Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 98 000
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 2 520
  • Пловдив
Детското в Манго е супер, знае Шефа Wink
Ей я ризата Simple Smile  М пуснах.
https://www.mangooutlet.com/bg/women/blouses-and-shirts-long-sle … 145.html?c=87&n=1

# 2 521
Как не съм ги видяла,тюх.В М-ка няма начин да се побера.
Да,на детското е сравнително добро качеството,като за тези цени.Щото Синсей например са боклуци масово,Пепко и ХМ е на късмет,а Манго досега не са ме разочаровали.
И да похваля батко му!Доста добър успех има, въпреки почти нулевите усилия от негова страна.Класната е много доволна от класа им като цяло,от няколко години не са имали толкова силен седми клас.Ще го наградя с пилешко хапки 😂

# 2 522
  • Пловдив
М да...моя израстна с техни якета, ма ся вече няма кат за него нищо.
Браво на баткото! И моя е мнооого добре. Пу-пу! Иам 6-ца по математика...Оообаче, нали все има... Класната им, която е и по предмета ще отсъства дълго. Притеснен е че новата не е ок. Искал си тяхната, обяснявала хубаво...еми, живот. А тъкмо му пасна...
Нас не са ни уведомили, а в Школо има ново име под класен ръководител 🙄 🧐 Аз обичам да съм информирана.

# 2 523
Ъъъъ,кой и защо изтри Натаел?Не е неадекватен като друг мъжки индивид,че да го докладвате?
Тъпо,че не са ви уведомили 🙄

# 2 524
  • Пловдив
Кво написа?

# 2 525
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не съм разбрала, че е трито.
Sad някои хора нямат с какво да си играят и само цъкат на триъгълничето май Sad

# 2 526
Отговори ми на питането за дънките.Бил виждал в Бургас момичета с описаните от мен,и не било смешно,добре им стояли.Само това,нищо друго!

# 2 527
  • Euskal Herria
От миналата година предлагат тези модели, явно модата се връща. Тук доста голяма част от дамите ги носят.

# 2 528
Мистиче, Синулан спрей е доста отпушващ. Препоръчвам. Ама за два дена няма ти мине, да знаеш. И един спрей с прополис има, брутален е.

Манго сега ще го пощяяяяяя...

# 2 529
Хей,привет!
Бюти,Дечко как е,как се чувства?За теб няма да питам...?Леле,в повече ви идва.Не мисли сега за операцията,недей да се ядосваш.
Фил,кАжи честно?Ай стига вече боледувахте!
Яна,а ми твойто злато?Беше писала,че е с висока температура?

Да оздравяват всички!Да се бях обесила на ваше място. Confused

Карамелка,евала от мене!

Аз съм голяма овца.Реших да кръцна на детето бакендбардите и малко отзад косата, понеже много дълга станала и ме дразнеше.Хубу,ама кръцнах и малко зад ушето. Cry Той май не разбра много,само едно "Ъъъ" каза,ама аз се ядосах на мене си много.Много.

Питам ММ какво иска да сготвя днес,а той казва  Ее,нали ти казвам отдавна,че искам "китайски" спагети.А бе,викам,нормалните мъже искат мусака,пълнени чушки и подобни,той китайски спагети искал.Ми,вика,нали ме питаш..
Та след малко това ще правя,или по-точно ще опитам да направя.

За да напиша този пост,малкото гледа Маша и Мечка.Изобщо не знам как се справят родителите, които Не позволяват тв и детски.

# 2 530
Ако става на дума за дънки тип чарли и аз си взех няколко модела. Много харесвам. Даже бях забравила едно отпреди 15- на годинки, та и него си подносих отново 😁 Сегашните, които взех пък, ги взех и над глезен 😁 Хем чарли, хем кат рибарин 🤣 Имам и дългички, де.
Добър ден.
Минавам на визитация 😅 Болните вече оздравявате, нЪл?
Като за първи ден...биваше на тръстиката. Много стока, но ставаше, няяше много " пациенти" 😆
Ще пийна едно кафенце ся..
Оборудвах се от уайкикито с чифт ръкавици и ...ушанки 🤣 ДеЦки 🤣🤣  на котЯнца 😂 Ми търсих в дамския раздел...няяше. Пък и намалени ги уцелих, тамън.

# 2 531
  • Пловдив
Ясно...

Мързи, влача се отдавна, аз ма вчера пак се завърна без да е минало 😔 Ся дишах над тенджерата, мааалко е по ок.

# 2 532
  • France
Чарли панталоните отново излизат на мода.
Ох, този следобед и 3мцата цъфнахме с 39. Аз и двете зверчета. Ооох.

# 2 533
  • Somewhere in the World
Лелее, Карамелче, този малко си го била! Егати туземците баща и син.
Ти остави това, ма лошото е, че нивото на всякъде мнооого ниско.
Много ми е мъчно като чета за толкоз болни, и кат кажат пази се- ми пазиш се, ама то не пита.
Бързо да се възстановяват и дечица и големи, че Аман. То се измъчихте и Карамелчето, и Фил и Бюти!
Цяла нощ сънувах че имам бебе и го обгрижвам и като ме почнаха едни шамари от сутринта, то служебно, то лично - ужас!
Ама и това ще мине.
Сис, как си ти? Сетила съм се за твоите курсове- как вървят? А Беболината какви ги върши?

# 2 534
Напоследък ми прави впечатление, че доста носят чарлстони. Аз не смея с тия къси краци, но на другите ми харесват как стоят. Манго няма да гледам, ооом, не. Обаче се вихря в абаутю, една поръчка взех, чакам още две. Дънки заредих доволно преди време, дебнах по промоции, купих и оттук, та уж засега съм се рахатясала поне с тях. 

Скапах се днес и още работа имам, главата ме боли едно тъпо и гадно.
Ще правя гювечета - почисти хладник за вечеря.

Общи условия

Активация на акаунт