се пробвам да направя дом. тренировка. Миналата седмица направих "цели "две..Оф, тегава работа.Няколко седмици ще ми трябват за да свикна, ама до тогава...

# 2 371
  • Наблизо
Почна да пие,а и аз съм гадна майка и навирам бутилката в устата..За яденето обаче не знам как ще стане.
Много се надявам да успеем да се вдигнем на крака до петък.Засега няма Ален език,че да е скарлатина.Утре също оставаме,в сряда ще спеша ММ да остава.
Чета сега за възможностите ако ти е болно детето.Освен тези дни,които имам на моето работно място,имам право на още три.По закон и неплатени.Оттам нататък…
Леко ви завиждам в България.

# 2 372
  • Euskal Herria
При скарлатина гърлото е малиновочервено. Около устата - от носа към брадичката, кожата изсветлява, образува се жълт триъгълник (образно казано). Обривът е по-скоро като плака, не отделни пъпчици с връх, както е при варицелата. При скарлатината имунитетът е краткотраен.

Лека и здрава седмица, вещички! Дано болестите почват да отшумяват!
Аз отивам да се боря с парното, че от снощи пищи за някаква грешка.

# 2 373
Ако не се храни, не е такъв проблем. Важното е да пие течности, за да не се обезводни.

# 2 374
Килеша е карал скарлатина. При него започна много рязко и жестоко, с разстройство...до обезводняване почти..Като напръскана с червена боя е кожата, на ситни, ситни точици. Изкара я много зле.
Но пък варицела не е..което ме притеснява. Исках да го ваксинирам миналата година и ...забравих. Ще говоря с личната да отметнем тая работа.
Боядисах двата косъма аз. Изтеглих плановете днес за по- отрано, че издърпахме спорта за тази вечер с колежката.

# 2 375
  • София
Търти, все забравям да те попитам има ли развитие около казуса с ароматната колежка?

# 2 376
Хади честита ни у Филибето грипен вакейшън, от сряда, 25.01 та чааааааааааааак до 06.02............

# 2 377
  • София
Вие не бяхте ли вече веднъж в такава? Завиждам люто. Laughing Точно сега ще ми дойде по поръчка грипна ваканция, че се чудя как да наглася едно ходене по доктори на Пантата без да отсъства от училище.

# 2 378
  • Пловдив
Хади честита ни у Филибето грипен вакейшън, от сряда, 25.01 та чааааааааааааак до 06.02............
ко? нееее...
Т.е утре са на даскало?

Последна редакция: пн, 23 яну 2023, 16:15 от mystic woman

# 2 379
# 2 380
  • Варна
Здравейте, общество!

Гледам обсъждате младежта. Ще се справят децата - адаптивни са, отворени, информирани, ще оцелеят. Simple Smile

Дядо ми се възмущаваше, че не чета Тургенев и Достоевски в оригинал, да се докосна до необятната руска душа.  Майка ми пък ми пробутваше Жан Пол Сартър и Декарт. Хубаво, че не ме караше да чета в оригинал и да обсъждаме декартовата координатна система, която повлиява на съвременната аналитична геометрия. Grinning Сега аз на големия ми син се опитвам да пробутвам приказки от моето детство, той ми вика : " дай ми " феята от захарницата" или някой комикс". Повтаряемост. Криво- ляво се справяме и без класици в оригинал, и разни философски учения и гурута. Всяко поколение с особеностите си и нуждите на времето си. Simple Smile

Търсех к'во туй нящо " only fans". Joy

Приятна, спорна седмица и здраве! Simple Smile

Последна редакция: пн, 23 яну 2023, 22:20 от floren

# 2 381
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
позакъсняла, затова пък с плонж се мятам в темата Simple Smile
вместо с Под Игото  в 7 клас може да се започне с Чудомир още от детската градина Simple Smile проверено три пъти - хем започват да разбират чуждиците, хем им е смешно и интересно.
 а Вазов е най-добре да се започне с "Чичовци". па може и да не се продължава. Wink
не искам да кажа нищо лошо, но стигнете ли до "ЛюлЕка ми замЕриса" значи сте прекалили.
руските поети е най-добре да се четат в оригинал. никой превод, даже най-добрия, не предава музиката на стиха.
важи  за английския.
Simple Smile френски не владея, езикът - също и не мога да се изкажа от опит, но предполагам, че и там е същото.

# 2 382
Бюти, сега важното е да оздравее малчо, операцията по-късно. Лекарите ще ви кажат, но за мен в сегашната ситуация по-добре да се отложи. Прекалено рисковано ми се вижда да се прави. Бързо да оздравяваш и ти.
Аз в обедната почивка отидох в Техномаркет и купих пералня. Модела, който си избрах там в момента е намален. Доставиха ми я, сега чета книжката и се кръстя. Трябва да извадя книжката на старата пералня, сигурно и там е изписан апокалипсиса и всяко изречение завършва с "опасност от токов удар, пожар или теч", та да не се шашкам. Сега трябва да се свържа с майстора, който ми ремонтира нещата да дойде да демонтира старата и да сложи новата.

# 2 383
  • Пловдив
Уинд, честито! Със здраве да я ползваш! Simple Smile

# 2 384
Благодаря, Мисти. Дано да съм уцелила.

Общи условия

Активация на акаунт