Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 99 448
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 2 040
  • France
Не сЪ хили, ми бегай да си търсиш банцките

# 2 041
Хич нема нужда да ги търся, знам къде са. В плажната чанта под спалнята. Само я грабвам и тръгвам Smiley

# 2 042
Мързелота, по мои изчисления никой вкъщи не трябва да яде между седмица и месец и половина, белким замязаме на хора. Друг е въпросът, че никой не го бригат моите изчисления.

Фил, отнасяй се сериозно към съвремието. Хората си избират пол всеки ден едва ли не, па сме и длъжни да им уважаваме избора. Та...кви бански? Я да стигна до Малдивите, пък вие ми връзвайте кусур на плажните одежди Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 043
  • София
Ох, Фил, разхилих се на глас в офиса! Joy Ами човещинка. Съчувствам му на ТМ и то най-вече за доброто възпитание. Вкъщи си е, позволено му е да ароматизира от време на време като има проблем.

Скрит текст:
На мен Пантата ми е разказвала, че в училище децата масово си пръцкат по време на час и се хилят диванетата. Съчувствам на госпожата им. Laughing Аз съм обяснявала и продължавам да обяснявам, че трябва да се стиска или да отиде където няма хора при нужда да си отпусне ... душичката. Тя когато е навън се опитва да го спазва, но вкъщи хич не си слага спирачки. Laughing Mask

# 2 044
Панди, къв е тоз офис в 8 вечерта? То винено време вече..

# 2 045
  • София
Ко за избор на пол? Аз се замислям дали да не се припозная за мъШ, някак по-енергоспестяващо ми се струва.

Колежка ми разказва, че вече имаме чекнат отговор Other нa въпрос Gender с избор Male/Female/Other. Туй в една мнооого консервативна среда...аз съм консерва и все още ми е екзотика.

# 2 046
  • Пловдив
Бър, май е бъзик, а? 🧐 и аз съм дълбока консерва.

Мързи, фърли малко от гювеча към нас... Simple Smile

# 2 047
На мен по ми допада това other ! Само права без задължения и ако някой те погледне накриво крещиш "дискриминация"!
Фил, съчувствам! Аз бих го изпратила с възглавница и одеяло да спи във ваната.

За готвенето с вино чета противоречива информация. До днес дори не ми е хрумнало да слагам алкохол в яденето ако ще яде детето, но приятелка с по-малко дете сподели,че си готви с вино и честно казано не ми се стори ок на момента.

# 2 048
  • София
Не е шега. Не знам какво е.

Сис, алкохолът се изпарява при готвене. Никакъв проблем няма да се готви за малко дете с вино/бира. Не да му сипеш чашка, нали...хлъц...

Боли ме всичко от умора. Доктор Кро какво ли би предписала?

# 2 049
Боли ме всичко от умора. Доктор Кро какво ли би предписала?
Туй дет няма да го сипеш на детето Grinning

# 2 050
  • София
Панди, къв е тоз офис в 8 вечерта? То винено време вече..

Нали? Ама шефовете ми още не са разбрали и работното ми време е до 21 ч.

# 2 051
Ох,Фил,измъчихте се!Да минава леко и бързо!
Карамел,почивай малко,нищо няма да стане!

Имах ужасна безсънна нощ.Хич не спах,въртях се,потих се,изтръпвах,заспивах уж,ма същевременно будна бях и изтръпнала някак ..
Сега ще чакам мнооого да ми се доспи.
Нещо за гледане по тв дали има?

# 2 052
Е,а де и аз това питам.
Кло избухна,изтрещя,пусна нова тема и млъкна.
Кло?
На нея нищо не съм предписвала!

Такъв ден имах,че за миг си помислих,че съм бъчкала с Бъро.Разминаването дойде само от кафето,на мен ми го направи охраната в огромна  тежка чаша и три пъти го губих.
Нищо не ме боли,но няма да си показвам маникюра,че Ена ще дойде на собствен бърз ход.Smiley
И ми се вее мисълта,една колежка какви шапки крой.

Ули!!! SmileySmileySmiley

# 2 053
  • София
Аз не успях да отворя линка към новата тема от Кло. 🤔 Някой може ли да ми даде активен? През телефона не мога да потърся темата, цъквайки на профила й.

Вече съм в леглото. Най -сетне. Още не бях си вдигнала главата от възглавницата тази сутрин когато започнах да мечтая за този миг. Та баш съм патка и аз, бетер от тази от снимката днес. Хващам Киндъла и се отнасям. Лека нощ! 🌜

# 2 054
В осем часа лудите от стадиона...на стадиона 🤣 Аз и колежката кат се разтичахме...да ви казвам ли, че съм на дроб сърма? Вярвайте ми, на такова съм. Онъз лудата кат хукнаааа 😅 Хубуу, ма тя бяга редовно от години. Па аз...ей тъй 🫠😛 Обаче не се давам.. и на всеки три обиколки по обиколка почивка на бавен ход. Тъй навъртях 15 обиколки ..А колежката бегА половин час без да спре 🫨 еееваллата. Ся ближа рани. Турнах аспирин в чашката. Нагрях се в банята, дано съдбата е милостива утре сутрин и не ходя кат шеС за пет 🤪
Казвам на щерката- ще ходя да тичам. Глейте отговор само 🤐
ЩоУ, някой да не те гони? Да не те преследват? Мигни два пъти ако си в опасност..пристигВам веднага 🤨🤭
 Килеша пък- къде ще ходиш..ти добре ли си, опулен ме гледа все едно аха, аха грохнала ще се изплющя на пода..🤨
Тъй тя- гледаш ги, храниш ги, главата им държиш кат повръщат и накрай...твА 🤭
Карамелова, съжалявам за АБ. Ай скоро да ги фърляш вече.
Фил 🤗 и ти да оздравяваш. Хилотих се на гърба на мъж ти и аз.
Кро пак закодирано ..ква тема, кво стана с Кло? Пак не съм в час.
Мале, така ми загряха мускулите, че не знам утре дали изобщо ще мога се надигна от леглото 🫣
Спокойна, другарки и дълбоки сънища за караконджулите в темата!

Общи условия

Активация на акаунт