Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 97 932
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 2 580
Чироз,бе! Smiley Тото ще пусна и ти ставам съседка!

# 2 581
  • София
Ай нема нужда, всички краища си имат красота, както и всички атмосверни условия. Сега ми е на ураган, че ме дразни свеки 🤣.

# 2 582
Да не храни пак тайно бебето?

# 2 583
  • София
По-зле е, не питай 🤣. Най-накрая, след близо 2 години, намерих читави чистачи, но тя е решена да ги изгони.
Ако успее, лично ще я убия, защото тя си тръгва, а аз не ща да съм пак сама с парцала.

# 2 584
Пропуснах доста последните дни. Видях само, че пак много болни има. Да оздравявате, ей!
Къде зачезнах ли? Заела съм се да си пиша автобиографията.

# 2 585
  • София
Оф бе Лав, не искам да те подтискам, но точно тая, всички сме я писали по 100 пъти 🤣.

# 2 586
Рено, не завиждай,. На сред чушките съм,  диря компания. Представи си поле с червени чушки Heart Eyes  таман прилъгах Крота, че печалбата от тотото ще й я завъртя.
Сега те прочетох. Остави свекито. Махни чистачите. Ако ме разбираш.

# 2 587
  • София
Чироз, а мислих, че си ми приятелка 🤣. Свеки ще остане, само след трупа ми.

# 2 588
  • Euskal Herria
Тя за колко време ви гостува?

# 2 589
  • София
Тя за колко време ви гостува?
За три месеца, два и половина минаха 🤣 аз съм на алкохол и леки наркотици, с тенденция да мина на по-силни.

# 2 590
Ех, Ре, разби ми мечтите, че ще е най - новият бестселър на Долно Челопечене Гъзет. 😢
Ти пиши за свекито, има хляб там.

# 2 591
  • Euskal Herria
Ууу, почти не останало, Ре.  Ама то накрая най- дотежава. Стискай зъби, още малко само. На нея взехте ли тоалет за сватбата?

# 2 592
  • София
Има, но яко се газирам 🤣. И йогата не помага.
Всичко сме спретнали Янче. Сега прическа иска. Лошо няма, но....косата и е супер мека, а не ще маши и преси, че и 'горяла".
Аз толкова да мразя сватби, а сега да ми се налага да ходя. Снахата и родата и са готини поне. Нещо, което за нашата не мога да кажа 🤣.

# 2 593
  • Euskal Herria
Е, поне се утешавай, че не живеете заедно за постоянно. Че тогава сигурно ще търсиш нещо по-силно за успокоение. Simple Smile

# 2 594
Въх, три месеца, да не дава господ, пу-пу.
Червени чушки, бляк.

Общи условия

Активация на акаунт