Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 99 405
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 2 400
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
мисти, преди нова година накупохме доста тениски от синсей. две-три с края на света, една наса, няколко други е нам-кой-си и морти...
всичките одобри магарето. даже се пусна един ден с НАСА тениската на училище. под пуловера, че иначе не може.

# 2 401
Питекантропите отдолу послушаха малко Мейдън и спряха Stuck Out Tongue Winking Eye Бях им подготвила и Марша на валкириите на Вагнер, но ще остане за следващия път...

# 2 402
Ей така съм днес. Първи работен ден след отпуската ми е
https://fb.watch/iezIZtyktf/

# 2 403
  • Наблизо
Цял ден държа ръчичка.Хапна пуканки малко и данонино.Следобеда беше активен,не спа и си игра,температурата беше поспаднала и одеве заспа на дивана..40 градуса.
Утре ми е свито за лекаря,а и ще ходим с градския транспорт.Колата е на ремонт..Ще сложа детето в количката.
Единствено съм доволна,че пробвах бокс Хело Фреш и ни хареса.Скъпичко е,но пристигат с всичките продукти за рецептата и за трима души .Не хвърляш нищо и не мислиш какво ще готвиш.

# 2 404
  • sf
Наспорт! Чакам мосю Тийн да се прибере от фитнес и си лягам. Правих пилешки сърчица, ама нещо не ми бяха уау 🙄 пийнах едно винце по тоя повод. С Раянеър си стисНахме ръцете на 47 евро 😆 шефът ми одобри отпуската, до тук добре. Нещо с диетата не се разбираме , ама квот' такоа. 🥴

# 2 405
Ули, червено е едното и сякаш леко притворено. Утре сме на лекар, съвсем случайно имаше час в Супердок.
Ени, ок. Почвам от утре.

# 2 406
  • Пловдив
Бобчи, да минава!

Бюти, при вас също!

Донси, за кой месец купи? Аз плюх в пазва 3 пъти като видях цените за май 😵 и то за няколко дестинации...напрау...ще ни развалят плановете Confused

# 2 407
  • sf
За март. Забелязала съм, че след април цените скачат.

# 2 408
Наче, не че нещо, но моЕ се гордеете с мен си 🤣🤣 Задобряям, почивките стаат все по- малко. Днес вече нацелих ритъм, дишане, доволен. Само тряя си взема някакви ръкавици, чи ми се смръзнаха ръцете 🤨 Шапка също.
Бобч, това е много заразително и сърбящо..горкото мъниче. Лайка направи и промивай отвътре навън очетата, докато набавиш капките. Не си пипай твоите очи, докато обработваш малечка ☝️Пране на високи градуси.
Сис, същото ми прати щерката на нейния рожден ден, щото бях и купила обещаното, но се правех на приятно разсеяна и тя кво ли си е казала - мойта нещо ме забраЙ😁
Ударих едно чайче да си стопля душичката. Ся през банята та в леглото. Утре последен ден отпуск 🥴
Мист, ней наследствено, спокойно.. де да беше 😁 Иначе ние си минахме реда с грипната ваканция, оформят ги та пушек се вдига 😏 Тръпна..

# 2 409
  • Варна
Ули, червено е едното и сякаш леко притворено. Утре сме на лекар, съвсем случайно имаше час в Супердок.
Ени, ок. Почвам от утре.

При конюнктивит окото отделя и секрет. Утре сутрин ако детето се събуди със залепнал клепач вследствие на изобилен жълтеникав секрет, то е голяма вероятността да поставят диагноза конюнктивит. Моите няколко пъти ми носеха тази гадост от градината, че веднъж и аз се заразих. Imp
Капки Тобрекс препоръча нашата педиатърка и както спомена Ени - много пране.

# 2 410
  • Наблизо
Май май сме със скарлатина.Температурата не спадна..сега го измих под душа и мааалко поспадна,но забелязах червенина под мишниците и над слабините.Гърлото не изглежда алено,но кой знае не виждам добре навътре.Единствено не се вписва кашлицата,която имам и аз.
Направо утре ще звъним да отменяме операцията.Кой знае кога ще ни дадат дата.Сигурно догодина,тъй като графикът се отвори януари и побързахме да вземем първата възможна.А и детето му е зле,на мен ми се плаче и на всичкото отгоре само пресмятам колко дни ми остават отпуска.

# 2 411
Beauty, с мислили ли сте вариант да го оперирате в България? Примерно през лятото? Защото, ако наистина ви дадат час за догодина…не знам, много е далече.

# 2 412
  • Euskal Herria
Бюти, езикът също е малиновочервен при скарлатина.

Черпя виртуално с тиквеник. Любим у дома, за нула време става.

# 2 413
  • Наблизо
Ох не забелязвам такова нещо.Обаче температурата си върви,пак е с 40.Сега пак дадох парацетамол.Интересното е че не се поти,значи не успявам да я сваля напълно.
Ужас..
Не съм казала на майка ми какво става,ще се шашне серизно…

# 2 414
Бюти, такава Т не можеш свали само с парацетамол. Хексалгин, аналгин? Компреси със студена вода на челото, китките на ръцете, крачета.
Утро.

Общи условия

Активация на акаунт