Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 98 031
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 2 505
  • тук и там
Оф, каката се върна и каза ,че имат въшки  в класа. Две момичета. Едното има братче в градинска възраст, пък по градините тук редовно си циркулират.Уж ги били мазали, и въшките били мъртви..
Аз въшките не ги познавам, пък и съм със слабо зрение. Имам едно за пръскане за превенция-чудя се дали ще върши работа..Имам и направо за въшки май препарат, ама каката не дава да я мажа, щото нали-не била сигурна че е успяла да прихване от съученичките си ..Мен ме засърбя косата още като чух за въшки..Дано да не въшлясаме..До сега не са хващали, ама все някога ще се случи..

# 2 506
Кайсия, Тили вече ти казала накратко. Само ще добавя, че България Еър от нашата дестинация не превозват животни в каргото. По принцип превозват, с едно изключение в Европа. Та с кучето пътуваме само с автомобил. Съответно за кратки ваканции не пътуваме заедно, защото няма как да си причиним 2х2000+ км за 3-4 дни. А през пролетната ваканция не планирам да прахосам много дни отпуска, нито дни за работа от чужбина, защото си ги пазя за лятото. Ще пътувам с децата към България, ММ остава. После аз се прибирам, а към края на ваканцията ще отиде той за няколко дни и ще се приберат заедно. Нашето куче няма да понесе престой в хотел. Евентуално обмислям да го запозная с една колежка, която е pet-sitter (любимецо-гледач Joy ) и да ѝ го оставяме за някой друг ден. Ама и това е сложно, защото е голям и силен, не на всеки е склонен да върви, без да се дърпа и да се подчинява, ако го нападне друго куче, няма да се замисли да отговори, пък не всеки може да реагира правилно и по-скоро не ми се рискуват разправии. Та така. Ако взимате куче - имай го предвид.

Чакам в Европа да стане като в Щатите, да пускат кучета придружители в салона и да можеш да декларираш куче-придружител за всякакви психо нужди.

# 2 507
  • София
Кайсия, аз за превенция капвам няколко капки Чаено масло в шампоана за коса. Мисля, че има ефект.

# 2 508
  • Euskal Herria
И ние заради това пътуваме с колата, когато се прибираме за ваканция в България. Рошльо всяка година прекосява Европа - 2 х 3000 км. Той е така залепен за мен, че дори когато ходя при дъщеря ми, първата седмица седи до входната врата и ме чака, отказва храна, понякога и вода не пие. Хем си е вкъщи, с мъжа ми.

# 2 509
Кайсия, ето ти идея за лесна спешна превенция - ако има преса за коса, мини я цялата на тънки кичурчета.
Поне месец слагай масло от чаено дърво зад ушите или в шампоана или и двете. При съмнение за налазване - обливаш обилно косата с вода за уста / синия листерин върши работа/, да поседи с нея под найлон за час-два и се мие. Отмива се лесно и не остава мазно или мирис.

# 2 510
Аууу, Кайсия, сега дочетох за въшките. Явно са пламнали. И в групата на дребната от вчера една майка сподели, че детето ѝ има. В Гардери било пълно. Между другото майката на детето миналата седмица ми препоръча превантивен препарат. Няма, братче, превенция. Чудя се от вчера как да се сдобия с една ампула Неостомозан, ей така да си имам. Ще взема и да ѝ мацвам от чаеното дърво на сестра ѝ.

# 2 511
  • Пловдив
Купих Синулани-Минулани, пари на вятъро и ся лЕжа, носа запушен. Вързах и гърлото, ама не ме боли сега..носа и синусите за проблем Head Band дишам през устата и ми ми е гадно. Мръъъън!

Последна редакция: ср, 25 яну 2023, 16:42 от mystic woman

# 2 512
Ау,Мьос,не даваш вид на толкова агресивен човек 🤭.Радвам се,че котето е добре вече!
Мистева ме беше подмамила да зяпам в Мангото.Аз хубаво гледах,но и бая поръчка направих 🤫.Полакомих се,и си поръчах няколко чифта дънки.За пръв път си уцелвам номера,и ми заспаха!Но от двата модела не съм много очарована.Я кажете,прави дънки,надолу крачола стои като чарлстон,дали са много демоде?Моделите сега не ми се търсят да ги покажа.

# 2 513
  • тук и там
Мьос, много благодаря! Flowers Hibiscus Тези трикове не ги знаех. Имам и преса и листерин(зелена). Отивам да я подхващам каката..

# 2 514
  • Пловдив
Ренко, аз па не случих Confused едните възтясни, другите мнооого широки...то крАчол, то чудо Astonished  Могат 3 поли да излязат от него...ще върви в контейнера на черв.кръст...другият чифт на зълвата. Добре, че са по 13лв.

# 2 515
Аз и без това ходя предимно спортно,та с кецове ще са добре.Обаче верно бая крАчол 😂.Да не съм като карикатура отстрани се притеснявам .А,моите само едните бяха 13 😬.Ако са 42,и ми аресват,да ти ги откупя?

# 2 516
  • Пловдив
С крАчола взех 44 уж да ми по-свободни, ма то...и да дъъълги, па аз съм 1,70. За кви хора в тоя модел идея нямам...
Ся едни мноого готини ризи чакам за по 11лв Simple Smile ама кат няям дънки по тях ше се пусна Stuck Out Tongue Winking Eye
Искам черни и не ми уйдисват и тва е.

# 2 517
  • София
Ох, сега се върнах да прочета на Карамелчик драмата с пикливия съсед. Кара, разбирам те и напълно те оправдавам. Малко мине било.
Имала съм подобни преживявания, направо откачах. Аз, с бебе на ръце, почти заточена в нова къща, в нов квартал, в три посоки около мен строежи на нови къщи също (тип прогимназии). Аз хормонална буря, строителите - няколко десетки общо, междинно звено между амебата и питекантропа. Всеки вадеше и пи%#@ше с лице/пи*ка към нашите прозорци. От три страни. Ако сте чули легенди за луда родилка нападаща (само словесно) пикльовци те и обясняваща им къде да си наврат трисантиметрието следващия път, е, аз съм била.

Три пъти пиша питекантроп, все на пикекантроп го докарвам, тамън по темата.

# 2 518
Ох,са трябва да кажеш,и ризите от къде 😂.Не ми се рискуваше с 44,и по-добре,че не съм.
Шефа от един час си разопакова дрехите,облича и съблича 🤣🤣🤣

Последна редакция: ср, 25 яну 2023, 20:09 от Ренко

# 2 519
  • София
И, сладък Шефчо, здрасти! Heart

Общи условия

Активация на акаунт