Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 97 965
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 2 565
След “Безглутенови яйца”, които струваха повече от “Глутенови”-те, вече нищо не може да ме учуди.

# 2 566
Мьос, не знам предвидливо ли е, но като видях ефект, държа тая линия.
Сисуне, браво! Чудесно изглежда. Отварям прозореца!
Весе, стига с тоя лайк, ми слЯз долу 🥰

# 2 567
  • София
Филчо, да ти минава бързо. Грипът е доста тежък.
Ядох пица и сега хем ми е тежко, хем съм гузна.

# 2 568
Слушам и изпълнявам!
Тая седмица почна...брало си й лайката!
Не работя, щото не ми се размина антибиотик по повод гласа ми ..докарвам го по тембър на Джоко Росич!Джипката ме насмете ,че се лекувам с чайчета..и щото в понеделник отидох на тръстиката за тиквин медал 😄😀...ся смуча чайче с лимонче и медец и замезвам с лукчета 😀! Иначе няма температура,няма глава,няма друго....и...бам... ларингит! Шефът в понеделник ще ме линчува!😀
Сис,как се прави този сладкиш?

Последна редакция: чт, 26 яну 2023, 14:28 от Veselina Ivanova 610776

# 2 569
Весе, и ти ли? Да се стягаш в кръста.
Ох, тая година вирусите са свирепи 😡

# 2 570
Янче, изцвилих мощно, добре, че дОма знаят, че съм с диагноза и не се шашкат Joy
Иначе въпросният пикльо веднъж ме питаше как съм се качила на терасата и искаше да му дам стълба да се качи и той, да пием по едно. Stuck Out Tongue Winking Eye
Сис, толкова гурме ти изглежда десерта... Жалко, че си така далече, най-безсрамно бих се самопоканила Heart

# 2 571
Веселинкова, много му здраве на шефа. Бързо да се оправяш!
Сис, десертът е като от кулинарно предаване. Много джиджан, сигурна съм и че е вкусен.

# 2 572
  • София
Стига се разболявахте, деееее! То ме е страх да отворя темата. Иде пролет, трябва да сте на линия. Стягайте се в кръста. Нали, Сирос?

# 2 573
Казах ви аз ,че по-лесно ще преброим здравите!

Весе, лесно. Смачкваш три банана с вилица, смилаш няколко големи фурми и ги слагаш при бананите. Добавяш едно яйце, две чаши бадемова пудра, 4-5 лъжици какао, половин чаша кокосово масло и лъжичка сода. Печеш 25-30 мин на 180гр. Аз добавих и парченца шоколад.

# 2 574
Тъй, Бър!
Сис, бадемовата пудра, бадемово брашно ли е?

# 2 575
  • София
Сис, чаени чаши ли?

# 2 576
Най-вероятно, Сирос Grinning
Рецептата беше на английски, пишеше powder.  На гръцки също пудра пишеше .
Бър, да!

# 2 577
Двама от трима! Начи! Никва дисциплина няма!Кат пипна една сопа!
После искали нови чанти,чизми...почивки...!

Свърши ми разходката,мокър сняг и вятър ме посрещна Frowning1 Избрах си място за живеене,на другия край на страната.
Здрасти!
Карамело! SmileSmileSmile

# 2 578
# 2 579
Крото, сега те разбраФ. Хубаво е на къра, сред чушките, знам за какво си харесала в другия край 🤭😎😉

Общи условия

Активация на акаунт