Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 99 398
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 2 385
  • София
Уинд, честито и от мен!

Съгласна съм, че новото поколение може да оцелее и без да чете класиците, които ние сме чели на времето. Че то дори мен мои връстници ме гледат особено, когато кажа, че предпочитам да чета класици вместо съвременни писатели. Затова в последно време започнах да си тегля от интернет съвременни книжки, да не съм толкова изостанала от историческата си действителност. Simple Smile

Държах се много невъзпитано на касата в магазина преди малко. Grin Не бях пряк участник в разговора и ситуацията. Само си чаках реда. Слушах как един татко обясняваше на малкото си дете, че "ей сега какичката ще маркира ...( не чух кое) и ще ти го даде". Съжалявам, но съвсем спонтанно се изсмях на глас, защото "какичката" видимо е на възраст да има внуци.

# 2 386
Търти, все забравям да те попитам има ли развитие около казуса с ароматната колежка?
Не помня точно кога проведох разговор на 6 очи с управител и регионален, може би и към края на 22- ра. Отново. Оттогава да съм се засичала два, три пъти с колежката.. от по- далеч...Бяха празници, после тя отпуск, сега аз. Та още не мога да дам категорично мнениЙ 😏 Вдругиден като се завърна на тръстиката и се завъртим в тръстикстъпка...ще рАзбера.

Абе като си спомня що глупости съм изчела,  тва извън училищния материал. Щото пък последният малко ми беше...та не знам и аз.Много четях. Пот път и над..каквото хванех. Колкото много аз, толкова моите деца хич...О, времена! О, нрави...

Уинд, честито! Аз от мойта книжка за пералнята гледах в началото само програмите. Да свикна кое на каква програма..Даже не я знам къдеЙ сега..

# 2 387
  • София
Търти, дано се окаже резултатен разговор!

Книжката за пералнята аз много я уважавам. Не си давам зор да помня програми. Нагласила съм на една програма, на която пера ежедневното пране и само връткам градусите и силата на центрофугиране. Но когато пера по-различни от ежедневните дрехи, веднага вадя книжката. Веднъж си казах, че няма да я вадя, защото бях сигурна, че си спомням кой номер програма ми трябва за деликатните. В последния момент сякаш някой свише ме ръчна да погледна все пак книжката. Слава Богу, защото иначе деликатното пране щеше да се изпере неделикатно.

# 2 388
Вчера изневиделица конвекторът замириса на изгоряло и спря. ММ нали е оправен,смени нещо си там,оправи го,работи ся. Одеве тръгвам да готвя зеле с месо. Включих фурната,но раничко я засилих и викам ще я спра за малко. Включвам вече да пека манЖата-не ще. Ни свети,ни пече! 😨😰😤 Оплаках се на Мм,той вече се кръсти и си кълне дните. 😂 След малко си седя и хоп-светна фурнЯта,загря,почна да бълбука зелцето с прАжолките. 😁 Кво се случва,не знам,ама неЙ на добре. Казвам му на МУ да викнем отчето,да ни прочете една молитвички,да прекади (така ли се казваше?),той ми се хили,че съм луда. Ми то бива невървеж и каръщина,ам вече не се търпи!

# 2 389
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
да не би да е от модерните, с отложен старт. Simple Smile
водих Горинич на зъболекар. микрокариесче има, три доктора дойдоха да ни уважат, упойка му слагаха... свят ми се зави.
мислех и аз да ида, но с тия салтанати, ще оставя за по-натаък. прекалено ще ме обгрижат. Simple Smile

# 2 390
Добра вечер, обществото!
Ще съм кратка, защото съм гроги. Мнооооого тегаво тръгна седмицата.
Уинд, вярно и дълго да ти служи!

# 2 391
Добър вечер и от мен.
Аз не знам дали ше съм кратка или ше ме тресне графоманията.
Имах идея да правя пилешка супа, защото фиксирах сред бурканите зимнина да се гуши един с пилешки месца в него. Да, ама като го отворих, нито месцата бяха пилешки /ми от някво друго пернато/, нито миризмата беше хубава, нито вкусът. Та направих зеленчукова супа.
И да се оплача - моите супи никога не стават като на баба ми или като на свекърва ми. Сегашната я застроих с яйце и кисело мляко по съвет на втората и ше видим кво ше излезе.

# 2 392
Гурели на едното око при дете  може ли да е конюнктивит?

# 2 393
Бобч, не е задължително. На Беболина се беше получило при едно разболяване и мина с капки за три дена.

# 2 394
Може, пробвай с масаж на слъзното каналче  за всеки случай. Зачервени ли са?

Сиросче, хайде както е тръгнала тегаво тъй утре рязко да се оправи.

# 2 395
Едва ли, Ули. На батак,  зор и нерви отива работата. Head Band

# 2 396
Мда... Познах... Не стана като техните.

# 2 397
Може,Бобчи. Дребата само на едното имаше,но аз започнах да й капя и в двете,за всеки случай. Декс тобрин май се казваха капките,ЛЛ ми каза тях да взема. И трябва да переш калъфки,кърпи и т.н. всеки ден.
Добри,не е,душко. Просто си се бъгна нещо,ама оправи се,успях да сготвя.
С малката решихме да правим кексче в чашка,то стана гигант! 😂 Изскочи малко,но го хапнахме.

# 2 398
Добра вечер, обществото!
Ще съм кратка, защото съм гроги. Мнооооого тегаво тръгна седмицата.
Уинд, вярно и дълго да ти служи!
+1 🙄.Неам сили,неам нерви.

# 2 399
  • Пловдив
Мързи, аз така с ориза Grinning ма вчерашния с гъби ми се получи Wink
Ко стана а купонджиите отдолу?

Ходих до Молът за тениска, взех още една...тва дет му снимах не го удобри, ко ще...Незнам тая ваканция как ше го изтрайвам да нищоправи 🤨 🧐
Застраховката подновявах...пазарувах 2,3 неща, ма утре повече.

13сче, начи нечетенето ней по наследство, нали? Че по едно време се притесних...оти и аз недолюбвам книги Blush

Последна редакция: пн, 23 яну 2023, 20:31 от mystic woman

Общи условия

Активация на акаунт