Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 97 970
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 2 550
  • France
ММ взе някаква среща. Ама за утре ли беше, за петък ли? Не помня.
Сиросче Kissing Heart

# 2 551
  • Euskal Herria
Ми то не смее човек да рече, че е здрав... сред толкУз болен народ Wink.
Дано наистина скоро да почувствате облекчение, вещички! И вие, и близките ви.
За запушен нос - пак препоръчвам Кармолис. Няколко капки в горещия чай и като вдишаш, направо имаш чувството, че ти отнася главата. Моментално отпушва. После чайчето се изпива, щото е лековито.
След перипетиите на Карамелка с нейните съседи, се сетих за случка отпреди мноого години. Лятото имаме доста поводи за празнуване и когато се съберем, обикновено е на двора. И една вечер, както си седим, на вратата цъфва някакъв образ, обляга се на мрежата и пита: "Извинете, работите ли?". След като се окопитихме от изненада, му казваме, че това е къща, не е заведение. А той отвръща: "Ама аз само за едно малко". От тогава ни остана приказката "Ама аз само за едно малко" - майтапим се във фамилията.

# 2 552
Мисте, ти колко време се влачиш така? Лекар нещо, че може да трябва АБ.
Фил,  🥰 съчувствам много. Изтормозихте се с тия болести.
Сега, без да правя спор, само споделям, откакто слагаме противогрипни ваксини, спряхме да боледуваме не само от грип, ми и от всякакви други вируси. Това отдавна ми го говореше ЛЛ, ама аз не му вярвах . От 2018 до до сега, детето е боледувало 4 пъти, аз два пъти и МН два пъти. Преди това беше ужас - като почнем септември приключвахме  юли, ама нон стоп. Не ща да си спомням.
Янче, този поне е бил сравнително разбран 😀

# 2 553
Вадя сладкиша от фурната и дребната е във възторг. Мамо, искам кейк, казва. Добре, отиваме да се изкъпем и после ще ти дам, отговарям. Аааа, чак толкова много не искам кейк, казва малката 😂

Изкъпах я, сложих й супа топчета, от която изяде само топчетата и две парчета кейк 😂

Ето го, няма глутен, няма захар

Последна редакция: ср, 25 яну 2023, 20:10 от Sissy

# 2 554
Много предвидливо, Сирос!
Ние изпуснахме момента за противогрипните поради мързел и лошо планиране от моя страна, хем знаех точно какво се задава и колко ще е зле. Иначе натиснах родителите ми, за което съм много доволна, ваксинираха се. Е, изкарахме го грипа, тежко беше. Вече ще планирам по-умно тези неща. Сега се сещам, че януари 2023 трябваше да подновим ваксината за минингококов енцефалит за всички ни. В момента сме в друг вихър от здравословни проблеми, които като поотминат ще свършим и това.

# 2 555
Сис, изгледжа мега вкусно. А аз съм гладна…

Какво ви става, момичета?!? Какви са тези болести, какво е това чудо…Да оздравявате!

# 2 556
  • Пловдив
Сиско, браво! Възхищавам се как ти се отдават тоя вид рецепти... по принуда или просто щото е полезно?

Аз до ся стисках, ма ко стана? Инак не съм за лекар...то само сопол. Трябва да ида да пусна един секрет.

# 2 557
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Сис, изгледжа мега вкусно. А аз съм гладна…

Какво ви става, момичета?!? Какви са тези болести, какво е това чудо…Да оздравявате!

и аз това се чудя...фил и дружина май през седмица ги лови, и други има така.
какви са тия мутирали вируси, какво е това чудо!

# 2 558
Не можах да прочета всичко, признавам си. Болните да оздравяват.

Много съм уморена днес и леко обезкуражена ама от утре сначале.

Ама Шефчето го видях Heart Eyes

# 2 559
Сиско, браво! Възхищавам се как ти се отдават тоя вид рецепти... по принуда или просто щото е полезно?
И от двете по малко, Мисти, но най-вече заради детето. Истината е,че не е като оригиналното брауни, но все пак е някакъв сладкиш, та да не бучи в магазина дребната 😁

# 2 560
Сис, виж рецепта за бананови близалки, по принцип е да се приготвят от деца и силно казано са близалки, но е вкусно,лесно и нискокалорично.
Фитнес, клекове,кореми, всичко топ! Една клиента я отказах да работи с мен.Не е убедена какво иска и няма за какво да си губим времето, тя и парите.

# 2 561
  • Somewhere in the World
Браво, Бобчи - желязна си 💪

Как е Естелка? Дано са добре с Бориса ❤

# 2 562
  • sf
Наспорт! Прспивам се с червено вино. Нещо се намръзнах, ама ходя само по тениска под якето. 🙄  Доглеждам си Хорейшио и си лягам.

# 2 563
  • София
Сис, прати по едно парче, моля. Изглежда сууупер.
До нас са открили чудно магазинче за Еко-био-нано храни и продават разни интересни неща. Тапиока, маниока, друга ока, днес накупихме четири пакета за проба. Включително и хумус на прах - био, нон ГМО, веган, глутен и лактоз фрий по надпис на пакета...че то хумусът как да е всичко лошо изброено, бре? Нахут, тахан, зеЙтин, лЕмон и подправки.

# 2 564
Браво, Бобчи - желязна си 💪

Как е Естелка? Дано са добре с Бориса ❤
Добре са, Бориса е голяма кротуша.

Общи условия

Активация на акаунт